Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי יונדאי אקסנט שנת 95,

נסעתי ברכב לפני שלושה ימים ומנורת הדלק נדלקה והתריאה על מחסור בדלק.

הרכב עמד יומיים בחניה,

ואתמול סרב להתניע ...

ניסיון הנעה בעזרת חיבורים כבלים למצבר אחר נכשל גם כן.

השכן, וגם בעל המצבר השני :wink:

אמר שכנראה הלך ה"סטארטר" ....

1. מה יכולה להיות התקלה?

2. אני מבין שהסטארטר הזה קשור להנעת הרכב, כמה עולה אחד כזה ? והאם זה מסובך להחליפו לבד?

3. הצעות נוספות ?

תודה,

מישה

בברכה,

מישה

פורסם

ברשותי יונדאי אקסנט שנת 95,

נסעתי ברכב לפני שלושה ימים ומנורת הדלק נדלקה והתריאה על מחסור בדלק.

הרכב עמד יומיים בחניה,

ואתמול סרב להתניע ...

ניסיון הנעה בעזרת חיבורים כבלים למצבר אחר נכשל גם כן.

השכן, וגם בעל המצבר השני :wink:

אמר שכנראה הלך ה"סטארטר" ....

1. מה יכולה להיות התקלה?

2. אני מבין (?) שהסטארטר הזה קשור להנעת הרכב, כמה עולה אחד כזה ? והאם זה מסובך להחליפו לבד?

3. הצעות נוספות ?

תודה,

מישה

מסובך אם אתה לא מבין בזה בכלל...

אתה שומע סטרטר ( כשאתה מסובב סוויץ' אתה שומע ניסיון התנעה ) ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אתמול עוד היה ניתן לשמוע משהו, לא בדיוק ניסיון התנעה, אלא יותר כמו משהו שמנסה ....

ירדתי עכשיו למטה כדי לנסות להקליט את הרעש, כלום, אפילו לא הרעש שהיה אתמול ... .

כמו כן שמתי לב שגם נורת ה"דלת פתוחה" דולקת חלש ...

כמו שכתבתי, ניסיון להניע את האוטו אתמול עם כבלים למצבר באוטו ליד נכשל ...

וכמו שהבנתם מההודעה שלי, אין לי שמץ ממה שהולך מתחת למכסה מנוע

בברכה,

מישה

פורסם

ניראה לי שנגמר לך הדלק ואם כל ניסיונות ההנעה גם גמרתה את המצבר.

תדלק 5- 3 ליטר דלק ותנסה עוד פעם להניעה אם כבלים רק תואדה שאתה עושה את זמ נכון.

פורסם

תמלא מים מזוקקים שחסרים במצבר, תביא כבלים איכותיים ותתניע בעזרת רכב אחר, תניע את האוטו וסע מיד להחליף מצבר ולתדלק.

אם יש לך גרר בביטוח, תבקש שיביאו מכונית שרות/גרר להם יש כבלים איכותיים, הם יתניעו אותך תוך שניה

הרכב שלך ידני או אוטומטי?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
ניראה לי שנגמר לך הדלק ואם כל ניסיונות ההנעה גם גמרתה את המצבר.

תדלק 5- 3 ליטר דלק ותנסה עוד פעם להניע אם כבלים רק תוודה שאתה עושה את זה נכון.

ואכן תשובה מקצועית והגיונית, לשרשור הזוי שרובו ככולו, הזיות של תקופת הקיץ הלוהט והזיעה המעיקה..

אין צורך להיות הנדסאי רכב, בשביל להבין כשנדלקת נורת דלק המעידה על מחסור בדלק, יש לגשת בדחיפות למלאות דלק, על מנת לא להתקע בבית או בכביש בלי דלק, ואז ניסיון התנעה יהיה כמובן ללא הצלחה, ויגרום להתרוקנות מצתבר, ניסיון התנעה בעזרת כבלי התנעה, ומצבר מרכב לא יוכל להיות פתרון לטנק דלק ריק!

לכן הדבר ההגיוני הוא כמו שכתב בורקה, למלאות דלק, ואז לנסות להתניע , וולהתפלל שלא נשרפה משאבת הדלק, בגלל חוסר דלק שמקרר את המשאבה, ושקרוב לוודאי יסחוף לכלוך מהטנק ויגרום כמעט בוודאות לסתימת המסנן דלק!

לכן אין להקשיב לשכן, בעצות דביליות, ועצות סרק, אם כי אין מניעה להקשיב לשכנה , וזאת

במידה והיא צעירה יפב וחברותית, וניתן להענות לחיזוריה!

ול230 , אנא רד מהקו קפוץ לברכה, והפסק לתת עצות לא עיניניות בכל שרשור כלשהו, מבלי שקראת בכלל את תוכן השרשור והבעייה.

אנא פעל לפי הפתגם"סייג לחוכמה שתיקה"!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה, אני מוכן לשים כסף שלא דלק היא הבעיה.

כאשר הנורה נידלת יש עוד מספיק דלק.

זה צירוף מקרים שבמיקרה יש לו מעט דלק.

