Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בודק אפשרות לקנות רכב מחברה: סיאט קורדובה דיזל 2002 , 180K ק"מ. מצב חיצוני מושלם, מצב מיכני טוב. מצב פנימי מושלם, למעט קילופים של הצבע של חלק מהפלסטיקים, בדלתות ובידיות. יש לי גישה מלאה להיסטוריה של הרכב, אני בקשרים טובים עם נציגי החברה כך שכל הנתונים אמיתיים, הרכב עבר פחחות בצידו הימני כתוצאה משפשוף בגדר, ללא תאונות. לא עבר תיקונים רציניים למעט הח' מצמד.

במחירון, הרכב מופיע עם מחיר של 38K ק"מ.

לפי ההנחיות של יצחק לוי, אני מוריד מהקילומטראז' 25 אחוז כי זה דיזל ועל זה עוד 33 אחוז כי זה רכב חברה, וזה יוצא קילומטראז' של 90K ק"מ. ההפחתה על קילומטראז' כזה, אם עשיתי את החישובים נכון, היא 2 אחוז.

ההורדה על רכב חברה היא 7-17 אחוז, כתלות בשימוש, ואם אני הולך על האמצע זה יוצא 12 אחוז, בהתבסס על כך שעל הרכב היה עובד יחיד. בסה"כ זה יוצא 32700 ש"ח.

החישובים השונים שלי נכונים?

איך הרכב הזה נסחר בשוק ביחס למחירון של יצחק לוי?

תודה.

פורסם

לפי המחירון של לוי יצחק

סיאט קורדבה בהנחה שהתכוונת ל SDI STELLA דיזל ידנית,

אחרי שקלול של חברה "נהג יחיג" והקילמטרז הוא 29,933

בהצלחה

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

אין לי בעייה עם זה שאתה סותר את מה שכתבתי. נהפוך הוא: בדיוק בשביל זה שמתי כאן שאלה.

אבל, אני מבקש שזה יהיה עם הנימוקים, כדי שאני אבין היכן טעיתי. אני אצטרך להסביר את זה במשא ומתן על המחיר, ויהיה לי קשה לטעון שם ש"כתוב בפורום" :-)

פורסם

פשוט נכנסתי למחירון לוי יצחק,

ובמקום לנסות לחשב לבד את המחיר נתתי לו לחשב,

תכנס יש אפשרות של שקלול מחיר,

איזה יד,כמה קילומטר עבר הרכב,בעולת

עשיתי לפי הפרטים שנתת וזה היתה התוצאה...

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

אכן האתר של לוי יצחק בYnet מאפשר לשקלל את כל המשתנים בצורה אוטומטית. גם אם החישוב שם שגוי, עומד לצדך טיעון המחץ "The computer says no".

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לדעתי מחיר השוק הרבה יותר נמוך מהנ"ל.

רכבי דיזל אינם נחשבים להיט בשוק המשומשות ולדעתי המחיר הריאלי הוא אי שם באיזור ה-25K.

בהצלחה בכל מקרה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

25K ש"ח למודל 2002 , כשהמחירון הוא 38K ש"ח ?

נראה לי מעט נמוך.

אם הרכב שמור ומטופל אין שום סיבה להוריד יותר מ1/3 מחיר .

גם אם מ"ס הק"מ מעט גבוה (לא לשכוח שמדובר בדיזל) ,

הרכב אמור להיות בעל תצרוכת דלק מצויינת , ואמין יחסית.

אני חושב ש30K ש"ח זה מחיר הוגן לשני הצדדים.

ודווקא היום, עם מחירי הדלק המטורפים,

רכב דיזל וחסכוני אמור להיסחר בצורה טובה, (לא מדבר על אפקט העדר).

צריך להפעיל שיקול דעת.

ZZR

פורסם
לדעתי מחיר השוק הרבה יותר נמוך מהנ"ל.

רכבי דיזל אינם נחשבים להיט בשוק המשומשות ולדעתי המחיר הריאלי הוא אי שם באיזור ה-25K.

:mm_yeah:

מצטרך לדעתו של צבי, רכבי דיזל נסחרים (ברוב המקרים) בהרבה מתחת למחירון - ובמיוחד מכוניות שהשוק שלהם גם ככה מת או מדשדש (קורדובה...).

תציע 25K - אין לך מה להפסיד.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
:mm_yeah:

מצטרך לדעתו של צבי, רכבי דיזל נסחרים (ברוב המקרים) בהרבה מתחת למחירון - ובמיוחד מכוניות שהשוק שלהם גם ככה מת או מדשדש (קורדובה...).

תציע 25K - אין לך מה להפסיד.

איציק

מצטרף. תראה כמה זמן מוכרים (יותר נכון - מנסים למכור) ובאילו מחירים, כל מיני קורסות דיזל ששימשו חברה/ליסינג/השכרה.

אין הרבה אנשים פרטיים (או חברות) שרוכשים דיזל, וודאי שלא קורדובה, וודאי שלא מושמשות, וודאי שלא מחברה. היתה בפורום דוגמה אחת לרכישת רכבים מסחריים משומשים כאלה, אבל זו לא דוגמה משום שקורדובה אינה טנדר...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...