Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן שרשור הזויי ביותר..

תדלק בעוד כמה ליטרים את הרכב, ותניע בדחיפה.. (אמרת ידני לא?)

אם אתה לא יודע איך להניע בדחיפה אז הנה הוראות הפעלה..

1. פתח סוויץ

2. שים הילוך שני עם קלאץ לחוץ

3. בקש מהעוברים ושבים עזרה לדחיפה..

4. שהאוטו מקבל קצת מהירות שחרר קלאץ

5. סע למוסך קרוב לאיבחון הבעיה!

בהצלחה

פורסם

וכמובן אל תשכח להחזיר מיד את הקלאץ' חזרה אחרת לא יצא לך כלום.

אני לא מאמין שיש לך מצבר אטום(מצברים שלא צריך להוסיף להם מים יקרים), אתה צריך להרים פס פלסטיק אני חושב בשביל לראות את הפתחים למים. אתה יודע איזה מצבר יש לך? אני די בטוח שכן אפשר להוסיף מים.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

באמת הזויי, ילד קטן יכול לדעת מההתחלה מה הבעיה...

בקיצור תניע את הרכב בעזרת פוש וסע למוסך הקרוב ולפחות קצת תחשוב לפני שאתה פותח שרשור של הודעה כמו : " הנעתי את הרכב והרדיו לא מנגן לי, מה יכולה להיות הסיבה לכך ? " או: " יש לי מין דבר כזה עם כנפיים קטנות שיושב לי על השמשה ולא זז, האם הדבר אומר על תקלה ואיך פותרים אותה ? ".

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אלון קבל זאת בהבנה , הקיץ הגיע וכל תלמידי התיכון, שנסעו לבית הספר התיכון, עד לתחילת חודש יולי,

מרחק של 200 מטר מביתם, נאלצים לצערם , לנסוע קילומטר שנים ויותר בחופשת הקיץ, אך מה לעשות והפרוטה לא מצוייה בכיסם, היא הלכה על דיסקים צרובים בשתי שקל שצרבו באינטרנט, וזוהי הזדמנות חגיגית לשמוע מוסיקה ברכב , בפול ווליום, להדליק את אורות הניאון הכחולים בסלון של הרכב, להעיר את כל השכונה, לשתות XL משקה אנרגיה ברכב, וכך לא נשאר כסף וזמן למלאות דלק, וללמוד קצת בעיניני החזקה וטיפול ברכב.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מה הקשר? עשיתם מהבן אדם רוצח. אפשר לחשוב... אני מכיר מלא אנשים שנוסעים על טיפת הדלק האחרונה לא כי אין כסף, אלא פשוט בגלל הרגל. אז לא כולם מודעים מה יכול להיגרם מכך, אז הם ילמדו את זה כשיגיעו למוסך ויפתחו את הכיס.

בא בן אדם, אתה לא יודעים בן כמה הוא, ולא שום דבר אחר והתחלתם לדבר פה על חופש גדול ושיעמום.

פורסם
.

בא בן אדם, אתה לא יודעים בן כמה הוא, ולא שום דבר אחר והתחלתם לדבר פה על חופש גדול ושיעמום.

ינואר 88 , הוא תאריך הולדתו, עשה בבקשה לבד חשבון מהו ניסיונו של פותח השרשור, ומה הוא עושה בימים טרופים, ולחים אלו.

בברכה

צביקה

פורסם

"טכנאי רפואת חרום" - לי דווקא נראה כבן אדם חכם. אם הוא לא מבין משהו במכוניות זה לא אומר שצריך לצלוב אותו.

ניכנס לפורום בסה"כ בשביל לשאול שאלה. לא צריך לנחש מה הוא עושה.

פורסם
"טכנאי רפואת חרום" - לי דווקא נראה כבן אדם חכם. אם הוא לא מבין משהו במכוניות זה לא אומר שצריך לצלוב אותו.

ניכנס לפורום בסה"כ בשביל לשאול שאלה. לא צריך לנחש מה הוא עושה.

"טכנאי רפואת חירום"..... נו באמת.....

פורסם

אף אחד לא הפך את הבן אדם לקילר או לאיש בור אבל אפשר קצת לחשוב לפני שפותחים שרשור על סתם

התשובות הם :

1) חסר דלק

2) גמרת מצבר מניסיונות התנעה

3) תניע לפי ההנחיות שנתנו לך בעזרת דחיפה וסע למוסך.

נ.ב

אולי הוא אוהב יותר בירה מXL

ואולי אוהב יותר XI מאשר XL או... רדבול?... ?

ואולי לא אוהב כלל..

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...