Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדור הראשון של הסניק (1996-2003) אין ביטול כ"א.

לגבי הדור השני - תבדוק בסוכנות הקרובה.

תודה על התשובה!

יניב

יניב מיכאלי

-----------

קלאסיקה: סאאב 96V4 - שנת 1969

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב אז קראתי ולמדתי המון......

בכל אופן ביטול כרית נוסע קדמית בסניק יכולה להתבצע בצורה תיקנית ומקורית עי מחשב הרכב עצמו בכל מוסך מורשה ללא כל בעיה !!!!!

ישנה אופציה במחשב כרית האויר והדבר לא לוקח יותר מ20 דקות. מוסכים מחייבים על זה 150 שח לפני מעמ.

אם ישנם שאלות נוספות אשמח לעזור .

בברכה

KamiTech!

בברכה !

KamiTech

פורסם
טוב אז קראתי ולמדתי המון......

בכל אופן ביטול כרית נוסע קדמית בסניק יכולה להתבצע בצורה תיקנית ומקורית עי מחשב הרכב עצמו בכל מוסך מורשה ללא כל בעיה !!!!!

ישנה אופציה במחשב כרית האויר והדבר לא לוקח יותר מ20 דקות. מוסכים מחייבים על זה 150 שח לפני מעמ.

אם ישנם שאלות נוספות אשמח לעזור .

בברכה

KamiTech!

מה אתה מעוניין לומר לנו או לפרסם ?

אתה מעוניין לפרסם תבואו אלי ואני אבצע ביטול מקצועי של כרית אוויר ? רע מאוד מאוד.

אני אישית הייתי מוחק את ההודעה הרומזת על ביטול כרית אוויר.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, הוא צודק.

בדגמים מסויימים, כנראה גם ברנו, ניתן לבצע תיכנות ליחידת בקרת כריות האויר, ולבטל כרית נוסע או כל כרית או התקן פירוטכני אחר, למעט של הנהג.

פורסם

שוב פעם אותה גברת בשינוי אדרת..

למה לבטל כרית אוויר ??י אחרי קריאת האשכול הזה עדיין אנשים חפצים בביטול כרית האוויר.

נראה לי שאם היה ניתן לבטל את מערכת ה-ABS או את מערכת הבלמים, הישראלי המצוי היה עושה זאת תמורת חופן שקלים ללא שום בעיה.

פורסם

מרק ידידי !

תמנע מלהגיב על נושאים שאין לך מושג בהם!!!

יצרן רכב מאפשר בצורה כתובה ומפורשת כיצד לבצע את ביטול הכרית נוסע בלבד אז איפה נכנס פה

לתמונה הישראלי המצויי???

ואגב לגבי פרסום ( תבוא אליי) אך בדיוק הבנתה את זה ???

ההפניה היא רק למוסכים מורשים !!!

ואים עדין לא הבנתה למה לבטל את הכרית אז זה בשביל כיסא תינוק ולמנוע את השאלה הבאה.אז ישנם יצרנים שכבר עכשיו מייצרים כסאות נוסע עם התקן ISO FIX שברגע שמרכיבים כיסא תינוק אוטומטית הכרית מתבטלת וברגע שמסירים היא חוזרת לפעולה ללא כל צורך בפעולה מצד הנהג או מוסך

בברכה !

KamiTech

פורסם

KamiTech ידידי,

בנים גידלתי והתרוממתי...מה שהספקתי לשכוח אתה רק מתחיל ללמוד ידידי היקר.

כול מה שכתבת לא מחדש לי שום דבר, אני רק לא מסכים עם הגישה הזו של ביטול אמצעי מציל חיים וגם אם היצרן מאפשר זאת מסיבה כזו או אחרת, בהזדמנות אחרת הספר לך מפאת השעה המאוחרת.

פורסם

מה שאני "אוהב" בפורם הזה שכולם חכמים וכולם יודעים הכל!!

מרק ידידי מישהו שאל שאלה כיצד מבצעים דבר שאם נעים לך או לא הוא יבצע אני ספקתי את התשובה לשאלה שלו.

ואילו אתה ??

אז אתה צודק ואתה חכם

אבל בכל זאת בכל יום פונים זוגות מאושרים שנולד להם תינוק לבטל כרית אויר !!!!

ושמישהו ינעל כבר את הדיון/ויכוח הזה !

בברכה !

KamiTech

• תוכן חדש...