Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בתהליכי רכישה של קליאו ספורט 2002 MK1 עם כ90,000 ק"מ מיד שניה.

נסעתי על האוטו והנסיעה מרגישה חלקה ביותר והעברות ההילוכים חלקות גם כן.

ישנם מס' דברים שהייתי רוצה לברר ולהתייעץ בנוגע לרכב:

1) הקלאץ' מרגיש כאילו קשרו אליו משקולת 4 קילו והוא נורא רגיש. (נקודת העברה מאוד קצרה בניגוד לרכבים סטנדרטיים אחרים בהם אפשר לשחרר לאט את הדוושה)

2) האוטו עבר החלפת ראש מנוע לפני כ3 שנים במסגרת אחריות כנראה בשל תקלה מכנית שהגיעה עם הרכב מהמפעל. ההחלפה בוצעה במוסך המרכזי (רשום בספר טיפולים)

3) נורית ה SERV נדלקת ונכבית לעיתים תכופות. האם זה מעיד על תקלה במנוע או תקלה בלוח השעונים? מה עלות תיקון במידה והכשל בלוח השעונים?

--- עדכון: מצאתי בפורום לגבי התקלה הידועה של נורית כריות האוויר. שכחתי לציין שגם היא נדלקת כל פעם שה SERV נדלקת ---

חוץ מזה, האוטו ביקר במוסך רק לצורך טיפולים שוטפים והוא לפני טיפול טיימינג של 5 שנים.

אשמח לקבל חוות דעת לגבי שלושת הנושאים שהעלתי מאחר והם קצת מטרידים אותי כרגע.

מעבר לכך, אשמח לקבל עוד המלצות לגבי הקניה ודברים שעלי לשים אליהם לב בעת הבדיקה במכון. (קראתי, השכלתי ולמדתי רבות על תחלואות האוטו השונות והמסקנה שהגעתי אליה היא שלרכב בשנתון כזה לא אמורה להיות בעיה חריגה עם אחד מהמכלולים)

תודה מראש!

פורסם

1) כן, תיארת בדיוק את הקלאץ' של הקליאו.

3) ה-serv כללי אבל אם הבנת שהוא מגיע יחד עם הנורה של כרית-האוויר אז כנראה נתקלת בבעיה הנפוצה (לא בעייתי במיוחד, חפש בפורום, לי אין את הבעיה הזאת בדור שני).

טיימינג בקליאו זה לא מעט ואני מניח שראית כבר אם קצת חיפשת פה בפורום.

זה שהגיר הרגיש חלק זה חשוב כי הוא קצת רגיש ברכב הזה (לא שהבדיקה הזאת מבטיחה משהו לעתיד...).

שיהיה בהצלחה,

ניר

פורסם

קודם כל - בצע חיפוש אחר "קליאו ספורט", תמצא המון מידע.

1) הקלאץ' לא קל, אבל נהגתי על מספר קליאו ספורט והקלאץ בכל אחת מהן מרגיש שונה. אצלי הקלאץ היה הכי רך מבין כולן, והוא בן 63000 ק"מ, כך שניתן להניח שאם הקלאץ באמת באמת קשה, הוא ידרוש החלפה בקרוב (לא זוכר מחיר - 2000+ ש"ח אני מניח).

2) אז עבר ראש מנוע. כל עוד הכל תקין עכשיו, לא צריכה להיות בעיה.

3) אם ה-SERV נדלקת עם כרית האוויר, אז הבעיה היא 99% בחיבור של כרית האוויר מתחת למושב הנוסע. נסה לשחק עם החיבור ביד קצת, אולי זה יסדר את זה. אם לא - צריך לקפוץ למוסך שיבדקו את זה. בכל מקרה לא מדובר במשהו רציני.

4) טיפול טיימינג: כ-3000+ ש"ח במוסך מורשה. אם נדרש להחליף פולי מנוע (שמחויב בבדיקה אם לא הוחלף ברכב!) זה יעלה בעוד כ-700 ש"ח (תודות למאמצים של כמה חבר'ה פה, כולל אותי. לפני זה זה היה 1400).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני עלות קלאץ היא בקלות 3000 ש"ח וברוב המוסכים יותר! (כן גם במנור)

הבעיה של נורית הSERV והכרית אוויר יכולה להיפתר ע"י משחק בקונקטור שנמצא מתחת למושב הנהג ולא הנוסע!

אם תקפוץ למוסך הם יגידו שצריך לעשות דיאגנוסטיקה ובלאגנים נוספים שרק ייקרו בהרבה את התקלה הפשוטה הזאת, תישתדל להיעזר מחברה פה בפורום בשביל לפתור את זה

חוץ מזה תקנה את האוטו שלי הוא עבר כבר טיימינג... :mm_tongue (פרטים בה"פ)

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
רוני עלות קלאץ היא בקלות 3000 ש"ח וברוב המוסכים יותר! (כן גם במנור)

הבעיה של נורית הSERV והכרית אוויר יכולה להיפתר ע"י משחק בקונקטור שנמצא מתחת למושב הנהג ולא הנוסע!

אם תקפוץ למוסך הם יגידו שצריך לעשות דיאגנוסטיקה ובלאגנים נוספים שרק ייקרו בהרבה את התקלה הפשוטה הזאת, תישתדל להיעזר מחברה פה בפורום בשביל לפתור את זה

חוץ מזה תקנה את האוטו שלי הוא עבר כבר טיימינג... :mm_tongue (פרטים בה"פ)

תום

ועוד שלל ירקות......:wink:

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

• תוכן חדש...