Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמה איזה חודש אני ממלא כל שבוע ליטר מים ירוקים במיכל וזה פשוט נעלם אחרי שבוע

יש גם נזילה של שמן מנוע.

היום הלכנו למוסך מורשה דייהו (ירושלים) ואיך שהוא רעה את המנוע, הוא לחץ אל צינור ונזל ממנו מים ואמר שצרך להליף את כל הרדיטור (בדק בלי שום מכשירים וכו) להחליף רדיטור עולה בארך 1100-1200 לא כולל מעמ ועבודה.

סך הכול ניראה לי שהוא ממש רוצה להחליף לי את הרדיטור ולהרביץ מכה.

הלכתי למוסך לידו והוא רק היסתכל ואמר שהוא צריך ליבדוק את זה בלחץ וקודם יחכה שהאוטו יתקרר ושהאוטו ישער אצלו וביום ראשון יודיע לנו מה קורה ואם באמת צריך להחליף רדיטור

מה דעתכם האם מנזילה של צינור אחד צריך להחליף את כל הרדיטור? האם המוסך מורשה מנסה להרוויח עלי?

האוטו הוא דייהו לגנזה 2001 ,2000 סמ"ק ,155 אלף קילומטר

מה דעתכם

פורסם

רק בדיקת לחץ לרדיאטור תבדוק אם הוא תקין או נוזל, לא ע"י לחיצה ביד, לחיצה ביד יכולה לגלות צינור סדוק. חכה ליום ראשון ורצוי שתהיה במוסך שכאשר הם יבדקו לחץ ברדיאטור תראה במו ענייך אם ישנה נזילה.

פורסם

איזה מוסך? גדעון לוי או ספלנדיד לשעבר?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
איזה מוסך? גדעון לוי או ספלנדיד לשעבר?

ספלנדיד בהנהלת ערן

ולידו יש את המוסך של סמי אז לקחנו את האוטו לשם לבנתאים

פורסם

מממ... לא מעודד.

אגב, הוא (ערן) כבר כמה שנים מוסך עצמאי, אבל הרוב המוחלט של העובדים מכירים היטב את הדייהו לסוגיהן.

מה-11 שנים שאני מטפל שם , אני יכול לומר שהמחירים גבוהים, איתור התקלות לא תמיד מיידי,

אבל מעולם לא הרסו לי שום דבר. נסה אולי שוב ביום ראשון. אם גם השמן נוזל, זה (ייתכן, אולי, השלם את החסר) יותר מ"רק" צינור.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עכשיו לגבי נזילת שמן אז הוא אמר שצריך להחליף אטם ראש. שעולה 400 שקל גם לא כולל מע'מ ועבודה.

המחירים הגיונים?

מצינור מים אחד שנוזל חייב להחליף את כל הראדיאטור?

ממה שניראה לי רוצים להחליף לי הרבה דברים ושלדעתי אין צורך (לא שאני מבין משהוא).

פורסם

תלוי מהיכן ברדיאטור הנזילה, יש מיקום שניתן לתקן ויש שלא. כדאי לך לפנות למכון רדיאטורים מקצועי

שהוא מסוגל לתקן רדיאטורים לעומת מוסך שרק מחליף רדיאטור ואינו יכול לתקן.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אוקי האוטו חזר מהמוסך

הכול עלה 1860 ש"ח

1,080 לרדיאטור

נוזל קירור 55 ש"ח

פקק למיכל עיבוי 65 (לא יודע למה החליפו,בטח ביגלל שהחליפו את הריאטור).

סתם מיכסה שסתומים 72 ש"ח

עבודה 330 ש"ח

+ מעמ" 264 שח

המחירים הם הגיונים? סף הכול אני מרוצה

מה דעתכם?

פורסם

על פניו, אלה נראים כמו המחירים הרגילים במוסך הזה - גבוהים, אבל ככה זה.

ואל תתרגש מכל מיני חכמולוגים שיבואו ויגידו "אחי, שחטו אותך במחיר, מה אתה דפוק, דוד שלי בביר-זית עושה ברבע מחיר וכו' וכו' וכו'".

כמובן שתמיד יימצא איפה שהוא מחיר זול יותר לחלף כזה או אחר, או הנחה בעבודה וכו',

אבל בשורה התחתונה - What you pay is what you get, וכפי שאמרתי, עוד לא הרסו לי כלום במוסך הזה.

פורסם

לא נהגתי עוד באוטו אבל יתכין והיה שינוי בסחיבה של האוטו? (לא שהוא לא היה סוחב),כי ניקוי את השסתומים והחליפו אטם ראש

פורסם

ייתכן בהחלט.

פורסם
פקק למיכל עיבוי 65 (לא יודע למה החליפו,בטח ביגלל שהחליפו את הריאטור).

ניחוש שלי (רק ניחוש...) זו היתה הבעיה האמיתית. השאר זה כדי לפרנס את המוסך.

לרכב בעבודה שלי (סיטרואן C15) החליפו הכל, מטרמוסטט ומשאבה דרך רדיאטור ועד אטם ראש ושום דבר לא עזר. כשהחלפתי פקק הבעיה חלפה.

פורסם

סך הכול פקק ולא היה בעיות עם הקודם...ניראה לי המוסך עשה פה רווח יפה, וגם אל המים הירוקים שהו לקח 55 שקל

פורסם

ליאור!

בסך הכל סיפרתי סיפור אמיתי שקרה אצלי אבל זה לא בהכרח מה שקרה אצלך.

מה שתמיד כדאי לעשות - וכך גם אני גיליתי אז את מקור הבעיה - זה לעשות נסיעה מאומצת, נגיד לטפס את הקסטל, ואז כשהמנוע חם לפתוח מכסה מנוע ולנסות לחפש איפה יש בריחה של נוזל ובשום פנים ואופן לא לפתוח פקק רדיאטור אם יש כזה!

• תוכן חדש...