Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ידני, מעל שנת 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב משומש, בתקציב עד 55000, מעל שנת 2001, ידני ועד 1.6.

לאחר 9 שנים על דיהטסו שרייד קלאסיק (97, 1.5, ידני{פרטים בפרטי}), דוד שלי מחפש רכב חדש יותר.

המשפחה גדלה וכך גם התקציב.

הועלו מספר אפשרויות כולן בידני (חיסכון בדלק, ביטוח וכולי)

פוקוס (שני סוגי המרכב), טולדו, לאון ושאר הסיאטים, לאנטיכס, קורולה, אסטרה, פאביה ועוד.

1.דוד שלי לא בדיוק זה שבודק שמן פעם בשבוע ומבריש גרגרי אבק מהרכב.

2.הנוסעים מאחור הינם ילדים.

3.בגאז' זה חשוב.

4.הכיוון הינו מלוכסני העיניים אך לא רק.

5.דוד שלי יסע 120 ו 130 אבל לא יותר ככה שמהירות זה לא בדיוק הריגוש שלו (מה גם שרוב הנסיעות הן בתוך העיר) והתנהגות כביש הוא גם לא בדיוק מחפש (או מכיר היות והשרייד היא שרייד היא שרייד).

מחיפוש במהלך הסופ"ש נראה כי כל רכב שנמכר משנת 2001 הינו אוטומטי (וכולם כותבים זאת כאילו זה לטובה).

איזה רכב ידני ניתן למצוא בתקציב זה, שהוא: זמין בשוק (להתקע בלי רכב זה קצת בעיה), ישרוד "הזנחה יחסית" יהיה נוח למשפחה, וזול לאחזקה או בקיצור הרכב המושלם. ועל איזה דגם למקד את החיפושים היות וכול מה שידני 1.6-1.4 ומרווח יחסית (חוץ מהיונדאים) יתאים.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

דבר ראשון שדוד שלך ישכח מהפוקוס ומכל היפניות

אם הוא מחפש רכב לא אוטומטי, רוב הסיכוים שהישוע תבוא דווקא מכיוון אירופה

ומכיוון שבאמינות עסקינן, נשארנו בעיקר עם קונצרן VAG

דיינו, סיאט סקודה ופולקסווגן

פאביה, קורדובה ופולו קלאסיק מתבססות על אותם מכלולים ככה שהבחירה היא בעיקר ע"פ העדפה אישית(כאשר הVW מאבדת פחות מערכה)

בנוסף הייתי ממליץ לו לשקול מנוע דיזל(דבר היעזור במציאת רכב ידני ובנוסף יצמצם את צריכת הדלק)

פורסם

פוקוס ידנית קשה למצוא.

אימפרזה ידנית היא אופציה הרבה יותר קלה, אם הוא מעדיף יפניות.

גם קורולה ידנית אפשר למצוא, אם כי יותר קשה.

פורסם

הוחלט ללכת בכיון הסיאט / פורד ואפילו אימפרזה במידה ותהיה אחת ידנית, מה גם שהתקציב הוגבל ל50,000 .

כמו כן הדיזל לא מובא בחשבון, היות והנסוע השנתית היא כ12,000 ק"מ.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
הוחלט ללכת בכיון הסיאט / פורד ואפילו אימפרזה במידה ותהיה אחת ידנית, מה גם שהתקציב הוגבל ל50,000 .

כמו כן הדיזל לא מובא בחשבון, היות והנסוע השנתית היא כ12,000 ק"מ.

מה דעתך על אופל אסטרה 1.6 ידני?

רכב עם איכות הרכבה פנימית מאוד איכותית,הוא טיפה משעמם בעיצוב אבל הוא באמת רכב נחמד.

הוא לא מגודל במיוחד,אבל מספיק מרווח.

לדעתי משתלם לך לבדוק את האופציה הזאת.

שיהיה בהצלחה,ותודה על העזרה :)

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

• תוכן חדש...