Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"גנבים עם קלאסה".

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה דקות אני פותח את עיתון "ידיעות אחרונות" וזו הכותרת בעמוד האמצע.

קשה לי להאמין שזה יזיז משהו אבל לפחות זה יביא לידיעה בקרב הציבור....

בתמונה יש את המרצדס הפתוחה. את ה 1502 של נתן, ואת ה x1/9.

(אים מישהו יכול ליסרוק אני בטוח שיש פה כמה שזה יעניין אותם).

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

גם אני נתקלתי הבוקר בכתבה המצויינת של אודי עציון, ויש תמונות וכתבה גדולה... כל הכבוד! אולי עכשיו מישהו יתן את הטיפ הנכון שיביא לגילוי הרכבים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אכן גנבים עם קלאסה

חברה תזהרו ותקשרו את הסוסים שלכם לאורווה אל תגידו לי זה לא יקרה...

רפי גינת איפה אתה???

פורסם

שלום לכולם ,

רציתי להגיד שהיה חשוב לי דרך הכתבה הזו להעלות את הנושא לסדר היום וגם להגיע לקהל רחב יותר שיכול היה לראות את הרכב . כל מה שאני יכול לומר הוא - תמגנו כמה שאפשר את הרכבים שלכם ובעיקר תעריכו מאוד את מה שיש לכם. לכן ,אולי כדאי באמת לבחון ביתר שאת את נושא האחסון של הרכבים הללו במקום מוסדר .

כלל ברזל - אף, אבל אף רכב אספנות אינו חסין מגניבה . . . .אם שלי שלא נראתה מי יודע מה נגנבה, אז...

נתן

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

חברי פורום / מנהלים !

כנראה שאנחנו חייבים איזה שרשור דביק שבו כל אחד מאיתנו שרואה תנועה מוזרה של רכב אספנות ישר ידווח ,אם זו גרירה ,חבלה , או כל דבר אחר שלא נראה טוב .

תחשבו על זה !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
שלום לכולם ,

רציתי להגיד שהיה חשוב לי דרך הכתבה הזו להעלות את הנושא לסדר היום וגם להגיע לקהל רחב יותר שיכול היה לראות את הרכב . כל מה שאני יכול לומר הוא - תמגנו כמה שאפשר את הרכבים שלכם ובעיקר תעריכו מאוד את מה שיש לכם. לכן ,אולי כדאי באמת לבחון ביתר שאת את נושא האחסון של הרכבים הללו במקום מוסדר .

כלל ברזל - אף, אבל אף רכב אספנות אינו חסין מגניבה . . . .אם שלי שלא נראתה מי יודע מה נגנבה, אז...

נתן

אתה מצטנע, אתה בוודאי חש ומבין כמה שליבנו ליבנו אליך ואל שאר חברי הפורום שבאותו תרחיש. קובי וליאור מתכוונים להעלות את הבעיה בישיבת הוועד. אנחנו שמחים שיש חברי פורום שנותנים פירסום ובמה לבעיה כמו אודי עציון ועוד.

רק בשורות טובות, רק בשורות טובות.

אירית

מועדון החמש

פורסם

לא רוצה לבאס אתכם, אבל ממה שאני מכיר את "ענף" גניבות הרכב... הרכבים היקרים שנגנבו- כבר מזמן בחו"ל. אלו לא רכבים שגונבים בשביל חלקים או בשביל לזייף רכב אחר.

וזה רק מחדד את חומרת הבעיה. אין מה לעשות- יש חלאות שיגנבו כל מה ששווה כסף. עלינו לדאוג לרכוש שלנו כמה שיותר טוב. כמה שיותר מחסומים פיזיים שיעכבו את בלי הבליעל ויהפכו את המלאכה ללא כדאית בשבילם.

אסף.

פורסם
לא רוצה לבאס אתכם, אבל ממה שאני מכיר את "ענף" גניבות הרכב... הרכבים היקרים שנגנבו- כבר מזמן בחו"ל. אלו לא רכבים שגונבים בשביל חלקים או בשביל לזייף רכב אחר.

וזה רק מחדד את חומרת הבעיה. אין מה לעשות- יש חלאות שיגנבו כל מה ששווה כסף. עלינו לדאוג לרכוש שלנו כמה שיותר טוב. כמה שיותר מחסומים פיזיים שיעכבו את בלי הבליעל ויהפכו את המלאכה ללא כדאית בשבילם.

אסף.

מה שיהפוך את זה ללא כדאי זה קטיעת גפיים. (נ ק ו ד ה )

ושמישהו ינסה להוכיח אחרת...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

"הציבור צריך כבר לדעת שאין משטרה" ציטוט של אחד מקציני המשטרה לשעבר שהתראיין בטלויזיה.

פחות או יותר מאפיין את חיינו היום, כלומר תראו את טיפול המשטרה בתאונות הדרכים, ביטחון הפשיעה וכו'.

תרופה??? כרגע כל מה שאני חושב נחשב לא חוקי ועובד לא רע למשפחות הפשע. אבל כנראה שאלו יהיו חיינו כאזרחים במדינה.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
מה שיהפוך את זה ללא כדאי זה קטיעת גפיים. (נ ק ו ד ה )

ושמישהו ינסה להוכיח אחרת...

גילי

תחתוך לגנב רגל שמאל, והוא יתחיל לגנוב רכבים אוטומטיים.. :-)

NSU Club Israel

פורסם

קודם כול אני משתתף בצער בעלי הרכבים...

במיוחד הפתיע אותי לקרוא שהפיאט של הרצל נגנבה. הרצל בטח לא יודע שהוא היה שכן שלי שנים ולא יודע שבתור ילדים התגנבנו לחניה שלו מתחת לבניין כדי לצפות בפיאט שלו וחלמנו איך אנחנו נוסעים בה.

מה שמוזר הוא, שאת הBMW האדומה אני יכול להישבע שראיתי באשדוד ולא רחוק מבית הורי המוזכר חונה לו ברחוב האלמוגים. ראיתי אותו שם כמה פעמים אך אולי זה רכב אחר. אם בעל הרכב יתן לי איזה פרט יחודי אני מבטיח לבדוק זאת בפעם הבאה שאני באשדוד...

מודה שגם אני עד לרגעים אלו ממש לא חשבתי שמישהו יגנוב את הפיאט ספידר שלי ולו רק מהעובדה שבטח יהיה קשה לו להסתיר רכב כזה שהוא לא עוד מאזדה במדינה קטנה- מה שלא לקחתי בחשבון הוא שהמשטרה בטח לא תחפש אותו- מיגון בהקדם!

שרון

1972 Fiat Spider 124

אז מה אם עולה לי מלאן ת'לאפים לשפץ אותה? אתם לא הייתם זורקים ילד שלכם כי הוא חולה נכון?.....

• תוכן חדש...