Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לך "מיד" אז אתה יכול להתמקד במיד-באס/וופר דומיננטי.

דריברים 7-8 טובים יכולים לנגן נקי ויעיל מאיזור ה40-50 הרץ עד ל2000-3000 הרץ. אם אתה עובד עם מיד אז אתה מכוסה מאיזור ה300-500 (תלוי במיד) כך שיכולות הפקת המיד של המיד-באס/וופר כבר לא רלוונטיות. לכן "מיני-סאבים" הם כל כך אטרקטיבים בסטאפ שכזה.

בקשר לויפה שהצגתי

http://www.madisound.com/cgi-bin/index.cgi?cart_id=3093712.21747&pid=1305

ה M18 הינה גירסה מותאמת לרכב (עבודת IB, עמידות בלחות ועוד) של הPL18. את הPL18 בגודל 7" שמעתי והוא לפי שמיעה סובייקטיבית שלי הוא בעל יכולת הפקת מיד-באס טובות יותר מאלייט 6. יחד עם זאת יכולתו לתפקד כמיד נחותה יותר מהאלייט, אם יש לך מיד יעודי אז נקודה זו הופכת לזניחה.

הPL18

http://www.madisound.com/cgi-bin/index.cgi?cart_id=3093712.21747&pid=1391

אתה מחוייב במכס על כל מוצר או שיפור ערכו של מוצר (תיקון/שיפוץ) שמגיע לרשותו של תושב, גם אם מדבר במוצר משומש. הסיכון לקבל "בומבה" מהמכס משמעותי יותר בעת יבוא מוצר משומש - אם המוצר במצב "חדש" המכס לא תמיד יראה במוצר כמשומש וידרוש תשלום לפי המחירונים שלו. כמו כן, הוא לא חייב לקבל את החשבוניות שאתה מציג שתור אסמכתא מחייבת בנוגע לערך הרכישה של המוצר.

לי היה סיפור עם המכס כשקניתי מEBAY מצלמה משומשת של LEICA והם החליטו שהיא חדשה (היא נראתה כחדשה) ושהחשבונית שהצגתי פיקטיבית. בקיצור, חטפתי שטוזה עצבנית בכיס.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

גם אם אני מציג את הצילום של המכירה באתר??

ושם מופיע במפורש משומש??

אני בבעיה.

אין לי עצבים להתחיל לקנות בחו"ל ולהביא לארץ. ולהתחיל עם המכס. (סתם עצבים)

אני מעדיף לשלם עוד 1000 שקל על הכול ולקנות בארץ.

אבל עם ההפרש יהיה יותר . אני יתעסק עם חו"ל.

ושוב. מבחינת מידים!.

מה דומה לפוקל??

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יכול מאוד להיות שקיימות דרכים להעביר מוצרים משומשים באופן חלק במכס אבל אני לא מכיר אותם. אני נכוותי כבר בעבר מהמכס בהעברת מוצר משומש ולא עזרו מכתבים שלי ואפילו מכתב משותף מנהל של מחלקת המיסים במשרד רו"ח לא הועיל. יתכן ושווה לך לפנות לאחד מהעוסקים בתחום "עמיל מכס" שיכול לעזור לך יותר בתחום ה"התקמבנות" עם המכס - זו עבודתם היום יומית.

ממה שאני מכיר אין דרייברים לרכב שיכולים להתחרות בפוקל באופן כזה שהם יכולים גם להפיק מיד-באס משמעותי וגם לשמור על איזון ונאמנות בטווח המיד. אם אתה עובד 3WAY ניתן לשלב וופר איכותי ומיד איכותי ולקבל תוצאה טובה יותר ממיד-באס יחיד של פוקל. מעניין יהיה לשמוע את המיד-באסים של מורל מסדרת סופרימו שצריכים לצאת בקרוב, יתכן שיהיה שווה לחכות להם.

supermo.JPG

sup.JPG

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

פורסם

פוקל הישן 165W.

מול מורל אלייט.?

מה יותר מפורט?

ומה יכול לנגן יותר חזק. DB מבלי להתעוות?

