Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המחירון של הרכב הנ"ל ? שום דבר לא נשמע קריטי מדי (בהנחה שהשמן שחסר לא נעלם תוך 50 ק"מ) - אבל יעלה לך לא מעט כסף וריצות לסדר את כל זה , ונוסף על כך אין לרכב טסט כבר 3 חודשים (מדוע?).

הוצאה כבדה למדי. אם המחיר לא רחוק מהמחירון , לעבור הלאה לדעתי.

פורסם
מה המחירון של הרכב הנ"ל ? שום דבר לא נשמע קריטי מדי (בהנחה שהשמן שחסר לא נעלם תוך 50 ק"מ) - אבל יעלה לך לא מעט כסף וריצות לסדר את כל זה , ונוסף על כך אין לרכב טסט כבר 3 חודשים (מדוע?).

הוצאה כבדה למדי. אם המחיר לא רחוק מהמחירון , לעבור הלאה לדעתי.

המחירון 3500 .

טסט אין עקב חוסר שימוש ברכב . הרכב עומד כבר 4 חודשים לערך .

המחיר 3000 הוא אחרי טסט .

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם
שלום.

אתם תותחים ומה? הבחור לא מיתמצע ואומר שהוא לא כול כך מבין ,אז לבחור ניתן להסביר את הכול. אבל לכול העונים התחרפנתם או מה?

רצועת טיימינג יבשה , סדוקה חסרות שיניים כותב הבחור שמעונין לרכוש

שימו לב לתשובה ממש תותח "אין שמן במנוע = אוכל שמן

רצועת טיימינג חסר שיניים = אין לי מושג איך הוא נוסע אבל צריך להחליף

מנורת לחץ שמן דלוקה = חוסר שמן \ סיכוי יותר מסביר שיש נזק בלתי הפיך למנוע "

תקשיב טוב בחור אתה לא מבין כלום ולא מיתמצע!!! מילא הבחור ששואל לא מבין ואומר ואתה קם ומתיימר ליעץ לא עצות אחיטופל? אני לא יודע אם אתה לא מיתמצע פחות ממנו.

א] איין רצועת טימיניג בפיאסטה 84 וכונת הבחור היא בטח לרצועת אביזרים.

ב] אולי יש נזילה והוא גם מציין אז איך אתה קובע שהלך המנוע? גאון.

ג] ממתי מנורת לחץ שמן קובעת או מודיעה על גובה שמן? המנורה מצביעה על לחץ שמן!!!

בקיצור חברה אים לא יודעים שותקים ולא מזיי -----ם בשכל פשוט חרם על הבחור.

לדעתי יתכן מאוד שהפיאסטה במצב סביר ואולי כן כדאי לבדוק אפשרות רכישה.

אני מציעה לבחור לקחת את הרכב למכונאי שיגיד את דעתו על הרכב לפני שפוסלים על הסף.

בברכה בני ל.

אני לא מתיימר לעשות מעצמי מבין גדול אבל בהתאם למה שהוא כתב זה מה שנראה לי. סך הכל ניסיתי לעזור ואני בספק אם מישהו פה ימליץ לו לקחת את הרכב .

אם הטעתי מישהו או אמרתי משהו שהוא טעות אני מתנצל על כך מראש סך הכל אמרתי את דעתי. אני בעולם הזה בשביל ללמוד .ובשביל זה יש פה את הפורום כולנו לומדים פה אחד מהשני .

פורסם

שלום,

לפני חודשיים נתן לי מישהו מספר של בחורה שאביה נפטר, והייתה ברשותו פיאסטה 87 עם צמיגים חדשים ולטענתו הרכב היה ממש יפה, היא רצתה משהו כמו 3500 והיה לו טסט, הוא טען שהטורים לא מצליחים לעבור את ה 2500 סל"ד.

לא התקשרתי אליה ,אבל אם אתה רוצה לנסות אני אחפש לך את המספר.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

הבחור הולך ליפול נפילה על הפנים.

לפני שבוע מכרתי את הפיאסטה 85 שמפורסמת כבר חודש בפורום "מכירת מכוניות".

את האוטו מכרתי לסוחר ברזל ב-400 ש"ח.אף אחד לא רצה לקנות אותה למרות שהיא הייתה במצב טוב

וביקשתי רק 500 ש"ח.

האוטו היה שייך לבחור שתיקן אצלי במשך 3 שנים.לאחר שניגמר הטסט זרק אותה אצלי ואמר תימכור.

בזמן האחרון ליפני העמדתה, היא לא הניעה בבוקר כאשר היה קר.בדקתי קומפרסיה היתה נמוכה

היה צורך לעשות רינגים.

קיבלתי מלקוח לשעבר שלי מאזדה F 92 (זאת עם הפנסים הנפתחים) מעוקלת.

האם מותר לי חוקית למכור את המנוע ? אותו סוחר הברזל הציע לי עליה 1000 ש"ח.נראה שהוא

מתעסק גם בחלקים.

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...