Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מופיע בתמונה בית המצערת של הטנדר, עם סימונים,

1. האם יש לפרק רק את החלק הימני? מסומן כמובן

2. לגבי האטם, האם ניתן להשתמש בו שוב? או שצריך להכין חדש.

3. לגבי בורג הכוונון, האם לכוון למצב שיסגור את הפרפר עד הסוף?

אני הולך לנקות את בית המצערת, כי הוא מטונף בצורה מזוויעה, (בדקתי) והמנוע מידי פעם נכבה, בנוסף למצב בו הוא נכבה לעיתים בלחיצה מהירה על הדוושה.

בנוסף, ישנה השהייה קצרה שמפריעה להתחלת נסיעה בעליות. לא קריטי, אבל הייתי שמח לסדר את זה, שכן אני נראה כמו תלמיד שהרגע סיים לימוד נהיגה בעת זינוק בעלייה.

תודה על העזרה, ארז.

ללא שם2.JPG

פורסם

בדוק עלות של אטם (אני מניח שזול) לדעתי כדאי להחליף כי מי יודע כמה זמן הוא נמצא שם ואני מניח שהוא כבר יבש ולא יזיק אחד חדש רענן.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אל תתקמצן על אטם ארז.

ניקוי בית המצערת ע"י הפירוק ישפר מאוד את הסחיבה של הרכב.

מניסיון, גם אני לפני כשבועיים פירקתי עם אפי את שלי. לא היה הרבה פיח אבל הורגש מיד שיפור בסחיבה ותגובת דוושה. אצלי יש שם שני אטמים שחובה להחליפם.

אל תיגע בבורג כיוון. הוא נועד רק לכיוון ראשוני במפעל. זה שמכוונים אותו בארץ על ימין ועל שמאל לא אומר שזה תקין. תפרק את החלק בצבע כסף ותקה היטב את הפרפר ובמיוחד את הדפנות.

Veni Vidi Vici

פורסם

אני לא מתקמצן, פשוט אני לא באיזור עם חנויות חלפים כרגע, הפרפר מפויח לחלוטין, וכל האיזור מסביבו

פורסם

אתה קמצן אל תגיד לנו לא!

סתם צוחק

אתה לא צריך חנויות, מספיק מוסך מורשה שם אתה יכול למצא את האטם ואם אין יזמינו לך אחד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עניין הקמצנות היה בציניות ארז. תתחדש קודם כל על הרכב החדש.:-D

אני לא הייתי מפרק את הבית מצערת בלי אטם חדש לידי. יתכן מצב שהוא יתפורר לך אחרי שתפרק ואז תשאר בלי אטם בכלל.

אולי אני פראייר או סתם פרנואיד אבל אינני מפרק שום דבר שאני הולך להחליף בלי חלקים חדשים שנקנו לפני כן ונמצאים אצלי לצורך ההחלפה. אני מעדיף שישארו אצלי חלקים שלא השתמשתי בהם (כמו המותחן בשרשור על המדחס שלי שאחרי צעקות, הסכימו לקבל אותו חזרה) במקום לפרק משהו ואז להיתקע באמצע יום שישי בלי יכולת להביא חלק שאני צריך.

Veni Vidi Vici

פורסם

נפל גורל, התקבלה החלטה פה אחד, הפה שלי, שמחר בבוקר קודם כל נוסעים לעיר המחוז טבריה (להלן ה"שמורה") לתור אחר אטם תואם, ורק אחרי לפרק את בית המצערת, שאפילו פשוט יותר לפירוק מהקסנטיה, נפלאות הגישה הנורמלית לחלקים.

האם ה"כיבויים" שנוצרים עקב לחיצה מהירה קשורים לבית המצערת?

פורסם

לא לא, כשהרכב בסרק, ולוחצים במכה על הגז, המנוע לא מעלה את הסל"ד אלא נכבה.

אם לוחצים בעדינות בהתחלה, הוא לא נכבה, הבעיה היא שזה יוצר השהייה. כי צריך ללחוץ לאט.

פורסם

כן צריך לבדוק התנגדות לכל אורך המסילה ולראות שבזמן פתיחת המצערת אין קפיצות אלא עלייה רציפה.

ההתנגדות הרצויה היא בין0.7 עד 3 קילו-אוהם.

אתה גם יכול למדוד מתח הזנה מהמחשב שאמור להיות מ4.8 עד5.2 וולט.

ובדיקת מתח מוצא מהחיישן בזמן שהוא מחובר צריך לקבל בסרק 0.5 וולט ופתיחה מלאה 4.8 וולט.

• תוכן חדש...