Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל המכוניות שהיו לי-עם גז ישן או חדש, ביום חם כשמשייטים בכביש מהיר והמנוע מסתובב סביב ל 2400 סל"ד, המזגן דועך לו לאט לאט-למרות שיש למעבה תנאי קירור מעולים.

ואז כשמגיעים לפקק תנועה ומתקדמים בזחילה והחום בחוץ גבוהה יותר- דווקא אז המזגן מתאושש.

יש למישהוא הסבר לתופעה?

פורסם

לפי דעתי הוונטה מסתובבת הפוך,חשבתי ולא עלה לי שום רעיון אחר.

אולי דניאל יתן רעיון.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

נראה שהמזגן קופא.בעית ויסות טרמוסטט, מכני או אלקטרוני או ממוחשב, הכל תלוי ברכב בדגם ובשנתון .

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אולי לא הסברתי את עצמי טוב.

לא מדובר במזגן בודד אלא במספר מכוניות (חדשות, כך שלא סביר שמדובר בתקלה ) כמו: פוקוס, לאנטיס, קורולה.

נראה לי שזה קשור לעובדה שהמנוע מסתובב בסל"ד נמוך זמן רב. עובדה: כאשר מורידים הילוך, זה משפר מעט את הקירור.

פורסם
אולי לא הסברתי את עצמי טוב.

לא מדובר במזגן בודד אלא במספר מכוניות (חדשות, כך שלא סביר שמדובר בתקלה ) כמו: פוקוס, לאנטיס, קורולה.

נראה לי שזה קשור לעובדה שהמנוע מסתובב בסל"ד נמוך זמן רב. עובדה: כאשר מורידים הילוך, זה משפר מעט את הקירור.

1. קודם אתה שואל, ואחר כך עונה לעצמך- קצת מוזר.

2. מעולם לא קרה לי [מזדה 3, מזדה 5, מזדה 6, קורולה, פוקוס [חדשה וישנה] מיצו. לאנסר

מהם האיזורים בהם זה קורה לך?

שיוטים בסל"ד מסויים - עם בקרת אקלים או מיזוג קבוע?

האם באותו זמן בו אתה מתאר את התופעה - המיזגו היה על סירקולציה או שאף אוויר מבחוץ וקירר?

כמו שאתה מתאר את זה - הבעיה, באופן מובהק, היא יניקת אוויר חיצונית ולאוו, במהירות גבוהה יותר - סל"ד שיוט סביר, יותר אוויר נכנס למזגן, המזגן מתקשה לקרר את האוויר ואתה מקבל אוויר פושר.

לעומת זאת בפקקים המזגן "שואף" בדיוק את האוויר אותו הוא מסוגל לקרר ולפיכך פעולתו משתפרת.

זו דעתי

מצד שני יכול להיות שאתה מבל את עיקר זמנך בשיוטים במדבר יהודה \ סדום-ערד, ולא רק שחם אלא הדרך רצופה עליות, המנוע מתאמץ והמדחס עובד לסירוגין - ואז אתה שוב מקבל את אותה תופעה [אם כי אני מניח שאם זה היה המצב היית מציין גם "הבל פה" שהמזגן פולט"

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

שמר, ואם אני אסגור את החלונות יהיה קר בחוץ?

הנסיך: המיזוג תמיד עובד בסירקולציה פנימית, ואני בד"כ נוסע באיזור המרכז.

זה רק אני שרגיש לחוסר קירור, או שגם אחרים שמו לב?

פורסם

קודם כל לא בריא לנסוע הרבה עם סירקולציה פנימית- אתה מסכן את עצמך בסכנת הירדמות מכיוון שאחוז החמצן ברכב יורד ולא ניכנס אויר חדש ונקי מבחוץ.

לא מכיר את התופעה שאתה מדבר עלייה,

למשל, נסענו לפני 5 שנים עם פולו 2002 להמון מקומות בארץ בשיא החום והכי זכור לי שנסענו לאילת 4 אנשים, המון מזוודות, מנוע 1.4 75 כ"ס וכל הדרך המזגן היה על עצמה מס' 2 וסירקולציה פנימית כבוייה והמזגן הקפיא אותנו (ועוד באמצע אוגוסט!) וכן גם בגולף 99 שיש להוריי עכשיו המזגן מקרר מצויין, שאני נוסע בד"כ המזגן על עצמה 2 או 1 וסירקולציה פנימית כבויה גם בימים הכי חמים (טפו טפו טפו) וגם במהלך שיוט.

איתמר ג'ורג'.

פורסם
קודם כל לא בריא לנסוע הרבה עם סירקולציה פנימית- אתה מסכן את עצמך בסכנת הירדמות מכיוון שאחוז החמצן ברכב יורד ולא ניכנס אויר חדש ונקי מבחוץ.

איתמר, ולסוע עם הכנסת אוויר מבחוץ זה יותר טוב? אתה נושם את כל החרא שיש באוויר... תחשוב על זה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני חושב שהפתרון זה ליסוע בדרכים פקוקות באופן קבוע

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם
לפי דעתי הוונטה מסתובבת הפוך,חשבתי ולא עלה לי שום רעיון אחר.

העיקר שהפרופלור בהליקופטר יסתובב בכיוון הנכון...

המזגן פשוט מקפיא לי את התחת עד שאני חייב להסיט את התריסים.
אצלי הוא גם מקפיא את התחת אבל זה בגלל התעלה שנמצאת בתוך הדלת ומובילה אוויר קר למושבים האחוריים, והאטימה שלה דפוקה בדיוק מול התחת.
פורסם

בנסיעה פקוקה או עירונית ובמיוחד אחרי רכבים ישנים או טוסטוסים 2 פעימות - מאוד רצוי לא להכניס אוויר חיצוני.

נסיעה בסירקולציה לא מסוכנת, אלא אם מדובר באמת בנסיעה של שעות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יש למישהוא הסבר לתופעה?

אין הסבר, ואין הגיון כלל, למעט:

מספר מכוניות ואותו הנהג>>> ואותה התקלה בכל המכוניות ==== הבעייה בנהג!

• תוכן חדש...