Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון נהיגה וטסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטיפ הכי הכי חשוב - לשים לב לשילוט ולכביש, תמיד להיות מודע מה קורה סביבך.

תן לטסטר לראות שאתה מסתכל, ז"א אל תזיז את העיניים אלא את הראש, הוא לא רואה כשאתה מזיז את העיניים.

העצה השנייה בחשיבותה היא להיות רגוע, בסופו של יום הטסטר הוא סה"כ בן-אדם, ואחד שרוצה להגיע הביתה בשלום.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש כדורים שנקראים "קלמניברין" נגד לחץ ,כדורים טבעיים ,תשקול לקחת 1 לפני הטסט

מאוד חשוב להראות לטסטר שאתה מסתכל במראות ,איך עושים זאת? פשוט תסובב את הראש

שמירת מקחק,נושא מאוד חשוב

תסע לפי תנאי הכביש,נסיעה איטית מדי תחשב לחוסר בטחון ומהירה מדי לבטחון מופרז

תרגע !!!! אם לא תעבור פעם ראשונה ,זה לא נורא

בהלחה,מקווה שתעבור פעם ראשונה

נ.ב תחשוף חזה רק עם הבוחן בא בחולצה וורודה

פורסם

אממ עברתי שלישי או רביעי אני ממש לו זוכר.

רק אני זוכר שעל הטסט הראשון לא היה בכלל אסמכתא שנכשלתי יענו לא היה תשובה וסוכם שנכשלתי :/.

בכל מקרה,לרוב טסטרים כמו בני אדם משופעים מהמצב הרוח הכולל בבית גם בעבודה.

ותזכור אם לא הולך -למה בראו לך שדיים?

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

פורסם

אני גם ניגש לטסט שבוע הבא ואני חושב שהדבר היחיד שיכול לגרום לנו להכשל זה או ביטחון מופרז מדי או חוסר ביטחון אני אישית גם בשיעורים יש לי שיעור מצויין ויש כאלה שמגיעים לרמה של שיעור 5 פשוט בגלל שהביטחון יורד ועם זה גם הריכוז והרצון לסיים כבר את השיעור

פורסם

אצלי היה פחד עז להכשל רק בגלל המחיר הכבד שעברתי עד הטסט. שזה כולל את כל התשלומים על התיאוריה,על השיעורים ועל האגרות.. שמימנתי לעצמי לבד.

פורסם
אצלי היה פחד עז להכשל רק בגלל המחיר הכבד שעברתי עד הטסט. שזה כולל את כל התשלומים על התיאוריה,על השיעורים ועל האגרות.. שמימנתי לעצמי לבד.
בידיוק כמוני.

אני גם משלם על הכול לבד :[

פורסם
עברתי הרגע טסט פנימי

זה נכון שבטסט פנימי מחמירים יותר \?

להיפך, בטסט פנימי כלל לא מחמירים.

בטסט פנימי אתה נבחן ע"י המנהל המקצועי (חבר של המורה) של ביה"ס לנהיגה שבו אתה לומד. את הטסט הזה עושים "רק בשביל הפרוטוקול". ברוב הערים בארץ הטסט מאוד קצר וניתן לעבור בו גם אם מקבלים בלימה וכמה נגיעות טובות בהגה. למרות זאת- ישנם מקומות שבהם כן נוטים להכשיל, אבל אלה מקומות ממש מעטים וזניחים. זה מעין פתיחת דלת לטסט החיצוני. רק אחרי שעוברים פנימי, אפשר לגשת לחיצוני.

Xbox12341

פורסם

טסט פנימי זה שטויות כולם עוברים.

אני עדין לא מעקל לפני כמה שנים שמנהל בית הספר לנהיגה עשה לי טסט פנימי של שתי דקות והוא אמר רק ימינה וישר הרוויח 113ש'ח לא יאומן.

עברתי הרגע טסט פנימי

זה נכון שבטסט פנימי מחמירים יותר \?

פורסם
להיפך, בטסט פנימי כלל לא מחמירים.

בטסט פנימי אתה נבחן ע"י המנהל המקצועי (חבר של המורה) של ביה"ס לנהיגה שבו אתה לומד. את הטסט הזה עושים "רק בשביל הפרוטוקול". ברוב הערים בארץ הטסט מאוד קצר וניתן לעבור בו גם אם מקבלים בלימה וכמה נגיעות טובות בהגה. למרות זאת- ישנם מקומות שבהם כן נוטים להכשיל, אבל אלה מקומות ממש מעטים וזניחים. זה מעין פתיחת דלת לטסט החיצוני. רק אחרי שעוברים פנימי, אפשר לגשת לחיצוני.

אני וחבר עברנו טסט

לחבר שלי בלמו תרכב

ולי לא היה משהו מיוחד הטסטר שאל למה אינ לא מעביר ל3 כשנסעתי במהירות 30

ואמר שאני לא "מספיק"מסתכל במראות למרות שכול רגע הסתכלתי במראות וחבר שלי שישב באוטו אמר לו שכן הסתכלתי במראות

פורסם
טסט פנימי זה שטויות כולם עוברים.

אני עדין לא מעקל לפני כמה שנים שמנהל בית הספר לנהיגה עשה לי טסט פנימי של שתי דקות והוא אמר רק ימינה וישר הרוויח 113ש'ח לא יאומן.

אצלנו לוקחים בד"כ 50 ש"ח לטסט פנימי והוא גם קצר מאוד- 5 דקות בערך. איך שהמורים אומרים: "העיקר שיחתום..".

113 ש"ח זה המחיר הקודם של האגרה...למה טסט פנימי עלה לך דווקא 113 ש"ח?

Xbox12341

פורסם
אצלנו לוקחים בד"כ 50 ש"ח לטסט פנימי והוא גם קצר מאוד- 5 דקות בערך. איך שהמורים אומרים: "העיקר שיחתום..".

113 ש"ח זה המחיר הקודם של האגרה...למה טסט פנימי עלה לך דווקא 113 ש"ח?

שלי היה 20 דקות ועלה 200 שח

:(

פורסם
אני וחבר עברנו טסט

לחבר שלי בלמו תרכב

ולי לא היה משהו מיוחד הטסטר שאל למה אינ לא מעביר ל3 כשנסעתי במהירות 30

ואמר שאני לא "מספיק"מסתכל במראות למרות שכול רגע הסתכלתי במראות וחבר שלי שישב באוטו אמר לו שכן הסתכלתי במראות

נכון, כמו שאמרתי. זה לא באמת "טסט", רק "מבדק".

Xbox12341

• תוכן חדש...