Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה יאריסT-SPORT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב כנראה שהשתכנעתי אני אצלצל לקבוע נסיעת מבחן ויעדכן אותכם בכל אופן תוד לכל מי שהגיב :lol

היי עדי

שקלת בנוסף ליאריס גם לקחת נסיעת מבחן על 206 XS?

שי

גם מעל התקציב וגם מתחת לביצועים...

ביצועים = 0-100 אז אתה צודק, מעבר לזה לדעתי ה206 תהיה מהנה לנהיגה הרבה יותר מהיאריס ותתגמל את הנהג ביותר מ0.9 שניות מאפס למאה.

הבדל המחיר הוא בסך הכל 3K שקלים.

מי שמחפש עיצוב ופוזה ימצא אותה בקלות יותר ב206 ולא דווקא ביאריס שלדעתי מכוערת...

השוואה בשני הדגמים

http://www.netcar.co.il/compare.asp

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב כנראה שהשתכנעתי אני אצלצל לקבוע נסיעת מבחן ויעדכן אותכם בכל אופן תוד לכל מי שהגיב :lol

היי עדי

שקלת בנוסף ליאריס גם לקחת נסיעת מבחן על 206 XS?

שי

גם מעל התקציב וגם מתחת לביצועים...

ביצועים = 0-100 אז אתה צודק, מעבר לזה לדעתי ה206 תהיה מהנה לנהיגה הרבה יותר מהיאריס ותתגמל את הנהג ביותר מ0.9 שניות מאפס למאה.

מנהיגה בשני הדגמים, אני נאלץ מאוד, מאוד לא להסכים...

פורסם

הדגם הרגיל של ה 206 שמתאפשר לי בתקציב לדעתי אינו ספורטיבי בכלל ונכון היאריס לא נראת משהו אבל לפחות אין אותה לכל אחד על הכביש אני אישית נראה לי מעדיפה את העיצוב של היאריס מה 206

פורסם

טוב, אז אני נהגתי על שני הדגמים.

את תנוחת הנהיגה ביאריס לא אהבתי.

כשיושבים במושב יש תחושה של מושב של קנגו. הוא ממש גבוה. הרגליים לא שלוחות לפנים אלה מתקפלות 90 מעלות למטה. כמו שיושבים על כסא (לא של אוטו).

לעומתו, המושב של ה-206, נמצא בגובה הנכון, אוחז וחובק את צדי הגוף ממש מצויין.

על היאריס לא נסעתי "חזק" (היא היתה של חבר - לא נעים), ולכן לא אוכל לחוות דעתי בעניין הנאה מנהיגה, אבל התחושה היא של רכב מצועצע. לוח השעונים במרכז :roll: ממש לא נוח. חבר שלי אומר שהוא התרגל. למה עשו את זה? בשום רכב ספורטיבי אין את זה. זה בא מהדגמים הבסיסיים של היאריס. סתם גימיק.

את ההגה גם לא אהבתי. אמנם הוא מעור, אבל חסר לו בשר, וקוטרו די גדול לטעמי.

ה-xs לעומתה, אולי קצת פחות "מעניינת" ויותר "מאופקת" (הרבה שחור) מבפנים, אך התחושה נוחה. מידות ההגה לטעמי. ניתן ל"שחק" איתה בסיבובים בקלות יתר ע"י משחק עם דוושת הגז והכל נעשה בביטחון ועם פידבק טוב.

מה שאהבתי ביאריס הוא מהלך ידית ההילוכים שקצר יותר מהxs ואת הקלטץ', שאין לו תחושה "מתה" כמו ב-206. ביאריס ממש מרגישים בדוושה את החיכוך. קשה להסביר, אבל זו ההרגשה.

בעניין העיצוב, :roll: אני אפילו לא רוצה להתחיל...

דרך אגב, בקו ישר ה-206 היתה קצת (מאד קצת...) יותר מהירה מהיאריס.

(הבדיקה נעשתה מ-50 עד 170 קמ"ש)

• תוכן חדש...