Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תודה לחברי הפורום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם זה המקום הנכון, אבל רציתי להודות לחברי הפורום על עזרתכם בייעוץ לקניית רכב.

היום בשעה טובה, קניתי סוזוקי סוויפט 1991.

הרכב במצב מצויין יחסית לגילו, ישנם כמה דברים שצריך לסדר... אבל יהיה בסדר.

אז שוב תודה לכולם,

ערן.

חוזר לדו"ג... :wave2:

פורסם

קבל טיפ קטן - כמה שלא תסדר את הפגוש, בכל פעם שרכב אחר יחנה ויגע בו עם הפגוש שלו - הוא יתפרק ל-2 חלקים.

בכל מקרה, תתחדש ותהנה מהרכב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
קבל טיפ קטן - כמה שלא תסדר את הפגוש, בכל פעם שרכב אחר יחנה ויגע בו עם הפגוש שלו - הוא יתפרק ל-2 חלקים.

בכל מקרה, תתחדש ותהנה מהרכב.

תודה רבה! :)

ידוע בקשר לפגוש...

הדברים שאני צריך לעשות הם:

טיפול 10K + כיוונון מנוע + כיוונון/ניקוי קרבורטור (זה מה שהמלצתם לי אחרי שאני קונה את הרכב).

החלפת 4 צמיגים.

אני חושב שהחלפת פולי, בגלל שריקה שנשמעת בזמן שאני נותן גז (במהירות של 100-120 בערך).

רפידות בלמים אני חושב...

מלוי גז במזגן...

וזהו, אין עוד משהו מיוחד...

מבחינת צבע חיצוני הוא מושלם (ללא נזקי שמש) למעט נקודה ממש קטנה של חלודה, התא נוסעים נראה מצויין לשנת 91 (דשבורד נקי מפיצוצים ומסדקים), הסביבת מנוע נראית מצויין...

אני מבסוט! :D

חוזר לדו"ג... :wave2:

• תוכן חדש...