Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה ....

את האמת כבר לא כדאי להמליץ לאפאחד עוד באים אחרי זה בטענות , זה באמת לא לעניין

כמו שעופר אמר

כל מוצר\חברה והתקופה שלה

שכחתם איך פיוניר עשתה קופה מה305 שלהם ? זה לא היה מזמן

אהה רגע והקיקר CVR עד לפני שבוע כל המלצה היתה CVR CVR למרות שזה הגיע באמת לשלב שאנשים ממליצים\ מטעים אנשים זה כבר משהו אחר אבל זה לא נוגע בזה .

לדעתי האישית מורל היא חברה שבאמת כל הכבוד לה אולי בגלל שהיא ישראלית או לא יודע למה ...

אבל לא מצאתי שום חברה שנותנת הכי הרבה לכסף !! לשם השוואה

רוקפוד - חברת-על 700 שנה בעסק עם הסט P16 שלהם עם 4 טויטרים = מחיר 1000+

מורל - פולס 600 שקל (ואי מפריז פה)

מישהו יכול לבוא ולהגיד לי שהסט של רוקפוד יותר טוב ? אם כן הוא חרש !

נקודה תחתונה עוד לא מצאתי חברה ואני גם לא ימצא חברה שתיתן ביחס למחיר את האיכות הכי טובה

ומכאן אני רואה שנובאה המצב ש"כולם" ממליצים על מורל

תודה ,רוני

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מממ.......לי לא יצא לשמוע הרבה חברות, יצא לי לשמוע מורל והם לא רעים

אבל אני אגיד את דעתם של כמה אנשים אחרים:

יש מישהו שמוכר ציוד אודיו לרכב ועד לא מזמן הוא מכר מורל, את הפולס הוא מכר ב- 400 שקל ואת הזוג האחרון אפילו ב- 350

והוא טען שהוא הפסיק לעבוד איתם לא בגלל שהם לא רווחיים, ההיפך, הוא עשה מהם הרבה כסף, אבל יש איתם הרבה בעיות יחסית לקומפוננטים אחרים ברמות האלה, הוא הזכיר גם טוויטרים רבים שנשרפו. על דבר אחד הוא שיבח את מורל: הסט elate. הוא אמר שזה סט ברמה מאוד גבוהה.

עכשיו, אני יודע שהוא לא הכי אובייקטיבי כי הוא כבר לא עובד איתם, אבל בכ"ז, סיבת הפסקת העבודה איתם נראית לגיטימית.

בכל מקרה, גם אם מורל הם חברה מעולה וגם אם לא, אני חושב שכולנו בפורום היינו רוצים לשמוע עוד המלצות חוץ ממורל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
לי נדמה שכל השרשור הזה נובע מהאגו הפגוע שלך בעקבות מה שנאמר בשרשור מסוים על ה- VIBE - משהו שקשור לתיבות מעוצבות לסאב :]

אני חושב שאתה צריך לקחת בפרופורציות מה שאומרים פה, כי אתה צריך לחיות עם המערכת שלך ולא אני או מישהו אחר.

אתה אוהב את מה שהולך לך באוטו? המטרה הושגה.

וכן, זה גם תקף לגבי ביקורת שהיא לא תמיד חיובית.

פרפורציות ידידי. פרופורציות.

שי.

שי ידידי האגו שלי ממש לא נפגע עקב החוות דעת שקבלתי על הקומפוננט ממישהו שלא מכיר את המוצר.

מרגיז אותי שאנשים פה נותנים חוות דעת שגויות לא בגלל האדו שלי בגלל שהם מטעים אנשים אחרים ולא רק במקרה שלי שמעתי פה עוד חוות דעת שליליות על פוקל ועל אנרג'י .

וזה ממש תמוה שכל המלצה לכל סוג של רמקול מסתכמת פה במילה אחת והיא מורל .

וכל מגבר זה JBL וכל סאב זה CVR כאילו אין דברים אחרים.

