Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי מחר חייבת ללכת להזמין רכב רציתי לדעת איזה מהם הוא טוב יותר

הפורד פוקוס 5 דלתות החדשה כמובן, מנוע 1.6 , בעיה שאני הבנתי שצריך להגיע מנוע חדש 115 כ"ס וכרגע יש את המנוע הישן האם זה נכון ומתי יחליפו את המנוע.

או טויוטה קורולה ראנקס 5 דלתות ???

פורסם

אני מבין שזה מאוד דחוף ושאלת אתמול, אז אני ממש ממש מקווה שלא מאוחר מדי, כדי שלא תעשה טעות נוראית. מבין השניים הרכב שעליך לקנות הוא... (ראה למטה)

חוצפן, דחוף את הדחוף שלך אתה יודע לאן... להבא - שום דבר לא דחוף בכותרת של ההודעה (וגם לא בתוכן)

תגיד לאמא שתעשה נסיעת מבחן על שתיהן לפני שהיא מוציאה 130 אלף ש"ח על אוטו, ושתקנה את מה שעדיף לטעמה. שתיהן ראויות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...