Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה התשובה ...

דניאל(אחד ממנהלי הפורום) רשם זאת

מומלץ לבצע ברכב מוזרק וברכב בעל קרבורטור באותה מידה.

מאחל לכולם המון בריאות וטוב.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ושאלת המליון דולר נשארת בעינה

מחיר????

האם משתנה בהתאם לנפח מנוע?

אז אם אפשר בבקשה מחיר משוער עבור מנוע 1600 קרבורטור

מומלץ לבצע ברכב מוזרק וברכב בעל קרבורטור באותה מידה.

פורסם

שאינפוזייה מומלץ לבצע ברכב מוזרק וברכב בעל קרבורטור באותה מידה.

דניאל רק שכח להוסיף, אינפוזייה ברכבי קרבורטור, לא באה במקום ניקוי ושיפוץ סדיר של קרבורטור, ושימוש באינפוזייה ברכבי קרבורטור, תוריד פיח שהצטבר בתאי השרפה ובשסתומים, ותגרום לאטימה טובה יותר שלהם, ובכך להעלאת ההספק, ומצד שני יכולה לגרום לנזק בלתי הפיך, בגלל התעוררות שדים מרבצם, שהפיח רק סתם אותם!

יש לציין ששימוש באינפוזיה בעזרת מכשור שמסופק על ידי יבואן התוסף בתשלום, הוא גבוה יותר

מניקוי קרבורטור, וכמו שכבר ציינתי בתחילה, הוא לא בא במקומו!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
דני שלום,

במידה ומדובר במנוע תקין, איפה בדיוק השמן והאויר מתערבבים שכל הבוצה מגיעה לשמן?

יניב

יניב מה הקשר בין מנוע תקין, והצטברות פיח בתאי השרפה, שנמס ומתפורר לאבקה דקה שחודרת לשמן , בגלל תכונות השמן לשמן את הצילנדר וסוחף אליו פיח שנוצר בתהליך השרפה, וזה מה שגורם לו(לשמן )

להשחיר, בגלל הדטרגנט,(חומרי גלם שמנו מיוצר הסבון), שתפקידו לנקות את פני הצילנדר.

בברכה

צביקה

פורסם
[/b]

יניב מה הקשר בין מנוע תקין, והצטברות פיח בתאי השרפה, שנמס ומתפורר לאבקה דקה שחודרת לשמן , בגלל תכונות השמן לשמן את הצילנדר וסוחף אליו פיח שנוצר בתהליך השרפה, וזה מה שגורם לו(לשמן )

להשחיר, בגלל הדטרגנט,(חומרי גלם שמנו מיוצר הסבון), שתפקידו לנקות את פני הצילנדר.

בברכה

צביקה

צביקה,

1. מה התעצבנת? תרגיע, חברים לא?:-D

2. אני אסביר לך משהוא ובסוף גם אסכם. אם אני טועה, אני אשמח להבין איפה.

החומר שבאינפוזיה נכנס ביחד עם הדלק ומנקה משקעים בסעפת היניקה, שסתומים,ראש תא הבעירה וראש הבוכנה. אלא אזורים שמיטב היצרנים העולמיים משקיעים מיליונים כדי ששמן לא יגיע לשם!

כל החומרים האלה, עם הבוצה והפיח והדטרגנטים והקוקו והסראפאן יוצאים מסעפת הפליטה דרך האגזוז (ולכן הצבע השחור שיוצא מהאגזוז שהחברה מדווחים עליו פה).

השמן לעומת זאת מוזרק מתחת לבוכנה אבל כשהיא עולה היא גורפת את הבוצה כלפי מעלה ולשמן אין מגע עם הבוצה.

בכוונה הדגשתי בשאלתי מנוע תקין!.

ולמה אני בכלל מתעקש על הנקודה הזאת?

1. כי מעולם לא ראיתי שינוי גוון של השמן בעקבות אינפוזיה.

2. אני לא מכיר את ההוראה של היצרן (לפחות לא של BG)להחליף שמן לאחר אינפוזיה.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

1- לשאלתך לא התעצבנתי כלל, אך הלחות אכן מעצבנת אותי.

2- החומר חודר אכן לסעפת היניקה, ולא מעורבב ישירות עם הדלק( אלא אם שפכת את הפחית ישירות לטנק ולא דרך אינפוזיה), מכיוון שתפקיד הטבעות לגרוף שמן מהצילנדרים, ומכיוון שידוע שיש מרווח כלשהו

במנוע שנשחק, שהפיח בצורתו הנוזלית, ובצורת אבקה נגרף לשמן על ידי טבעות השמן ומזהם אותו, ואם בצעת בעבר אינפוזיה, מלבד העשן השחור והסמיך שיפלט לך מהצינור פליטה, שמן המנוע ישחיר

בצורה משמעותית, בגלל הפיח והתוסף בצורתו הנוזלית שפתח ושחרר טבעות תפוסות.

למד כלל נוזל כמו דלק ותוסף דלק בגלל תכונתו הדלילה והנוזלית חודר לשמן, במידה והוא מסופק בכמות יתר שבתהליך השרפה הרגיל המנוע לא מסוגל לשרוף כמות יתר.

בכמות מוגזמת כמו במקרה של הצפה, הוא יכול לחדור לשמן דרך הטבעות, ומה שלא חודר גורם לנעילה הדרוסטטית, דבר שהוא מסוכן לכשעצמו.

לגבי הוראתו של היצרן בקשר להחלפת שמן לאחר ביצוע איפוזייה אינני יודע על כך , אך אני אבדוק זאת בפרוספקטים שהם מספקים.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...