מרגיז שהמון חברי פורום הם כמו עדר. וזה נראה פשוט כאילו מישהו הכתיב פה מה להגיד במקרה של המלצות ואין חוות דעת מקצועיות או של בעלי נסיון.

אפשר פשוט להכניס לFAQ רוצה מערכת: הד יוניט של אלפיין קומפ' מורל פולס אם יש לך יותר להשקיע תיקח דוטק תעשה איטום לא צריך במה אחורית מגבר JBL 75.5 וסאב C12

אם אתה כבר בקטע של במה אחורית מוגברת אז תיקח מונו ותשים כבר CVR

דרך אגב לדעתי במה אחורית זה ממש חשוב לקטע של סאב עם נפח

לא שמעתי פה המלצות כמעט על חברות אחרות.ואם מישהו כבר מעוניין בחברה אחרת אז אומרים לו עזוב תיכח מורל.

תפסתי מהפורום הזה קצת יותר מזה .

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

אריאל, אתה מגזים.

והכי נהניתי מהמשפט שלך: "מה שמציק לי זה המשמיצים"

אך עם זאת ידעת גם לומר בפתיח שלך שה MT-11 נשרפים מהר...

זו לא השמצה??

אגב, למה נשרפים מהר? יש לי אותם כבר כמעט שנתיים, מקבלים כ 100+ וואט RMS ולא נשרפו.

הסיכום הזריז שלי:

לעולם לא אמליץ על משהו שלא שמעתי אישית (כמו רבים כמוני כאן)

לעולם אמליץ שאם מדובר בסאבים/רמקולים/קומפוננט אז רצוי ואף חובה לשמוע טרם קנייה

(שוב, כמו רבים כמוני)

ומכיוון שלדעתי אלו הדגשים החשובים ביותר כמעט, ורבים נוהגים כמוני, הרי שהתר'ד שלך דיי

מיותר וממש לא כוללני כמו שאתה חושב, ובטח שלא כולל אותי (או רבים כמוני)

פורסם

אריאל

קודם כל - יש בפורום תופעה של צעירות, חוסר פז"ם - גם אני הייתי כזה ועם הזמן למדתי לסתום את הפה על דברים שאני לא התנסיתי בהם ובטח שלא מבין.

כן, אני עדיין רושם שטויות פה ושם - אבל אז מתקנים אותי ואני לומד.

אלה שמשמיצים.... נכון, אז מה? הם ילמדו דרך הרגליים....

גם אני למדתי ככה למען האמת - אני רך אגב - עמוק עמוק בתוך מועדון ה"מוראליסטים", כן! מה לעשות! אני אוהב את הצליל שלהם!

ואתה יודע מה היתה הטעות הכי גדולה שעשיתי? - קניתי סט קומפוננט של אינפיניטי במקום לקנות את הסט של הדוטק וישר לשדרג לMT22.

עכשיו!!!! שלא תעז אפילו לרגע לחשוב שאני משמיץ את אינפיניטי - יש לי מגבר שלהם, סאב שלהם שאני חושב שהוא פשוט סאב מדהים למחיר שלו ובכלל סאב מעולה.

ושמעתי את הקאפה פרפקט לפני שקניתי את הרפרנס וזאת הטעות שעשיתי - הטוויטר - מה לעשות, צוררררררררררם ולא מפורט!

אז הנה לך - יש לי מידבאס של אינפיניטי שאני מאוד אוהב את הצליל שלו - וטוויטר של מורל.

לגבי פוקל - אני חושב שיש להם צליל נהדר, מדוייק, נקי, חזק - אבל! זה לא הצליל שאני אוהב.

כנ"ל לגבי הרץ! דיאמונד אודיו! MBQ! ETON! ועוד....

לעומת זאת VIFA.... SCANSPEAK.... מורל ופירלס (טימפני) וסדרות גבוהות של אינפיניטי הם יותר לטעמי...

