Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבדיקה קצרה בלוחות נראית תופעה מוזרה מאד,

מאזדה מיאטה 2006 שהושקה בישראל ועלתה על הכבישים לפני כחצי שנה, כבר ניתן את הלוחות מוצפים באקזמפלרים למכירה:

לוח יד 2 - 4 מכוניות

פוקוס - 2 מכוניות (עד לפני חודש)

קצת מוזר לא?

יש למישהו איזה מידע בנושא? האם זה סתם מקרה או שיש איזה בעיה לאנשים עם הרכב ?

או שאולי לרכב יש בעיה עם האנשים :)

פורסם

ממש לא מוזר..

קורה עם כל מכונית.. אתה כבר יכול למצוא S CLASS חדשות למכירה.. וCLS וכו'..

תמיד יש את האנשים שקופצים מעל הפופיק וחושבים שיוכלו לעמוד בתשלומים השוטפים + המימון של הרכב, ובסוף לא מצליחים..

או שחשבו שהאוטו הוא דבר אחד, ואחרי חודש-חודשיים-שלושה עם הרכב שינו דעתם ולא רוצים את הרכב יותר..

או שניסו להקים עסק באמצעות הרכב הזה (דוגמא למיאטה חדשה בצבע אדום שמוצעת למכירה ביד2) - ואחרי שבתאוריה הכל נראה ורוד, אחרי שקנו את הרכב ותחזקו אותו במשך כמה חודשים, הבינו שזה פשוט לא עובד - ועכשיו מוכרים את הרכב כדי לצמצם נזקים..

בסה"כ - אתה יכול למצוא כמעט כל רכב ממודל 2006 למכירה כיד שניה.. בין אם זה מיאטה, מאזדה 3 או פורשה קאיין..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

היא כנראה לא ממש מתאימה לכולם.

אולי כבר מיצו את הפוזה? עוברים הלאה?

האשה או הבנק לוחצים לך תדע?

אני עוקב אחרי הנושא כבר הרבה זמן ואפילן התלבטתי קצת אם לקנות חדש או משומש והעדפתי חדש. אני לא מכיר איזה שהיא בעיה עם האוטו.

זאב

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

מזלטוב זאב.. איזה צבע? ;)

פורסם

קודם כל מזל טוב לזאב

ממש לא מוזר..

אתה כבר יכול למצוא S CLASS חדשות למכירה.. וCLS וכו'..

..

לגבי חלק מהמרצדסים, לפחות אלה שב"אוטודיל" (והמהווים כמעט את כל מודעות המרצדס 2005-2006 ב"ידיעות") יש לי הסבר מכיוון שסייעתי לאחרונה ברכישת מרצדס.

ההסבר: יבואן מרצדס מאוד נוח בטריידאין (שכמו אצל יבואנים אחרים מתבצע באוטודיל) ומתחייב לקבל חזרה את האוטו במחיר מחירון החל משנה וחצי לאחר הקנייה. גם אם תחליט להחליף את האוטו וטרם חלפה שנה וחצי הם מאוד נוחים במחיר - אז זה מעודד את הלקוחות להחליף לאחר זמן לא רב בלי להפסיד המון כסף (הכל יחסית כמובן למחיר מרצדס) ובלי הטירטורים של פרסום מודעה.

פורסם
בגלל זה זה מוזר.. אם נניח שיש 30 כאלה על הכביש וכבר היא לא מתאימה לשישה מהם ,משהו פה חשוד לא?
אבל יש יותר..

לפי מה שזכור לי דיברו במאזדה על איזור ה60, וזה היה לפני כמעט שנה כשרק השיקו את הרכב כמודל 06 (חודש אוקטובר 05 כמדומני)

פורסם
היא כנראה לא ממש מתאימה לכולם.

אולי כבר מיצו את הפוזה? עוברים הלאה?

האשה או הבנק לוחצים לך תדע?

אני עוקב אחרי הנושא כבר הרבה זמן ואפילן התלבטתי קצת אם לקנות חדש או משומש והעדפתי חדש. אני לא מכיר איזה שהיא בעיה עם האוטו.

זאב

למה לא העדפת לקנות רכב עם 8-10K ק"מ, חדש לחלוטין עדיין, ולחסוך 25K ש"ח?

נראה לי עדיף...

(נכון שאין כמו לקרוע את הניילונים מרכב חדש ולדעת שאתה הראשון שלו, אבל בכל זאת זה משהו שהייתי שוקל המון).

Back to the original - NC again.

פורסם

גם אני הייתי לוקח משומשת. במיוחד שאתה בדרך כלל מחזיק רכב לאורך זמן ...

אבל מהצד השני אתה קיבלת 2007 לעומת 2006. רק ירידת הערך היא איזה 20000. ועד יד שניה...

בסיכומו של עניין במצב של זאב הייתי מעדיך לשלם עוד 25000 על דגם 2007 חדש מאשר לחסוך, לרדת בשנה ולקבל משומש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...