Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השואה חוזרת על עצמה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שהנציגים של הממשלה צריכים לקום עכשיו ולהצילם!

צריך להעלות אותם ארצה, אסור שזה יקרה שוב!

זה התחיל בדיוק ככה במלחמת העולם השניה - זה היטלר 2!!!!!

פורסם

אני מקווה שליהודי איראן יהיה מספיק שכל לברוח מהמדינה הזאת לפני שהם עוברים שואה שניה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

לדעתי האדישים הם דווקא תושבי המקום, שלא לוקחים את הרגליים ובורחים.

רק לי לא נשמע הגיוני שמישהו חי כיהודי במדינה שונאת ישראל?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עכשיו מגיע מבחננו ומבחנו של העולם.

היה לא תהיה שואה שניה! תזכרו שזו מדינה שגבולות יכולתה לפגוע ולהשמיד מכסים את כולנו. לא רק את יהודי איראן.

באמת שאני לא יודע מה אפשר לעשות. אפשר להתלהם ולהגיד שצריך לחסל את אחמדינג'אד וכל חבורת הפיקוד שלו. אפשר להשמיד את כל איראן חמישים פעם בארסנל הגרעיני שלנו (קומפלט עם היהודים שחיים שם) ואפשר לזרוק עוד כל מיני רעיונות הזויים ולא ריאליים.

מה שצריך זה להפיל את המשטר הזה. לא מעט קראתי על העם האיראני שכבר קץ במנהיגיו הפונדמנטליסטיים ומחפש חיים טובים וחילוניים יותר. אבל אז הגיעו הבחירות ואחמדינג'אד נבחר.

זוועה. פשוט זוועה.

נ.ב. קשה לי להתאפק ולהיות ממלכתי ליותר מעשר שורות אז שכל הרגישים יפסיקו לקרוא כאן.

אז ככה - גם אצלנו ראשי המחנה הפונדמנטליסטי-דתי הכריחו את כל היהודים ללכת עם בד כתום לפני כמה חודשים, לא?

פורסם
גם אצלנו ראשי המחנה הפונדמנטליסטי-דתי הכריחו את כל היהודים ללכת עם בד כתום לפני כמה חודשים, לא?

לא.

..

GOT סחוג?

פורסם

יש המון דימיון בין הנאצים לבין איראן.

להזכירכם, כשהיטלר היה בשילטון גרמניה היה אסור לגרמניה להחזיק צבא גדול. לפי הסכם ורסאי שאחרי מלחמת העולם הראשונה היה מותר לה להחזיק צבא קטן, בלי מטוסים וכו'.

מפה לשם בשנת 193X היטלר החל להראות את הכח שלו בעולם. פה הפגזה, פה הפגנה של כח. ואפילו באיזה מדינה ליד ספרד הוא הפגיז כפר שלם ומחק אותו על ידי כח אווירי. והעולם? העולם שתק. ניסו לדבר איתו, אולי זה יעבור. לא רצו להתחיל להפעיל כח.

ואיראן? כולם יודעים בשביל מה היא רוצה את הכור הגרעיני. כולם יודעים מה המטרות שלה.

אבל עדיין מנסים את הדרכים הפוליטיים, אחרי שבמשך כמה וכמה שנים רואים שאין עם מי לדבר.

רק מלחמה יכולה לגמור את זה ולהפיל את המשטר.

(מצד שני, להרוס את הכור זה הרבה יותר מסובך מאשר מה שהיה ב 81' בעירק).

Back to the original - NC again.

פורסם

אישפוז, הבד הכתום הזה היה למען מטרה אחרת לגמרי.

כאן אתה מדבר על משהו שמעוגן בחוק, וזאת במטרה מובהקת להשפיל ולפגוע בקבוצה מסוימת.

הבד הכתום היה בגדר בחירה, לא בחוק כמובן, ושימש מטרה להבדיל את המעוניינים להביע את חוסר תמיכתם בהתנתקות (ע"ע פעולה פוליטית).

זה ממש לא אותו דבר.

• אחראי פורום
פורסם

זה גם לא אותו דבר כי אוכלוסיית המפונים בידלו את עצמם עם

הכתום הזה, אף שלטון לא הכריח אותם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אישפוז, הבד הכתום הזה היה למען מטרה אחרת לגמרי.

גם אני חשבתי כך בשניה הראשונה שקראתי את התגובה של אישפוז, אבל אז חשבתי לרגע (כן, חשבתי), ובעצם, זה כמעט אותו הדבר, גם הם בעצם סימנו מי בעד ההתנתקות, ואפילו בעקבות זה נולד הסרט הכחול/לבן בעד ההתנתקות, יש דמיון מאוד גדול, יותר מידי גדול

פורסם

אופיר, זה ממש לא אותו דבר.

מה שאיתי אמר מסכם את זה - העניין עם הסרט הכתום/כחול שמיים/לבן פנינה או מה שלא יהיה, נבע מתוך קהילה מסויימת - המפונים ו"המתנחלים" במקרה זה.

העניין הגיע מתוכם, הם בחרו "להבדיל" את עצמם מן הכלל, וזאת ע"י הסרט הנ"ל.

בנוסף, הם ניסו לגייס את התמיכה ע"י הסרטים הכתומים.

בלי שום קשר - העובדה, שזה לא נבע מחוק או ממשלה, זה ההבדל!

גם אני יכול לשים על עצמי סרט שחור לדוגמא, סתם כדי להבהיר מטרה, אבל זה לא בגלל שמישהו מכריח אותי לעשות זאת כשזה מעוגן בחוק.

שים לב - העניין קורה אחרי שהיה תקדים כזה, הטלאי הצהוב לפני מלחה"ע ה-2. אני בטוח שהייתה כאן מחשבה לגבי השוואת עקרונות - בשני המקרים באים כנגד, רק שכיום אנו יודעים שדברים ברמה כ"כ גבוהה של אלימות יכולים לקרות - אל תשכח את המס': 6,000,000!

פורסם

עכשיו רק ראיתי את הכתבה. מצמררת מאוד.

צריף לשרוף אותו חיי, כל העולם שותק מה יקרה עוד מעט.

• תוכן חדש...