אני לא משמיץ את פוקל בשום מצב - אבל הטוויטרים שלהם הם קצת יותר ממה שאני מסוגל לסבול.

רוב האנשים המוחץ מאלה שאני מכיר אוהבים את הצליל הרך - לכן אני גם מאמין שרובם יבחרו בחברות שמייצרות רמקולים עם צוויון סאונד שכזה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אריאל, אתה מגזים.

והכי נהניתי מהמשפט שלך: "מה שמציק לי זה המשמיצים"

זו לא השמצה??

אגב, למה נשרפים מהר? יש לי אותם כבר כמעט שנתיים, מקבלים כ 100+ וואט RMS ולא נשרפו.

(או רבים כמוני)

ככה בתקופתי הקצרה בתחום האודיו כבר הספקתי להחליף(לא לי )כמה וכמה MT11 שנשרפו

בזמן ההחלפה לאחר שפירקתי את הטוויטר פתחתי הכל וראיתי שהסליל שם דק כמו שערה מה שאומר שכיוון לא נכון הוא יקבל מתח שיכול לתגן אותו והמון אנשים כולל אותי לא מכוונים באופן מושלם למרות שאני מהתחום.

וגם תשים לב לכמות בתרדים שנפתחו על הטוויטר של הMT11 שנשרף.

אז אני לא משמיץ אני אומר דברים על בסיס נסיון ולא נסיון מועט.

LANOSFORS

אין לי בעיה עם מועדון המורליסטים וכל חובבי הסאונד הרך יש לי בעיה עם אנשים שממליצים ללא נסיון ומשמיצים על בסיס שמועות.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם
ככה בתקופתי הקצרה בתחום האודיו כבר הספקתי להחליף(לא לי )כמה וכמה MT11 שנשרפו

בזמן ההחלפה לאחר שפירקתי את הטוויטר פתחתי הכל וראיתי שהסליל שם דק כמו שערה מה שאומר שכיוון לא נכון הוא יקבל מתח שיכול לתגן אותו והמון אנשים כולל אותי לא מכוונים באופן מושלם למרות שאני מהתחום.

וגם תשים לב לכמות בתרדים שנפתחו על הטוויטר של הMT11 שנשרף.

אז אני לא משמיץ אני אומר דברים על בסיס נסיון ולא נסיון מועט.

LANOSFORS

אין לי בעיה עם מועדון המורליסטים וכל חובבי הסאונד הרך יש לי בעיה עם אנשים שממליצים ללא נסיון ומשמיצים על בסיס שמועות.

וגם תשים לב לכמות התר'דים בהם נאמר שהסטים של מורל מעולים.

אז לפי דבריך - כולם אומרים דברים על בסיס נסיון, ולא נסיון מועט... לא?

אגב, אני אישית בספק לגבי הנסיון הרב שלך - אם אתה עדיין בצבא...

ובכלל בפורום לא קיימים יותר מאולי עשרה אנשים בעלי נסיון אמיתי ורב. (ושנינו לא ביניהם)

פורסם

אנשים תמיד השמיצו, משמיצים, ישמיצו...

וגם אנשים תמיד יעשו את זה בחלק גדול מהמקרים ללא נסיון

באותה הצורה אנשים גם תמיד כתבו שטויות, כותבים שטויות, יכתבו שטויות

לשנות את זה - אף אחד לא יכול גם לא יוכל

הדבר היחידי שאתה יכול איכשהו להתנחם בו זה שאנשים כאלה גם תמיד ילמדו בדרך הקשה יותר...

תיקח לך את האנשים בפורום שאתה מזהה כבעלי נסיון ובעלי מוניטין ותלמד מהם - את כל השאר תעזוב בשקט - חבל על האנרגיות שלך...

