Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני משהו כמו 4 חודשים עשו מחקר לגבי זיהום ברכב כאשר יש סירקולציה חיצונית גם בתנאי עומס בכביש וגם בתנאים רגילים ללא עומס תנועה ומנגד עם סירקולציה פנימית וגילו שרמת הזיהום גבוהה תמיד בתוך האוטו כאשר יש סירקולציה פנימית מאשר הסירקולציה החיצונית בשני עומסי התנועה .

יש חיידקים ובקטריות ועוד כל מיני דברים לא בריאים ויותר גרועים מזיהום האויר שמגיע מבחוץ .

לכן רצוי לנסוע עם סירקולציה חיצונית , אני אישית כמעט ולא נוסע עם מזגן אני אוהב את הרוח מבחוץ תאמינו לי הכי טוב .

פורסם
הסיבה היא שהמזגן "קופא"

תוריד את הטרמוסטט ל3/4 זה יפתור את הבעיה

ניצן

מזגן קופא, זו תקלה.

אתה באמת מאמין שיש לא תקלה כזו בכל רכב שבו הוא נוסע?

פורסם

דניאל, כמעט והייתי מסכים איתך שהבעייה היא בנהג, אלמלא היה לי רכב אחד שבו לא היו לי כל תלונות למזגן:

סיטרואן BX 88.

זה היה מזגן מקורי, והוא היה מסוגל להקפיא ללא קשר למה שקורה בחוץ.

אולי זה בגלל שהוא עבד על הגז הישן?

פורסם

עכשיו זה כבר באמת נשמע מוזר... תבדוק שוב את כל הפרמטרים כשאתה נוסע ברכב אחר פעם הבאה כדי לוודא...

בטוח שסירקולציה על מצב פנימי...?

:agrue:
פורסם

אני לא חושב שלדבר הנ"ל קוראים בעיה כל רכב לאחר נסיעה ממושכת עם מזגן דולק באיזה שהוא שלב המזגן לא יתן את מירב כוחו וכנראה שאצל פותח השרשור זה ממש מורגש, אצלי ברכב להפך בזמן נהיגה מהירה המזגן עובד טוב אבל בזמן עצירה ממושכת הוא נחלש , אני חושב שזה הכל יחסי אין מצב שכל הרכבים שאתה נוהג בהם המזגן קופא או תקלה דומה זה פשוט יחסי בעיני ,כנראה אתה ממש סובל מחום או להפך!

!Blue Subaru Impreza

• תוכן חדש...