Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז עכשיו אחרי שסימתי את התואר, גיליתי שיש לי עוד זמן רב עד לגיוס (עתודאי).

אני שוקל לעבוד על האוטו בצורה קצת יותר רצינית ממה שעשיתי עד עכשיו ולראות מה אני באמת יכול לעשות במו ידי.

חשבתי להתחיל ברדיאטור חימום שאני רוצה לשפץ כבר המון המון זמן, ככה שיהיה לי אותו מוכן ומזומן לחורף... שרשור 1 ושרשור 2 כפי שאתם רואים ללא הרבה התקדמות בנושא הרדיאטור...

בקצרה - הרדיאטור נזל ופשוט נותק מהמערכת.

כמו כן האוטו ברשותי כבר שלוש שנים וטיימינג לא עבר (למיטב ידיעתי מעולם לא עשה טימינג) אז גם זאת אני שוקל לעשות.

אני אשתדל לרכז את כל הקושיות בשרשור הזה, כי נמאס לי לפתוח כל הזמן נושאים חדשים... ;)

לגבי הטימינג:

מהם סדר הפעולות? טיפים לאיך לפרק ולהרכיב כמו שצריך? והאם אני קופץ מעל לפופיק בנושא הזה?

יש לי היינס להדרכה וסט כלים לעבודה...

אני מבין שגם ניתן להחליף רצועת אלטרנטור באותה הזדמנות?

לגבי הרדיאטור:

ראיתי שלפחות על פי רפי לא חייבים לפרק את כל מוט ההגה/לוח שעונים וכף גם לפי היינס.

אם למישהו יש ניסיון בזה אשמח לעצה/טיפים כי אני חושב פשוט להתחיל לפרק את כל הצד הימני של הדשבורד החל מלמטה, עד שאני יגיע לזה. אבל אני פשוט בטוח שאני יאבד בדרך חלקים/ברגים וכו' אז אני רוצה לדעת מה המינימום שיש לפרק...

תודה מראש,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

ראיתי - היה מועיל ומשכיל מאוד.

אצלי טיפה'לה שונה (מנוע 1.4) אבל בהחלט קראתי מה שכתבת.

יתכן שאטריד אותך כשאתחיל לעבוד על זה ;)

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

טוב, עדכונים מהשטח...

פירקתי כל מה שאני יודע בקונסולה המרכזית ובצד הנוסע.

השטח די פנוי אבל אני פשוט לא רואה מה עכשיו אמורים לפרק?

על פי היינס יש לפרק ברגים שמחזיקים את כל המבנה לרכב אבל אני לא מוצא שום דבר שאפשר להוציא... מצורפות כמה תמונות של המצב המפורק. אפשר לראות שיש הרבה חיווט שם בבלגן, בעיקר מוסיף לבלגן המזגן הלא מקורי. בכל מקרה הגוף שמחזיק את הרדיאטור הוא הפלסטיק הגדול השחור והדבר היחיד שראיתי שמחבר אותו זה בורג שמחובר מהצד השני של הקיר אש!

בכל מקרה אשמח לעזרה איך ממשיכים מכאן כי אני ממש תקוע...

car 006.jpg

car 007.jpg

car 008.jpg

car 009.jpg

car 010.jpg

car 011.jpg

...Carpe Diem

• תוכן חדש...