ניגמר לו פשוט המצבר כי הוא אמר שעוד בפעם הראשונה שניסה להניע הוא אמר "עוד ניתן היה לשמוע משהו" - זה בטח היה חלש.

פורסם
צביקה, אני מוכן לשים כסף שלא דלק היא הבעיה.

כאשר הנורה נידלת יש עוד מספיק דלק.

זה צירוף מקרים שבמיקרה יש לו מעט דלק.

ניגמר לו פשוט המצבר כי הוא אמר שעוד בפעם הראשונה שניסה להניע הוא אמר "עוד ניתן היה לשמוע משהו" - זה בטח היה חלש.

אבל הוא טוען שהוא ניסה להניע בעזרת כבלי התנעה מרכב אחר ללא כל שינוי...

וזה לא שולל את העובדה שאין ורצוי שלא להגיע שנורת הדלק תדלק, ואז להמשיך לנסוע, הדבר מעיד בברור

שזה לא הפעם הראשונה שהבחור נוסע עד לקוו הרזרבי, ובכך גורם לסתימת מסנן הדלק, שבוודאי לא מוחלף בתדירות מספקת ובוודאי לא לפי הוראות יצרן, משום שאני מוכן להמר שההרכב לא ניכנס לטיפולים שגרתיים במוסך,והדבר נובע מחוסר מודעות, והזנחה פושעת, והדבר לא גורם לצרוף מקרים, אלא "להצטרפות מקרים" של" רכב שנוהג לנסוע עד לטיפת הדלק האחרונה, מסנן דלק סתום, התרקנות מצבר בגלל ניסיונות הנעה כושלים במשך זמן ארוך מדי, הקשבה לעצות סרק של שכן, חוסר ידע מינמלי ברכב,

והזנחה פושעת של טיפול ברכב כבר אמרתי....?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

סיפור טרי משילשום, לאמא של חבר שלי הרכב לא התניע כאשר עמד יום בודד.

הוא ניסה להתניע עם כבלים לא עזר.

הוסיף מים + כבלים איכותיים אחרים הרכב בתניע בשניה.

עוד דוגמא, חבר שלי עם קורולה ניתקע בתחנת דלק לאחר שתידלק! הוא ניסע בדחיפה(ידני), הרכב התניע, הוא ניסע בעזרת כבלים, לא התניע. עד שבא מוסכניק אליו הבייתה עם כבלים איכותיים והתניע בשניה.

מה שיש לשכן/לכותב זה בטח כבלים "איכותיים" של אמריקן איגל ב20 שקל. אל תצפה מהם באמת להתניע רכב עם מצבר גוסס.

הפיתרון לדעתי, להוסיף מים מזוקקים למצבר(שאני בטוח שמים אף פעם הוא לא הוסיף), באם הרכב ידני לדחוף ולהתניע, אם לא, להביא כבלים איכותיים ולנסות להתניע שוב.

הוא ציין שהרכב עמד 3 ימים

פורסם

ההבדל בן כבל איכותי יותר לאיכותי פחות הוא ביכולת להניע את הרכב גם כאשר המצבר מרוקן לחלוטין.

לכן זה אפשרי שהרכב לא הניע בשל איכות הכבלים, אם כי בעיית דלק אפשרית גם כן.

פורסם

שאלה: אם יש לי בבאג'ז כבלים אכותיים (יפניים) אני לא אתקע לעולם?

רבותיי, הבחור לא מבין כלום, אבל באמת כלום וכל תשובה או כוון שניתן לו, זה לא יעזור.

מישה, או שתביא חילוץ מיקצועי, או שתגרור למוסך.

פורסם

עצות של לילה, כשאין מאיפה להשיג כבלים איכותיים:

2 סטים של כבלים זולים, יתנו את אותה התמורה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
סיפור טרי משילשום, לאמא של חבר שלי הרכב לא התניע כאשר עמד יום בודד.

הוא ניסה להתניע עם כבלים לא עזר.

הוסיף מים + כבלים איכותיים אחרים הרכב בתניע בשניה.

עוד דוגמא, חבר שלי עם קורולה ניתקע בתחנת דלק לאחר שתידלק! הוא ניסע בדחיפה(ידני), הרכב התניע, הוא ניסע בעזרת כבלים, לא התניע. עד שבא מוסכניק אליו הבייתה עם כבלים איכותיים והתניע בשניה.

מה שיש לשכן/לכותב זה בטח כבלים "איכותיים" של אמריקן איגל ב20 שקל. אל תצפה מהם באמת להתניע רכב עם מצבר גוסס.

הפיתרון לדעתי, להוסיף מים מזוקקים למצבר(שאני בטוח שמים אף פעם הוא לא הוסיף), באם הרכב ידני לדחוף ולהתניע, אם לא, להביא כבלים איכותיים ולנסות להתניע שוב.

הוא ציין שהרכב עמד 3 ימים

הרכב הוא ידני.

אין אפשרות להוסיף מים או כל נוזל אחר למצבר,

המצבר אטום לחלוטין, במצבר הישן כן היה אפשרי.

עוד מעט אשיג עוד דלק ואעדכן כאן מה קורה

בברכה,

מישה

• תוכן חדש...