Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סביר להניח שאתה לא מוציא את פרנסתך מהכלים האלו,כך שלשימוש חובבני הם נראים טוב למדי(יצא לי לראות סט כזה בדיוק).

בוודאי שהם עדיפים על סט סיני ב 49.99 שישחט לך את הברגים ויתאבד איתם לאות היזדהות..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

סביר להניח שאני לא מוצא בהם את פרנסתי-ואתה צודק לחלוטין.

עד כה היו לי כלי עבודה מפוזרים ולא מסודרים.

החלטתי כאמור לקנות לי סט בוקסות, בוקים וג'ק יגיע בהמשך (בימים הקרובים) באמת בשביל שאוכל לטפל ברכבי באופן מסודר ונוח.

באמת שאין סוף לכלי עבודה תמיד יש עוד ועוד ועוד דגם ועו סוג. אני לא מתפרנס מזה ככה שאין לי צורך.

אני כאמור אתחיל לעבוד איתם גם באופן פרטי (לרכבי ולרכבי חברים ואנשים שנעזרים בי לטיפול ותיקון רכבם) ואני יעבוד איתם בזמן הקרוב גם בצבא רק בשביל העניין לבחון אותם עד כמה הם חזקים. אם הם יעמדו בנאמנות עם רכבים צבאיים (טרקטורים וריוסים) אז וואלאק שמבחינתי עשיתי קנייה מאוד משתלמת.

פורסם

אגב, סליחה על ההפרעה, אני לא מצליח למצוא בוקים נורמליים בשום מקום, יש אתר שממנו ניתן להזמין בוקים נורמליים ולא משהו מסוכן?

פורסם

אני קניתי את הבוקים האלה ומאד מאד מרוצה.

הם עבים, בנויים היטב (היו של צה"ל ונמכרו חדשים באריזה)

ממליץ מאד.

מי שרוצה יותר קטנים יש כאלה אצל חגי ביצחק שדה.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

הבעייה עם הבוקים הללו היא שהג'קים עגלה הסיניים לא מביאים את האוטו לגובה הנדרש כדי להכניס את הבוק מתחת.

בוקים של 3 טון נכנסים באבו-הה , ולכן הרבה יותר נוח לעבוד איתם אם אין לכם ג'ק אימתני .

ניתן להשיגם ב-130 ש"ח ברחבי רח' יצחק שדה.

13.5 ש"ח זה לא ביג דיל בשביל הנוחות המשופרת.

פורסם

100 ש"ח לכל הבוקים ? או רק לאחד ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לגבי הבוקים- אני עובד הרבה זמן עם זוג כזה של 4 טון (נמוך, יחסית) ועוד זוג של 6 טון (יותר גבוה) והם מצויינים.

לגבי הכלים- לא איכות משהו, אבל תמורה טובה לכסף, ובהחלט מספיק טוב לשימוש של חובבים, לדעתי.

עם כלים כאלה צריך להיזהר- לא לעבוד איתם עם כל מיני אילתורים להגברת הכוח- לא נעים כשמפתח מתרסק כשאתה מנסה לפתוח אום עקשן, ומקבל אותו לפרצוף.

אסף.

פורסם

מצטרף להמלצה על הבוקים של ל.כ. - נוחים ומאסיביים.

הבוקים אינם "צבאיים" כמו שכתבו לפני, רק חלק מהסחורה של ל.כ. היא עודפי צבא.

:turn-l:
פורסם

הבעיה בבוקים האלו היא שהשוליים שלהם בולטים מדי ביחס למרכז שבו הרכב "יושב",

ברכבים מסוימים (צרפתיות בעיקר) השוליים הבולטים מגבילים את תמרון מיקום הגק ועלולים ליצור נזקי מעיכות בשולי נ"ק העיגון בברכב לגק.

בזמנו כדי להמנע מנזק כזה חתכתי את קצוות השוליים באמצעות מסור דיסק, אל דאגה השארתי שוליים סבירים לשם מניעת החלקת הרכב מהגק.

פורסם

קחו קרש עשו בו חריץ שלתוך החריץ תיכנס המסילה שיש ברצפת הרכב ושימו את הקרש בין הג'ק לרכב, נותן כמה ס"מ נוספים בגובה והבוקים נכנסים בלי בעיה.

ובשביל להעלות רכב לא חייב גם ג'ק סיני כזה או אחר, יש את המקורי גם לו ניתן לתת תוספת גובה וזה הכל, ממילא הרכב לא נשאר לעמוד על הג'ק.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...