Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת פרקי טופגיר - בעייה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעייה היא שחוצפנים מעלים ממני את הקובץ שאני מוריד ומאטים את הקצב.

למישהו יש קראק שחוסם העלאה של קבצים החוצה?..

רוב תודות, אביעד. (האגואיסט ;-) )

פורסם

תוריד מהאימיול את התוכנה netlimiter + קראק.

ותגביל את העלאה של האימיול ל-1 דרך התוכנה.

בקשר להודעה השניה שכתבת, אם תגביל דרך האימיול ל-1 אז ההורדה שלך גם תהיה מוגבלת על ידי האימיול. תנסה את התוכנה שאמרתי עליה.

פורסם

מה שנקרא הישראלי המצוי.:roll:

אתה הרי מוריד ממישהו... למה שהוא לא יחסום לך את ההורדה ?

כדי לקבל צריך גם לתת... מחשבה לחיים טובים יותר.:nono:

Veni Vidi Vici

פורסם

לי יש חיבור מעפאן... יש כרישים (כמו אחי.. באוניברסיטה) שמורידים פי כמה יותר מהר ממני. (לא זוכר את המספרים, אבל במגה-בייטים...).

פורסם

אל תכנס לתאוריות.

עבדתי שנתיים במוקד התמיכה של בזק.

מבחינת קבצים, אין קשר בין ההורדה להעלאה והם לא משפיעים אחד על השני.

פורסם

איגור, זה אחרי שנתיים בתמיכה ? :roll:

(זה נכון שאביעד אולי קצת בלבל בין השניים בתיאור שלו ואולי הוא באמת מחפש תירוצים להיות אגואיסט אבל זה לא משנה את העובדה שיש קשר מאוד ברור בין השניים)

עם החיבורים האיטיים שיש בארץ (או בעיקר היו בעבר) לפעמים צריך לעשות התחכמויות ולצאת קצת אגואיסטים ביחס לחברינו בחו"ל.

אני מסכים עם wiking ואיגור, כל הרעיון זה לשתף ואתה מוריד מאנשים בדיוק כמוך אז תשתדל להיות קצת בן-אדם (האמת שכולנו באותו מצב רק שהתיאור שלך "חוצפנים" היה באמת קצת אגואיסטי). מצד שני אני יודע שעם חיבורים איטיים לפעמים אין ברירה ואי-אפשר לתת את ה-10kb שמהווים מינימום ב-emule (בשביל לא להיות מוגבל בהורדה) אז תשתמש ב-netlimiter כפי שהציעו לך פה. אל תשכח שאחרי שאתה מסיים להוריד כבר אין לך את התירוץ הזה אז...

ניר

פורסם

אם אתה מעלה 10...סביר להניח שיש לך חיבור לפחות 750

ויש קשר (אדוק) בין הורדה להעלאה...תקשורת נתונים זה לא חד צדדי

(גם אם עבדת בבזק...)

אם תחסום את ההעלאה לגמרי לא תוכל להוריד, נקודה!

ואני לא מתכוון רק בתוכנה ששם זה בכלל מנגנון אנטי פרזיתי,

אלא בכללי.

דרך אגב אני ממליץ לך לעבור לסבבה דיסי (sababa dc)

תעשה חיפוש...שותה את אמיול התוכנה הזאת.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

יש ויש קשר.

בTCP/IP (בניגוד לUDP) יש פאקטים חוזרים למטרות בקרת זרימה והגעה.

אם הUPLOAD חנוק לחלוטין, יכולה להיגרם האטה בהורדה עקב חזרה על פאקטים שאישור הקבלה שלהם לא הצליח לעלות. שווה לא לתת לUP להיחנק אלא להשאיר כמה K בודדים למטרות שידורי מערכת שכאלו.

פורסם
אל תכנס לתאוריות.

עבדתי שנתיים במוקד התמיכה של בזק.

מבחינת קבצים, אין קשר בין ההורדה להעלאה והם לא משפיעים אחד על השני.

שנתיים ועדיין לא קלטת את העניין?

כנראה שהם לא כל כך מסבירים לכם את העסק שם בבזק

ברגע שאתה שולח המון מידע

יהיה לך יותר קשה להוריד דברים, פאקטים של TCP עם המידע על הדאטא שהתקבל ונשלח יעברו יותר לאט בתור של הפאקטים לוכן קבצים ירדו יותר לאט בהתאם.

זה בלי קשר לADSL שהוא אסינכרוני אז זה אומר שמהירות ההורדה בהכרח לא קשורה למהירות ההלאה אבל תלויה בה עדיין באופן אקוטי.

שיט

אישפוז הקדים.

פורסם

טוב, כבר די ענו לך. בכל מקרה, ספציפית ל-emule מדובר גם על כמות connections מאוד גדולה וה-overhead של הניהול שלהם (שהוסבר פה) מאוד גבוה ואז גם בלי לשתף כלום אתה יכול להגיע לחנק טוטאלי של ה-upload שלך במקביל לניצול גבוה של ה-download שלך. זה לא יקרה על קו איטי אבל נניח מ-1.5 ומעלה אם תתקרב ב-download לשיא שלך אז ה-upload די יחנק ואתה תראה שלא תוכל לגלוש או לעשות משהו אחר.

אני מדבר פה על emule (גם ביטורנט למרות שהוא הרבה פחות גרוע), לא סתם על הורדה בודדת (בגלל ריבוי החיבורים במקביל).

בתוכנות האלה זה יוצא סדר גודל שמתקרב אפילו ל-upload של 5%-10% מההורדה רק כדי לנהל אותה.

אולי זה לא נשמע הרבה אבל כשמסתכלים על החבילות המצחיקות של בזק אתה מבין שזה יכול להיות קצת בעייתי לנצל את הקו להורדות כאלה בקצב המקסימלי שלו (שלא לדבר על לעשות עוד משהו במקביל).

אגב, אתה יכול לעשות ניסוי קטן, תנסה לשלוח מייל מאוד גדול (שינצל טוב ולאורך זמן את ה-upload שלך) ואז תנסה לגלוש באינטרנט ותראה איזה כיף זה (אני כמובן לא מדבר על העברה של מייל בגוגל או יאהו אלא משהו שיאלץ את המחשב שלך לשלוח קובץ גדול).

הכי טוב להתקין תוכנת מוניטור קטנה ולראות בחי את כל התופעות האלה.

ניר

• תוכן חדש...