Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו מדהימה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוולבו 262C עוצבה ע"י וולבו ויוצרה ע"י ברטונה.

סביר להניח שלו היו הופכים את הסדר המצב היה טוב בהרבה..

מכונית מכוערת עם סקס אפיל של טלפון ציבורי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מוכרך לומר אוטו מדהים , יפה , משהוא בן-זונה סוף הדרך אבל!!!

המנוע אוי המנוע המחורבן והמזורגג ביותר שאי פעם יצרו. {אותו מנוע כמו בפזו' 604 ורנו 30 }

מה נפילה של מנוע על הפנים.

המנוע המקורי שהושק עם הרכב אכן היה מנוע ה-PRV דגם B27 המחורבן, א-ב-ל בשנת 1980 וולוו החליפו אותו במנוע משופר B28 שהיה קצת יותר מוצלח, ושרת גם ב-760 עד שנת 1985 (כולל) עת הוחלף במנוע B280.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדעתי, זו הוולבו הכי שיוצרה (וכן אני מכיר את הP1800, היא לא יפה), קווים ישרים, ניקלים, ראות טובה, סלון יפה. מאז ה-740/760 אין וולבואים יפים.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
לדעתי, זו הוולבו הכי שיוצרה (וכן אני מכיר את הP1800, היא לא יפה), קווים ישרים, ניקלים, ראות טובה, סלון יפה. מאז ה-740/760 אין וולבואים יפים.

ומה עם ה- C-70?

לא מכונית יפה?

w0136big6mh.jpg

p10121091ok.jpg

c7037oq.jpg

19995206022bq.jpg

ואפרופו וולבו נחשקות, האם ה-T-6 רודסטר עברה את שלב הקונספט?

volvot6roadster20hv.jpg

2005volvot6roadsterconceptbig1.jpg

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
אני לא יודע מה איתכם, אך הרכב הזה מדהים ביופיו, פשוט אין מילים.[/quote

התרגלת עשרות שנים לראות וולבו מרובעות, עם 4 דלתות וכך אתה תמיד תדמיין ותצפה לראות וולבו 240. אז מה קורה לו יום אחד פתאום אתה מגלה שיש אחת כזאת עם שתי דלתות וגלגלים עם ג'אנט קצת יותר מעניין.

לגבי הפנים - כל במוו, או אמריקאית מאותן השנים הייתה בדרך כלל נראית כך. אבל בגלל שהורגלנו לוולבו עם פנים משעמם לא פחות מהחוץ - הרי שזה חידוש מרענן שמדהים כאן את החברים.

מה שכן הייתי שמח לו היתה לי אחת כזאת.

אילן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...