Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על מדפסת זולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל תלוי איזה טונר אתה משתמש,רוב הלייזר החדשות של HP משתמשות בטונר דגם 12A,הטונר הנ"ל מספיק ל2000-2500 דפים.

ישנם טונרים ישנים של מדפסות HP ממודלים מוקדמים ,מאוד חסכוניים כדוגמת ה15A.

פורסם

שתי הצעות לי:

אחת - לא משולבת! מדפסת וסורק הם מכשירים זולים שכשהם מתקלקלים בד"כ כדאי לזרוק ולקנות

חדש. במכשיר משולב כשהסריקה או ההדפסה מתקלקלות (והם יתקלקלו מהר משתצפה) אתה

נשאר אם סורק או מדפסת מגושמ/ת ומתלבט אם להשקיע בתיקון.

שתים - להעדיף מדפסת שיש לה דיו חלופי (לא ממוחזר) זמין וזול. אני קניתי Canon Pixma 1500 -

הביצועים טובים יחסית - הדיו החלופי זול מאוד.

:turn-l:
פורסם

אין שום בעיה עם משולבות היום, מניסיון עם 2 של HP, אחת של LEXMARK ואחת של CANON.

האמינות זהה למדפסות רגילות, המכניקה זהה, ראשי הדיו זהים, והסורק הוא שם על תקן של בונוס.

HP תהיה בדרך כלל ההצעה הזולה/משתלמת ביותר, אבל הדיו יקר מאוד, גם הדיו החלופי.

כשאני אומר "מאוד", אני מתכוון ל"מאוד". אם אתה מדפיס ממש-ממש-ממש מעט, זה לא משנה.

אני ממליץ לך לבדוק את אחת המדפסות המשולבות של CANON, תבדוק אם הן

נכנסות לך לתקציב. יכול להיות שהמחיר יהיה יקר יותר מה-HP (בעצם, בטוח יהיה)

אבל לטווח הארוך ה-CANON תהיה הרבה יותר זולה, בגלל מיכלי דיו זולים (אפילו המקוריים).

בזמנו שילמתי על משולבת של HP כ-500 ש"ח, ועברתי מזמן את ה-1,200 ש"ח בדיו. מזמן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כל מתלונני ה-HP

לי יש מזרק ודיו שאני קונה בחנויות

שנגמרת לי מחסנית אז אני שולף את המזרק ומזריק דיו ידנית

זה הכי זול שיש היום (במיוחד שאני חייל ואין לי הרבה כסף)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
כל מתלונני ה-HP

לי יש מזרק ודיו שאני קונה בחנויות

שנגמרת לי מחסנית אז אני שולף את המזרק ומזריק דיו ידנית

זה הכי זול שיש היום (במיוחד שאני חייל ואין לי הרבה כסף)

הייתי בעבר , במשך תקופה ארוכה , טכנאי מדפסות.

כמות הנזק , שנגרמת עקב השימוש בשיטה הזאות , היא עצומה.

כודם כל , אם יש לך עדיין אחריות על המדפסת שכח ממנה ,

שנית , כ 80% מהמדפסות שמגעיות לתיקון, מגיעות עקב השימוש בדיו ב 2 שקל מוזרק עם מזרק.

בדיוק כמו לשמן מנוע , יש לדיו תכונות וסטנדרטים מאוד מוגדרים, תכונות אלו שונות בכל סוג של מדפסת ודיו תחליפי שנמכר בשוק, לא עומד באף אחד מהם.

עם מדובר על מדפסת שעולה 200 ש"ח , אז לרוב לא מתקנים אותה,וזה לא משנה , אבל מכשירים יותר יקרים נדפקים מהדיו הזה מהר מאוד.

מצטרף להמלצות של אייל, מי שמדפיס מעל 1000 דף בחודש ולא צריך הדפסות בצבע , כדאי שישקול רכישה של מדפסת לייזר.

גם למדפסות לייזר קיימים טונרים ממוחזרים , עולים כ 200 ש"ח לרוב הדגמים הביתיים , איכותם לא משתווה למקורי , ולדעתי , לא שווה להתעסק איתם.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברה.

אני מקפיץ את השרשור של פיליפ כי חבל לי לפתוח אחד דומה נוסף.

המדפסת HP 3820 שברשותי שווקה חיים.

בגדול, אחרי ניסיון עם 4 מדפסות שונות של HP במרוצת השנים, שבהם הייתי מרוצה (695,590,930 ועוד איזה מספר בסגנון שאני לא זוכר), קניתי את האחרונה שהיא פשוט נוראית.

אני לא חושב שהדפסתי בה במהלך המעט שנים שהיא אצלי יותר מ-1000 דפים והיא פשוט הייתה ממציאה כל פעם בעיות חדשות שהיא היא מתה סופית.

אני מאוד לא מרוצה מהרכישה האחרונה וחשבתי לברוח מ-HP דווקא ל-canon.

אני כמעט ולא מדפיס כלום! ממש במקרים מעטים וראנדומלים אני זקוק לאיזה הדפסת מסמך WORD או משהו בסגנון (אפילו לא מדפיס תמונות)

יש חודשים שלמים שהמדפסת לא בשימוש.

מכיוון שראשי הדיו גם נוטים להתייבש עם הזמן, ואני כן נאלץ להחליף ראשים למרות מעט הדפסות, אני זקוק למדפסת אמינה (מצדי שתהיה איטית מאוד, גם לא מפריע שהיא רועשת) עם ראשי דיו זולים (אני לא צריך איכות הדפסה).

כמובן שגם המחיר משחק תפקיד כי זה באמת פרט שולי אצלי במחשב.

על מה אתם ממליצים?

פורסם
המדפסת היא דגם קנון IP1200,המדפסת מגיעה עם דיו צבעוני בלבד :idea:

זה רע?

כאילו צריך לרכוש בנפרד גם טיונר שחור או שזה טיונר יחיד במדפסת?

• תוכן חדש...