Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לי

אתם באמת ובתמים משוכנעים שמר שאול מופז, הפיקח רחב האופקים, ישב מול המחשב, ופשוט ענה לאנשים על שאלות שם בפורום, ועוד במשך שלוש וחצי שעות?

 

אני בטוח

ולא רק שהוא פינה זמן מ"יומו העמוס" בשביל השטות הזו של Ynet (הגיוני לא:? )

אבל אני יותר בטוח, בעצם הכי בטוח- שזה התשובות שלו מילה במילה פרי אצבעותיו על המקלדת.

כי זה ברור שמישהו כמו מופז אוכל מחשבים ואינטרנט, כותב במהירות וברהיטות, וכמובן.. לא שום שגיאת כתיב.

 

זה מופז ענה לכם. תמשיכו להתכתב איתו שם.

 

בברכה.

פורסם

אני לא מבין מה אתה אומר. שזה לא מופז ענה את התשובות במשך שעה-פלוס (מאיפה שלוש וחצי שעות?), אלא מישהו אחר? מילא הפדיחות הרגילות של ynet, אבל עד כדי כך לעבוד על אנשים?

 

מצד שני, אולי אתה יודע משהו. נגיד, ראית את מופז בזמן השטות הזו של ynet אוכל שווארמה אצל שמש, עם הרבה עמבה. אם כן, אז בטוח שמישהו אחר ענה במקומו. ספר, אל תהיה כזה.

פורסם

ניחוש קל - מר מופז ישב במערכת YNET , או ליד כל מחשב עם גישה לניהול הפורום , יחד עם צוות יועציו או לפחות דובר/יועץ תקשורת וכו' , וכן מישהו/י שמקליד/ה מהר - היועץ/דובר ניסח תשובה שהייתה מקובלת על השר , והיא הוקלדה.

 

פשוט וקל.

פורסם

איזה תמונה מצחיקה

אני מתעסק קצת עם פוטושופ ואיך רואים שהתמונה מזויפת... ###פחחחח זו לא מילה בעברית או בכל שפה אחרת ###

פורסם
איזה תמונה מצחיקה

אני מתעסק קצת עם פוטושופ ואיך רואים שהתמונה מזויפת... ###פחחחח זו לא מילה בעברית או בכל שפה אחרת ###

מה??? היא לא אמיתית?

אתה בטוח?

(פחחחחח)

בכל אופן....הבנאדם לא משהו....הוא היה פאקינג רמטכ"ל...!!

מה הקשר לתחבורה?...לשבת בהקשב ברמזור? טסט באפסנאות?

למרות ש...זה אפילו לא ירידה ברמה אחרי שטרית...

 

אבל שימו לב איך מישהו ייבש אותו שם עם תשובה באורך קילומטר

בנושא אחד לפני הדברי סיום בתגובה הרביעית

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

בכל אופן....הבנאדם לא משהו....הוא היה פאקינג רמטכ"ל...!!

מה הקשר לתחבורה?...לשבת בהקשב ברמזור? טסט באפסנאות?

כמה פעמים צריך לחזור על זה ששר לא חייב להיות מומחה בתחומו. זה שמופז היה רמטכ"ל לא עושה אותו באופן אוטומטי מועמד להיות שר ביטחון, או לא מועמד להיות שר הפנים או החוץ או וואטאבר. חוץ מזה שנמאס כבר שאנשי צבא מאכלסים תפקידים פוליטים.

 

ולברווז, החשש מעבירות נוספות שתתווספנה ל"רשימת ההחרמה" הובע כבר בכמה שרשורים עוד לפני שהחוק יצא. במיוחד עבירות מהירות. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אכן, גרשון בארה"ב מותח שלדות של סופרות וסקייליינים.

 

חברים, אני לא מבין על מה הרעש. סה"כ עוד חוליה בשרשרת, כרוניקה ידועה מראש של אירועים. אין פה כמעט שום דבר חדש, ומה שכן חדש - היה צפוי.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

אני לא חושש יותר מאשר לפני חודשיים. אם זה לא הוא, אז דביל אחר. מה זה משנה...

אולי אני פסימי, אבל אותי במדינה הזאת לא יפתיעו כבר לרעה - רק לטובה. אבל אני פסימי. אז זה לא יקרה.

קוואסקי EN 500 VULCAN

×
×
  • תוכן חדש...