Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נעצרתי לבדיקת רשיונות כבר כמה פעמים וזה סתם עניין לא מזיק , אם תפסו ככה מישהו שנוהג שיכור או מסומם ומנעו תאונות זה טוב .

אני מכיר אישית בחור שנהג תחת השפעת כמה ג'ויינטים, הוא בחור רציני והוא ממש לא גאה בסיפור הזה. פשוט הוא תכנן ערב שקט בבית ופתאום איזה ידידה הקפיצה אותו עם מקרה חירום והוא היה חייב לצאת מהבית.

הסיפור הוא כזה - בגלל שהוא ידע שהוא תחת השפעה הוא הקפיד לנסוע בזהירות, לא לעקוף, לאותת. בקיצור הוא היה בסרטים שיקרה משהו אז הוא נהג כאילו הוא בטסט.

אבל מה? הוא נהג ברכב מושך תשומת לב.

סתם באמצע כביש ישר במהירות חוקית ומטה זוג שוטרים שנסעו בניידת מוסווית קראו לו לעצור. הוא עצר בסרטים היסטריים (סרט ספציפי - אקספרס של חצות...). יצא מהאוטו והגיש להם בידיים רועדות את הרשיונות.

הם בדקו שהכל בסדר, שאלו אותו כמה שאלות על האוטו - איזה מנוע? כמה סוגר? וכאלה. ושחררו אותו לשלום מאחר והכל היה תקין.

הכל ברשיונות היה תקין. רק הנהג היה נרקוט. והמשיך בדרכו.

סיפור אמיתי לחלוטין.

פורסם

זה הכינוי של האוטו של חבר שלי האוטו הוא וונדורה שחורה ארוכה בנזין מודל 1993 הקטע של האוטו זה שפירקו לו את הספסלים מאחורה ושמו שטיח ככה שהוא ממש זולה פעם אחת עצר אותי שוטר לבדיקה כשנהגתי על האוטו הזה! וזהו!

יש לי רישיון מ ה05/03/02 מממ... עוד מעט נגמר הנהג חדש

• תוכן חדש...