Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאש ב170 מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו שלא ברור לי , אמרתה שהיה חושך וקיבלתה פלאש מניידת?? , בד"כ בניידות יש ממל"ז , אז מאיפה הפלאש? ( אני שואל כי אסור להשתמש בממל"ז בחושך )

איזה רכב יש לך?? , אם בנתונים של היצרן כתוב שהוא לא מגיע למהירות כזאת אתה יכול לצאת מזה בקלות ( היה פה סיפור על מישהו שנתפס בכמעט 200 קמ"ש על יונדאי אקסנט נראה לי , ויצא בלי כלום כי לפי נתוני היצרן האוטו סוגר רק 170 )

שיהיה בהצלחה..

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
משהו שלא ברור לי , אמרתה שהיה חושך וקיבלתה פלאש מניידת?? , בד"כ בניידות יש ממל"ז , אז מאיפה הפלאש? ( אני שואל כי אסור להשתמש בממל"ז בחושך )

איזה רכב יש לך?? , אם בנתונים של היצרן כתוב שהוא לא מגיע למהירות כזאת אתה יכול לצאת מזה בקלות ( היה פה סיפור על מישהו שנתפס בכמעט 200 קמ"ש על יונדאי אקסנט נראה לי , ויצא בלי כלום כי לפי נתוני היצרן האוטו סוגר רק 170 )

שיהיה בהצלחה..

אלכס.

אני. 197. היונדאי לא מגיעה לזה אז הדו"ח בוטל.

קשה לי להאמין שהוא נוהג ברכב שלא מסוגל להגיע ל170.

ויש גם מולטנובות שמחוברות לפגושי הניידות.

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אלכס.

אפשר וחצי להשתמש בממל"ז בלילה

עד 300 מטר זה קביל

מעל 300 מטר חייב בחצובה ועדשה מגדילה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ט-ע-ו-ת!

בלילה חובה שהאזור יהיה מואר ואפשר רק עד 300 מטר.

ביום מותר עד 300 מטר בלי אמצעים נוספים, או עד 600 מטר עם חצובה והעדשה הנ"ל. רק ביום מותר מעל 300 מ'. בלילה אסור בפירוש.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

הוא צילם אותך מקדימה או מאחורה?

הסיכוי הוא 1 למיליון שהתמונה לא יצאה טוב, או שאבדה, או שקרתה תקלה והלכה התמונה.

או שהניידת עשתה תאונה וקרה משהו רע לשוטרים ולמצלמה(מה נו???).

:snipersmi:sleeping::evilbat::loco::onfire::2gunfire::splat:

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

קודם כל תירגע.

דבר שני מניסיון אין עבירה שעו"ד טוב לא יכול להוציא אותך ממנה כמעט נקי.

עיין ערך ניסים פרחי/אסף שמיר העו"ד האלו יוכלו להוציא אותך מזה לדעתי בקנס כספי ואולי שלילה על תנאי.

אם אתה נהג חדש ממליץ לך לדבר עם אחד ההורים שייקח את האשמה עליו כי אם לא גם עו"ד לא יוכל

לעזור יותר מידיי-זה שלילה השאלה לכמה זמן.בלי עו"ד לדעתי תקבל שלילה לגמריי ולאחר מכן פסילת

רישיון שתצטרך להתחיל את כל תהליך הוצאתו מחד-תיאורה+טסט.

תקבל את זה כמו גבר-שוטר אמר לי פעם "תקבל את העונש כמו גבר כמו שעשית את העבירה כמו גבר".

שטויות מטעויות לומדים-כנס לאתרים כמו ispeed.co.il שם תוכל לקבל המון מידע איך לא להתפס בעתיד אם עדיין תחליט להמריא....

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
כי בכל זאת גם הכביש היה כמעט ריק לגמרי ויש לי אוטו בטיחותי למהירויות כאלה (גם הכביש הוא אחלה כביש).
גם לעורך הדין עם הטווארג היה אוטו בטיחותי שבנוי למהירויות גבוהות, הבעיה היא שהאונו בה הוא פגע (ובדרך הרג שני אנשים), לא הייתה רכב בטיחותי שנועד לספוג פגיעה במהירויות כאלו.

דימה כבר סיכם את דעתי עליך.

כולי תיקווה כי לא תהיה ולו תקלה אחת בטיפול בדו"ח שלך.

במיוחד בשבילך, אשא תפילה לשלילה ארוכה, קנס כואב והחרמת הרכב.

ילדים כמוך הורגים אנשים.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
גם לעורך הדין עם הטווארג היה אוטו בטיחותי שבנוי למהירויות גבוהות, הבעיה היא שהאונו בה הוא פגע (ובדרך הרג שני אנשים), לא הייתה רכב בטיחותי שנועד לספוג פגיעה במהירויות כאלו.

ילדים כמוך הורגים אנשים.

מצטרף לברכה.. חוסר אחריות לשמה.

פורסם

אופיר,

תריץ את התאריך בשעון שלך קדימה בשנה שנתיים, ותראה גם את זה בא.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ניידת עם מצלמה תצלם רק מאחור, פלאש מלפנים יסכן את חיי הנהג בשל הסינוור...

אני לא מאחל לבחור דברים רעים, כולנו נוסעים מהר, כולנו היינו נהגים חדשים. אני יכול להצהיר על עצמי שכשהייתי נהג צעיר יחסית נהגתי יותר מהר משאני נוהג היום. עדיין היום אני נוהג בצורה יותר מסוכנת ...

ודימה - קודם כל אין צורך לקרוא לבחור דביל. אני בטוח שגם אתה עברת את המהירות המותרת, גם שהיית צעיר. ואם גם אתה אינך טלית שכולה תכלת, אז אולי לא אתה ולא אני האנשים להטיף בעניין...

פורסם

הוא פגע בפונטו.

ולצורך הענין..גם הנסיכה דיאנה היתה ברכב בטיחותי.

איפה היא היום?

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

ילדים כמוך הורגים אנשים.

תמיד יהיו כאלה ,לא רק ילדים , גם ילדים בנפשם , חסרי אחריות , אנחנו אלה שצריכים להיזהר ולקוות שהמטורף התורן הבא לא יתאבד עלינו

הנעה אחורית + משרוקית , נחשו איזה אוטו יש לי :-)

פורסם
ניידת עם מצלמה תצלם רק מאחור, פלאש מלפנים יסכן את חיי הנהג בשל הסינוור...

לסמלון של אישפוז יש מספר חילוקי דיעות איתך.

• תוכן חדש...