אני אתן לך דוגמאות -

מישהו שאני רואה בו כמקור להתייעצות בנושאי אלקטרוניקה - תמיר.א

מישהו להתייעצות בנוגע לפיברגלס והשוואה למפרטי רכיבים - גרין מונסטר (והרבה מעבר לזה)

מומחי התקנה - KICKER ודני זומרשטיין

מומחה למפרטים של מגברים ורמקולים בפרט - oogee

ועוד ועוד - להרבה אחרים אני מתייחס בפחות כובד ראש - אבל תמיד מקשיב!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אצלי כבר יותר משנה מותקנים טוויטרים MT-22 הרבה לפני שכול הפורום פה חשב בכלל ליקנות טוויטרים כאלה כבר אז ידעתי שהוא יהיה הדבר הבא... לי אישית כמו להרבה אנשים יש טוויטרים של מורל ומיד באס של רוקפורד FNQ ואני מרוצה עד הגג והשילוב מצויין...

חשוב שתידע אריאל שאף אחד פה בפורום שמבין עניין לא ממליץ ללא ניסיון ואף פעם לא שולל ציוד...

לצרכן הישראלי פשוט שווה ליקנות מורל בגלל מחירים נמוכים יחסית לדוגמה תראה לי סט ב450 שקל של חברה אחרת שווה לסט של פולס אני נותן לך מליון דולר תמורתם של מוצרי מורל גבוה לכן הפורום סוגד למורל וגם בגלל איכות מוצריה ואתה לא יכול לישפוט חברה על 5טוויטרים שורפים שהחלפת.... פה לחצי פורום יש מורל ואני לא משעתי אותם מחליפים את כול הטוויטרים...

זה אתה ידידי שקופץ למסקנות ללא ניסיון רחב ושולל ופותח תרד כזה.. בתאד הקודם שלך ביקשת יעוץ אם שווה ליקנות מגבר אנשים באו ליעץ לך אבל אתה ענית בשליליות לדעתי אתה צריך להבין אם אתה פותח תרד ליעוץ ואתה בא לישמוע מה שאתה רוצה אז אל תיפתח תרד כי אתה עדיין תהיה בדעה שלך.. זה דיי דומה למה שאתה חושב עכשיו על מורל ..

פורסם

זו לא השמצה??

סלח לי גל,

לא שאני רוצה להתערב או משו

אבל אם אתה מרוצה מה MT11 למה כתוב בחתימה שלך שאתה מחפש MT22

פשוט סקרנות לא יותר...

פורסם

אני אענה לך במקום גל... הMT22 הרבה יותר מפורטים בצליל שלהם...

זה שהם לא נשרפו לו... אז מה... הMT22 פשוט יותר טובים...

Pioneer TS-X150

פורסם
סלח לי גל,

לא שאני רוצה להתערב או משו

אבל אם אתה מרוצה מה MT11 למה כתוב בחתימה שלך שאתה מחפש MT22

פשוט סקרנות לא יותר...

אתה יכול להיות סקרן - אין בעיה עם זה :)

אכן, אני מחפש MT-22 על מנת שאוכל לשדרג את כל המערכת (המידבאס יהיה גם שונה)

ה MT-11 עדיין עובדים ומחוברים והכל מתקתק כמו שעון, והם יועברו למערכת של בן משפחה

ברגע שאני אסיים את התוכניות שלי.

אבל שוב - הם עובדים, ועובדים טוב.

פורסם
אני נמצא בפורום לא מעט זמן ונתקלתי בתופעה שדיי מחשידה אותי.

רוב חברי הפורום ששואלים אותם על סט קומפוננט ממליצים על מורל .

וגרוע מזה שוללים סטים אחרים בטענות שווא כאלה ואחרות שהם צורמים, שהם לא מדוייקים, שהסאונד לא נשמע כמו שהוא אמור להשמע, ועוד כל מיני כאלה טענות מוזרות.

ממש מוזר שמלא אנשים לא שמעו בכלל את הסטים שהם מגנים.

והכי מוזר זה שהם מגנים מוצרים של חברות היי אנד כמו הפוקל כמו הרץ' ועל מורל עוד לא שמעתי מילה אחת רעה.