הפוקל הישן הוא 40 מ"מ סליל (1-3/8) והוא 100W RMS

אני לא מוצא נתונים נוספים (רק של האלמנט!!)

המורל אילייט הוא 180W RMS ב 89DB 25HZ עד 4000. סליל של 75 מ"מ

וראיתי בפורומים בחו"ל. כמה שילובים של הפוקל הישן עם הW7.

במיוחד שם ה 10 אינטש.

ולפי הביקורות עליו. הוא ברמה של הדינאודיו. הסדרות הגבוהות. (מדובר על המיד!)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

נתונים של סט האוטופיה הישן - 165W:

http://www.focal-fr.com/car/fr/archives/utopia/165w.htm

PDF של המיד-באס בסט:

http://www.focal-fr.com/car/download%20fr/CarUtopia/Fiches%20HP/6W2.PDF

פורסם

סליחה. (כ#@ אמא של המחשב הזה)

הקלדתי בערך 40 דקות וקטעים ממקומות אחרים והכול נמחק בטעות.

בקיצור.

ירדתי מהאילייט. (לא שהוא רע) הצביון סאונד של פוקל יותר אהוב עליי.

אחרי שיחה ארוכה עם ניר (המפלצת) (תודה על הזמן)..

אופציה נוספת.

מיד בס של המורל סופרימו גודל 9" הוא 200W RMS. (דבר אחד מעניין. משקל 1.6 קילו ליחידה)

מיד CDM 54. (משקל 0.25, רבע קילו)

טוויטר סופרימו (רגיל)

אופציה 2.

פוקל אוטופיה הישן 6.5 כפול. (2 בכל צד) (משקל 1.9 קילו. ליחידה)

פוקל אוטופיה הישן 4" בודד. (משקל 1 קילו )

מורל סופרימו (רגיל)

הסיבה למשקל.

זה לא יהיה כבד לדלת? (אפציה פוקל כ 5 קילו רק אלמנטים.) (אוציה מורל כ 2 קילו)

השאלה.

מה יתן יותר קיק.

מה יהיה יותר מדוייק. למקור.

מה יוכל לתת יותר SPL נקי בלי עיוותים? (SQL)

ואין צורך בקרוסים פאסיבים.

הכול יוגבר אקטיבית!! חוץ מהסט האחורי. אבל גם הוא יוגבר בנדיבות!

ההגברה תהיה הכי מתעימה לכל אלמנט... עם צריך 50W או 400W לאלמנט, זה מה שהוא יקבל.

איטום. וכיוונים. מקסימלים. לכל סט.

פורסם

אני לא חושב שמישהו כאן יוכל לענות לך על כך. אני אישית שמעתי רק היום, על מישהו שרכש את הוופר החדש של מורל - הסופרימו. לכן אני לא חושב שמישהו שמע אותו פיסית - הוא רק יצא החודש...

אני מאוד מחזיק מהמוצרים של מורל, מבחינתי זו אמורה להיות האופציה המועדפת.

אני גם אוהב את הצביון צליל שלהם. וחוץ מזה. המשקל לא משחק כאן תפקיד משמעותי, לטעמי.

בנוסף, מורל משתמשים בטכנולוגיה ובחומרים מתקדמים למגנטים של הרמקולים. ואני מעריך שזו הסיבה שהם טיפה קלים...למרות שאני מעולם לא שקלתי אותם ולא את הרכיבים של פוקל. לא נראה לי משנה.

אבל חוץ מזה - 1/2 קילו לטוויטר סופרימו - זה לא מעט... אני החזקתי כמה טוויטרים כאלו - אפשר לחזק איתם את הידיים יופי. אבל עזוב את המשקל - איך הם נשמעים.............!!

אם לא יספיק לך הסט 2 חלקים של סופרימו, אתה תמיד יכול להוסיף את ה CDM המעולה שלהם. רק קח בחשבון שהכל מגיע ללא קרוסים....

שאלו יהיו הצרות שלנו הא ? ...:-)

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

אל תבחר לפי מי יותר נאמן למקור... תבחר לפי צוויון הצליל שאתה אוהב - אתה אוהב פוקל? לך על פוקל!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...