Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ביום שישי התקנתי מערכת באוטו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=115903

אבקש מהיודעים דבר בעניין "טיפים" או נהלים מסויימים לצריבת דיסקים של מוזיקה (MP3 או אודיו רגיל)

על מנת להגיע לתוצאה טובה באיכות הסאונד (חברת יצור הדיסק, מהירות צריבה, תוכנת צריבה, איכות השיר במחשב וכו').

תודה ויום טוב

פורסם

אני אישית צורב במהירות של לא מעל X8, מעל זה פשוט קופץ.

איכות השיר על המחשב - לפחות 192 KBIT, מתחת לזה שומעים את ההבדל(אני לפחות), חברה של הדיסקים לצריבה - מבחינתי הכל אותו דרעק, בדר"כ משתמש בסילבר ליין. אם יש משהו שלמדתי לגבי דיסקים לצריבה - החברה/מותג משפיע רק בדבר אחד - עמידות לאורך זמן, בזמנו הייתי צורב רק על ממורקס, באמת דיסקים מעולים, יש לי דיסקים שצרבתי לפני 5-6 שנים שמסתובבים עד היום בחתיכה אחת, ודיסקים של סילבר ליין שצרבתי לפני שנה-שנתיים ונראים שרופים ורקובים, ושני הסוגים היו באותם תנאים.(ושניהם מסתובבים, בינתיים גם בחתיכה אחת.)

פורסם

מניסיוני, התוצאות הטובות ביותר הם כשצורבים במהירות הצריבה הנמוכה ביותר האפשרית בצורב (בדרך כלל X4).

למותג הצריבה דווקא אין כל כל חשיבות מבחינת איכות. מותגי נחותים שנמכרים בפחות 1 ש"ח בדרך כלל לא יחזיקו יותר מחודשיים בטמפרטורת קיץ ישראלית, אבל אם לא אכפת לך לחדש את הcase כל כמה חודשים - לך על הזול ביותר שתמצא.

וכמובן, לגבי איכות השיר - כל המרבה הרי זה משובח :-)

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה ציינת את מרבית הפרמטרים.

דיסק איכותי (מבית טוב - TDK,Silver Line,LG,Verbatim ועוד).

מהירות צריבה מומלצת לכמה שיותר נמוכה - בסביבות 12X לדעתי מספיק - עוד כמה דקות לא יעשו רע לאף אחד.

תוכנת צריבה לא משנה, אפשר עם Nero או אפילו עם Windows Media Player.

איכות השיר - כמה שיותר גבוה, יותר טוב. בעבר הסטנדרט היה 128 בעיקר בגלל מהירות האינטרנט, אבל כיום אפילו 256 מומלץ יותר - ונהיה נפוץ יותר.

כדאי שתשמור על הדיסק כמה שיותר, לא לשים ישירות בשמש, ולדאוג שלא יהיו שריטות.

בין היתר אני יודע שצריך לעשות כיוונים נכונים במערכת עפ"י סוג המוזיקה, ויש לך מצבים מוכנים שיכולים להפיק את המירב ממנה.

פורסם

LG

לא עמידים בכלל.

חודשיים באוטו והדיסקים מתחילים לקפוץ ולקרטעה..

VERBATIM

שנצרב לפני כמה שנים מחזיק יפה מאוד אותה כמות של זמן באוטו.

• תוכן חדש...