אני בא מהתחום של האודיו לרכב ועוסק עוד הרבה זמן לפני בסטריאו לבית ויצא לי לא מעט להתקל בבעיות רבות עם מורל בעיות נפוצות ופחות נפוצות.

כמו השריפה של הMT11 או בפולס מידים שחודלים לעבוד (לא נפוץ אבל נתקלתי מס' פעמים)

והבעיה הכי גדולה שאני באופן אישי שמעתי עליה זה השירות של החברה שלא אכפת להם יותר מידי מהלקוחות.

לי לא היה את העונג להתעסק עם השרות שלהם כי אני לא נגעתי מעולם ברמקול שלהם חוץ מהפולס שהיה ליומיים ושווק חיים.והעדפתי לזרוק אותו לפח.

וגם אני ממש לא אוהב את הצליל שלהם ואת האופן שהם מנפחים את ההספקים שלהם.

אבל לגביי הצליל זה כל איש לאוזנו. אבל עדיין קצת מוזר לי שיותר מידי אוזניים בוחרות מורל ומשמיצות את המתחרים שהם חברות ותיקות ומוכרות ממורל.

ההשמצות שהכי הרגיזו אותי זה סטים כמו פוקל והרץ' שלדעת חברי פורום מסויימים הטוויטרים שלהם ''צורמים'' .ושהם מיוצרים בסין וכל מיני שטויות שלא מבין מאיפה אנשים מביאים את זה.

עוד השמצה היא על החברה VIBE הבריטית שאמרו פה שהיא חברת מדבקה שזה אחת הבדיחות הגדולות ששמעתי.

אני אסכם את דברי בכך שאומר לכל החברה המשמיצים שסוגדים למורל.

מורל היא לא חברת היי אנד את המוצרים שלה מייצרים לא פחות ולא יותר מאשר בקריית גת(ארץ מוצאה של נינט טייב)ע''י פועלים שאני לא יודע מאיפה באו וכנראה זה מהשטחים.

ותחדלו עם ההשמצות של כל חברה שהיא לא מורל ועם המוסגים האלה כמו ''הצליל לא נשמע כמו שהוא אמור להיות'' על חברות שהם היי אנד כי שם מהנדסי הסאונד בטוח מבינים יותר טוב מהמנדסי סאונד של מורל והתקציבים שלהם לפיתוח גדולים בהרבה יותר מהתקציב שיש למורל אז חלאס. יש עוד חברות חוץ ממורל תפתחו את האוזניים!

אני גם גולש כאן לא מעט, אבל ממעט בתגובות או בפתיחת שירשורים, ובעיקר מגיב רק לדברים שממש יש לי מה להגיד בהם - והת'רד שלך הוא אחד מהם.

אני, בתור אחד שהתחיל עם פולס, ושידרג להייבריד (כמובן שהרכיבים שמסביב - מגברים/HU/כבלים - גם כן ברמה לא נחותה) מאוד מאוד מאוד מרוצה ממורל, ושלם עד 110% מההשקעה הכספית שנתתי על המוצרים שלהם, למרות שלא כול הסטים הקיימים והמדוברים בפורום הזה או בפורומים אחרי עברו לי דרך האוזניים.

בסוגייה הזו התשובה היא חד משמעית - זה עיניין של העדפה מבן-אדם לבן-אדם, ואם רוב האנשים ממליצים על מורל, זה אנשים שכנראה גם להם המליצו, התאהבו - מתאים להם - והם מעבירים את זה הלאה...

אבל שוב, זה שונה מאדם לאדם ואני לא בא לנסות ולהבין את התופעה שאתה מכנה אותה בתור"הסגידה למורל"... הדעות שונות לכאן ולכאן.

אבל למה החלטתי שדווקא לתגובה שלך אני רוצה להגיב? אה, בגלל השורה הבאה:

אני אסכם את דברי בכך שאומר לכל החברה המשמיצים שסוגדים למורל.

