Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול, קיימים רק שני דורות לגולף קבריאולט .(יותר נכון 2.5 דורות )

MK1 - משנת 79 עד שנת 93 ,

מבוססת על הגולף המקורית , שהוצגה ב1976 , פולקסווגן לא פיתחו דגם קבריאולט לגולף MK2.

MK3 - משנת 1995 עד 1999

מבוססת על גולף MK3, שהוצגה ב 1992.

MK3.5 - מסוף 1999 עד 2002

עם הצגת גולף דור 4 (MK4) עברה גם הקבריאולט שידרוג מסויים , על מנת שתראה דומה לגולף MK4 , אבל נשארה מבוססת על גולף MK3. (השדרוג כלל פנסים קידמים, גריל , דשבורד , ופנסים אחוריים, כלומר חלקים אלו שודרגו לחלקים של גולף MK4) .

יש בארץ לא מעט קבריאולטים מהדור הראשון , רובם מסוף שנות השמונים .חלקם במצב טוב מאוד .המנועים היו 1600 או 1800 , יש ידניות או אוטומטיות .

ב 25 אלף ש"ח אפשר לדעתי לקנות גולף קבריאולט דור ראשון במצב לא רע . היא כבר מכונית ישנה למדי , אבל נחשבת "קלאסית " כמעט כמו גולף GTI דור ראשון .

מבחינת אמינות - תלוי אך ורק במצב האוטו .

בלוח פוקוס תמיד מתפרסמות כמה כאלו.

עריכה -ככל הידוע לי , לא קיימת גולף קבריאולט בשנת 1994

פורסם
אני לא זוכר את הדגם המדוייק אבל יש רובר במחיר הזה(לפחות ככה זכור לי)

הדגם שאתה מדבר עליו הוא 416...גם להן לא חסר ידיים.

אבל שוב זה הכל תלוי בחיפושים שלך

תמיד יש מציאות.

בהצלחה!

שי

פורסם

אני מכיר מישהי שמוכרת גולף קבריולט שנת 98 אני חושב..

1800 ידנית..

אם אתה מעוניין צור קשר במייל [email protected]

או אייסיקיו 105761167

או בפרטי

(אני אצתרך ללמוד להשתמש בדבר הזה מתישהו..)

• תוכן חדש...