Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבית עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשאר בטריטוריה של פיז'ו-סיטרואן.. וולקן, 306 , 106 וכוו..

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בחור כלבבי , רוב המכוניות שציינת קשות מאוד להשגה

(שכח מהאסקורט RS נשארו איזה 10 ולא תשיג אחת במצב נורמלי , חלקים יקרים , שלדה גרועהההה....סתם סתם היא מתנהגת יופי במיוחד אחרי ההנמכה )

306 על דגמיה הספורטיביים (xsi,s16,gti) עם HANDLING מהטובות בקבוצה שציינת

ההגה ב-145 2.0 תלתן , ההגה הכי חד ותזזיתי שיש בקבוצה אם תמצא אל תהסס

בקשר לסיויק , חפש רק vti , כל הדגמים הרגילים הם סתם לפוזה , אמנם מנוע מצויין אבל ממש משעממות לנהיגה, עם הגה מת , ומסרק ארוך

כנ"ל בקשר לבמוו הדגמים הרגילים כולן מדויקות כמו תער , אבל שוב המסרק ארוך , הם תוכננו לנוחות יותר מאשר הנאה מנהיגה עד

בקשר לדגמי ה306 אז זאת הצעה באמת טובה...

בקשר לVTI ברור שזאת השאיפה אבל זה מאד נדיר..

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם

מצטרף על ההמלצה על צרפתיות. קלות למציאה (יחסית לשאר כמובן), קלות לאחזקה (שוב - יחסית לשאר) ומאוד מתגמלות.

אם אתה כן בעניין של קורסה GSI, יש אחת אצל המכונאי שלי והיא למכירה. אם תרצה שאני אברר פרטים שלח לי ה"פ.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

אם אתה רוצה רכב כיפי ומתקשר,

רק ה-RS או ה-PSA למינהם.

יש את ה-ZX16V הירוקה למכירה ב-27K, רכב קיצוני מכל הנ"ל, וסופר מתנהג.

(אולי אני מתחיל פה דיון סוער, אבל הZX16V טובה מכל 306 אי פעם, מבחינת התנהגות.)

אביחי

פורסם

יש 4 אלפות 145 עם מנוע 2000 שאני מקיר. נקראות תילתן, מנוע TWIN SPARK דור קודם של מנועים של 156, אחת מהם שלי :-D .

לא מזמן היתה אחת למכירה ביד 2 בצבעה אדום.

אם יש לך שאלות בקשר לאוטו אשמח לענות.

פורסם

תודה רבה על ההמלצות..

בקשר ל306 אז איזה דגם כן יכנס לתקציב שלי? שכמובן יהיה חזק ומהנה לנהיגה..?

לצערי אני יודע שהGTI-6 לא תכנס..

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם
תודה רבה על ההמלצות..

בקשר ל306 אז איזה דגם כן יכנס לתקציב שלי? שכמובן יהיה חזק ומהנה לנהיגה..?

לצערי אני יודע שהGTI-6 לא תכנס..

בעיקר 306XSI בשנים 94-96, הכי נפוצה וזולה יותר מה-S16 היקרה יותר לאחזקה.

אל תצפה לקבל 306XSI במצב טוב ושמור במחיר מחירון המגוחך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני מסכים עם קספר ומי שהמליץ על 306XSI, היא נראית לי כאופצייה מצויינת בתקציב הנ"ל (אומנם גם הוולקן אופצייה מצויינת, אך אם הבחור מחפש מראה ספורטיבי אזי ה306 כנראה שתמצא חן בעיניו יותר).

נ.ב.

למי שהמליץ על VTI. גם אם הוא היה מצליח למצוא אחת (ללא קשר למצבה), עדין אין מצב שהוא היה מצליח לרכוש אותה בתקציב הנ"ל.

פורסם

הוולקן לדעתי ממש לא מכוערת!! הפרופיל של ה-3 דלתות מהצד יפה ביותר, גם האחוריים. נכון שהפרונט לא משהו - אבל בשביל זה לשלם פי 1.5 על 306??!??!

אה, ומבפנים היא כמובן הרבה יותר יפה.. על מה חשבו כשעיצבו את קונסולת המזגן של 306? לא יכלו למצוא פתחי אוורור יותר מכוערים ?!

פורסם

מסכים עם כל מילה. ה-ZX במרכב 3 דלתות יפהפיה, במיוחד הוולקן MK2. גם יותר נוחה מ-306 (המושבים המפורסמים).

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

עומר, אתה משוחד.

פעם אמרת לי לפני שהיתה לך את הוולקן, שגם 5 דלתות נראית לא פחות טוב.

בוש והיכלם.

אגב, לדעתי וולקן\16V קופה יותר יפה מכל 306.

באמת מיותר לציין כמה תשומת לב (לא רצוייה) אני מושך מכל עבר, והאוטו נראה סטנדרטי לגמרי.

אביחי

פורסם

אומנם לא הכי ספורטיבית ורק מנוע של לנסר אבל יש בא משהו ספורטיבי מיציבושי קולט ידני כל השנתונים טובים! ופוזה ספורטיבית יש לה.

!Blue Subaru Impreza

פורסם

למיצובישי קולט יש פוזה. וגם זה לא. ואם כבר אז רק את זה.

ספורטיבית - היא לא.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...