מורל היא לא חברת היי אנד את המוצרים שלה מייצרים לא פחות ולא יותר מאשר בקריית גת(ארץ מוצאה של נינט טייב)ע''י פועלים שאני לא יודע מאיפה באו וכנראה זה מהשטחים.

אז קראתי את כל התגובה שלך, מההתחלה, ועד שהגעתי לשלוש השורת הללו, עוד יכלתי להבין מה את אומר, וגם אולי להודות שיש משהו במה שאתה אומר ויש על מה לדון בעיניין - אבל זה היה עד שהגעתי לשלוש השורות האלו...

זה לא שאני חסיד של נינט טייב, או שיש לי עסקי נדל"ן מאוד רציניים בקרית-גת, אבל בנאדם כמוך, שרוצה כ"כ להעלות טענות חכמות בנוגע לעיניין מורל, ומתיימר להיות בעל הבנה בתחום האודיו, ובכלל כשאתה אומר לפתוח את האוזניים, לפתוח את העיניים ולראות שיש עוד דברים חוץ מזה, והטענה הנגדית שלך היא קריית-גת ונינט טייב....אין ספק שזה גורם להודעה שלך להיראות ממש מגוכחת.

אדון נכבד - מקריית-גת שכ"כ מזוהה עם הגברת נינט טייב, פותח, נוצר ויצא אחד המעבדים החשובים ביותר של אינטל העולמית (סנטרינו למי שלא מכיר).

בקריית-גת, שבה כווול הפועלים הם מהשטחים, קיים היום המפעל הכי פעיל(!!!) של אינטל העולמית זה כבר מספר שנים.

ובאותה עיירת פיתוח שבה גדלה והתחנכה הגברת נינט טייב, נמצא בתהליכי הקמה בימים אלו ממש המפעל הכי מתקדם(!!!) של אינטל בכול העולם (!!!).

עכשיו - מן הסתם, אינטל ומורל זה שני דברים שונים לחלוטין - אין ספק, אבל שוב פעם - הטיעון הזה שלך:

את המוצרים שלה מייצרים לא פחות ולא יותר מאשר בקריית גת(ארץ מוצאה של נינט טייב)ע''י פועלים שאני לא יודע מאיפה באו וכנראה זה מהשטחים.

כבר אמרתי שהוא ממש מעלה גיחוך???

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

מזדה מן, כוונתו של המשורר (במקרה זה אריאל), לא הייתה ספציפית למורל - אלא לעובדה שההמלצות שמגיעות מצד האנשים די חוזרות על עצמן בפורום.

לא צריך 6X9 (כמעט תמיד, חוזר על עצמו), מגבר JBL "המוכר" מהדיוטי פרי, רדיו דיסק אלפיין (עשו מהם אלילים), וסאב וופר - קיקר CVR. תעשה חיפוש על האלמנטים האלו ותראה כמה פעמים הם מופיעים.

העניין הוא שיש חברות נוספות בתחום - ולא תמיד צריך לתת אותן המלצות - אבל החלק החשוב הוא, שיש כאן אנשים חסרי ניסיון, שממליצים על סמך ניסיון של אחרים, ללא האזנה שלהם, ובכך מטעים את אלו שמשלמים על רכיבים אלו במרבית כספם.

אני ממש לא מתכוון לכולם כאן בפורום, התברכנו בלא מעט מומחים, אנשים שמתמחים בתחום הסאונד בצורה מדהימה, והם ממש נכס לפורום ולכל אחד שהם מייעצים לו, אבל יש גם את ה"מומחים" שקוראים כמה הודעות אחורה, ומגיבים הודעות זהות לגבי נושאים אחרים - כל זה כי מונה ההודעות שלהם מטפס מעלה ומעלה, וכמובן שזה מראה עד כמה שהם מבינים, הלא מישהו עם מעט הודעות (ענייניות), לא מבין כמו מישהו עם 123857489 הודעות חסרות בסיס.

• תוכן חדש...