Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו מדהימה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככל הידוע לי, יש שתי מכוניות מהדגם הזה בארץ. אחת מהן למכירה, והשניה במצב לא מזהיר בלשון המעטה.

זה נראה די מוזר שאדם קונה רכב לשימור, ואח"כ מוציא למכירה במיוחד שלא מדובר ברכב שישיג מחיר גבוה באמת. לדעתי המכירה תסגר לפני שהמחיר המוצע יגיע ל"מחיר השמור".

וללירוי, הלוח שעונים הוא במיילים ו-140 מי"ש = 225 קמ"ש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ככל הידוע לי, יש שתי מכוניות מהדגם הזה בארץ. אחת מהן למכירה, והשניה במצב לא מזהיר בלשון המעטה.

זה נראה די מוזר שאדם קונה רכב לשימור, ואח"כ מוציא למכירה במיוחד שלא מדובר ברכב שישיג מחיר גבוה באמת. לדעתי המכירה תסגר לפני שהמחיר המוצע יגיע ל"מחיר השמור".

וללירוי, הלוח שעונים הוא במיילים ו-140 מי"ש = 225 קמ"ש.

בוקר טוב חבר'ה :smile:

רכב יפה, מדהים ו- חדש....

תיקון קטן: הספרות בלו"ש הן אכן 85 מייל לשעה/140 קמ"ש (ובטח שלא 140 מייל לשעה, מהירות שאפילו הוולבו החביבה הזו כמו מרבית הוולבו עד לT5 של שנות ה90' יכולות היו להשיג רק בצניחה חופשית..) וזאת בשל גישה אמריקאית לעידוד נהיגה מתונה יותר - מדיניות שיושמה ברכבים ששווקו/יוצרו בארה"ב (גם בארץ יכולת למצוא בשלהי שנות ה70' וה80' רכבים אמריקאים עם מד מהירות של 85 מייל/137 קמ"ש....שכמובן לא העיד על יכולתן הדינמית שהיתה גבוהה יותר)

פורסם

הנה המודעה של זו "הישראלית" : http://www.classicar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=128&ad_id=7209

כרגיל, ברכב נדיר, המוכר טוען: "יחידה בארץ".

שימו לב שזו האמריקאית (נכון לרגע זה 15,000$), עדיין זולה מזו המוצעת למכירה בישראל.

אגב, איפה ניתן לראות את מחיר ה-reserve?

לגבי הרכב עצמו, היכן ניתן לראות את המפרט הטכני המלא שלו?

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
צביקה לפני כשנה היתה אחת מוזנחת כחולה בגבול הרצליה רמת השרון אז כנראה יש 3
זאת השניה שהתכוונתי אליה.

אז זה עדיין 2.

ולגבי המיילים - אכן טעות שלי.

דווקא הסקאלה של ה-164 שלי (אמריקאית במקור) נגמרת ב-130 מי"ש וזו הסיבה לטעות שלי...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתה עד לפני כמה שנים אחת כזו בי-ם ברח דרך חברון....נעלמה לי בזמן האחרון... אבל נידמה לי שראיתי אותה או דומה באחד המפגשים, הירושלמית בצבע זהב (כמתחייב) והיתה שמורה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

משום מה המכוניות האילו ניראות כמו פריג'ידר עם כורסת "אמריקן קומפורט" ו4 גלגלים...:?

למרות שזו ניראת כמו פריג'ידר שמור ביותר.... ;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
הייתה עד לפני כמה שנים אחת כזו בי-ם ברח דרך חברון....נעלמה לי בזמן האחרון... אבל נידמה לי שראיתי אותה או דומה באחד המפגשים, הירושלמית בצבע זהב (כמתחייב) והיתה שמורה-רן

גם אני ראיתי את הזהובה הזאת באיזור המוסכים בירושלים,זה היה לפני כמה שנים באמת, אני זוכר שאמרתי לעצמי "מה זה ,חסר לוולוו הזאת שתי דלתות,מוזר מאוד".

פורסם

זה אכן 140 קמ"ש , אבל כיצד ייתכן שרכב כזה , עם מנוע כזה הסקאלה עד 140- מה שלא בטוח שהרכב בכלל סוגר סקאלה??

נשמע ממש עלוב.....

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אוטו מדהים ביותר!!

יש כזו מוזהבת שנת 82 למכירה( היתה במגרש מול הקניון)

עוד אחת בהרצליה נטושה שעומדת במגרש חניה.

ועוד אחת נוסעת.

סה"כ 3.

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

שלום.

מוכרך לומר אוטו מדהים , יפה , משהוא בן-זונה סוף הדרך אבל!!!

המנוע אוי המנוע המחורבן והמזורגג ביותר שאי פעם יצרו. {אותו מנוע כמו בפזו' 604 ורנו 30 }

מה נפילה של מנוע על הפנים.

בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...