Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרכבתי מערכת חדשה:

פיוניר 6850

קומפוננט JBL

אחוריים פיוניר 260

סאב קיקר C12

מגבר לאנזר 420 4 ערוצים שמחזיק את הקומפוננט והסאב

ברשותכם מספר שאלות:

על כמה לחתוך את הרמקולים במכשיר?

על כמה לחתוך את הסאב במכשיר?(אני אוהב באס רך ומדויק)

על כמה לחתוך את הסאב במגבר?

מהי הנורה האדומה במגבר שרשום לידה PROT?

האם האקולייזר במכשיר משפיע גם על הסאב?

לעת עתה אלו השאלות אנא עזרו לי כי לא שומעים טוב

הסאב לא דופק מדוייק

תודה לכולם

פורסם

1. חיתוך HIGHPASS ב יHU על 80.

2.חיתוך LOWPASS ב HU על 60/63 .

3. הנורה האדומה (PROT) במגבר - PROTECTION זאת אומרת מצב הגנה, ז"א יש תקלה כלשהי במגבר שלא נותנת לו לעבוד כמו שצריך. (מליון סיבות).

4. כן האיקוולייזר כן משפיע...

פורסם

JTI1980 מאיפה אתה יודע בדיוק איך ובאיזו נקודה לחתוך את האלמנטים?

ניחנת ביכולות בלתי נגלות של שמיעת עיוותים דרך מסך המחשב?

אין "כלל קסם" שאומר איך ומתי לחתוך את האלמנטים, עושים זאת ע"י כיוון לפני עיוות וזה תלוי גם בקרוס החותך וברמת הSLOPE.

אצלי הסאב לדוגמא חתוך בLP מ90 HZ ב12DB סלופ, אז? נשמע פחות טוב? יותר טוב? "לא עפ"י הספר?"

under construction..

פורסם

באתרי המגברים ברמות הגבוהות אומרים שרכיב שהו 6.5 אינצ' לא רצוי לחתוך פחות מ 80 הרץ ב תלילות של 12 DB. בקשר לכיוון גרין צודק אתה צריך לישמוע את זה!

אם אתה אוהב באס רך יותר אז כמה שנמוך תוריד את הסאב כך הבאס יהיה רך יותר אבל יהיה חסר את הצלילים הגבוהים יותר.

אקולייזר משפיע על הכל תלוי באיזה תדר אתה מגביר אותו! אקווליזר פשוט מגביר את התדר הרצוי שבחרתה למעלה או שמוריד אתו למעתה זה הכל!

פורסם

MASHAT,

מומלץ שתפנה לבעל מיקצוע על מנת שיכוון לך את המערכת בצורה נכונה. כיוון נכון של המערכת ישמור לך על הרמקולים שלא ישרפו. אם יש לך סבלנות, תגיע למיפגש של אנשי הפורום שמתקיים מידיי פעם, (אחת לחודש בערך) ושם תבקש עזרה בכיוון המערכת. אני בטוח שיעזרו לך בשמחה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תודה לכולם

רק אם אפשר הסבר קטן

טווח החיתוך במכשיר הוא 50 עד -125 שאני מכוון על 50 את הסאב לזה קוראים נמוך?

הוא יקבל יותר נמוכים הוא גבוהים?

פורסם

אם אתה חותך בLOW אז זה משאיר לך את התדרים הנמוכים, ואם אתה חותך בHIGH אז זה משאיר לך את התדרים הגבוהים .

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

• תוכן חדש...