Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

סיריון מנוע 1000 אוטומטית,

ביום בהיר החליט הרברס שהוא לא משתלב

האם זוהי בעייה נפוצה בסיריון?

האם דרוש שיפוץ גיר או שניתן לתקן ספציפית את הבעייה.

שאר ההילוכים משתלבים כרגיל.

אנא עזרתכם.

הרכב שנת 99 נסועה של 98000 ק"מ

תודה

פורסם

שיפוץ עולה יקר בדרך כלל ולפי השמועות שרצות לרוב מצב הגיר חוזר בסופו של דבר לאיך שהוא הגיע לפני שהיפוץ .

אני הייתי ממליץ לך על קניית גיר מייבוא .

בכל מקרה יצרתי איתך קשר בפרטי תחזור אליי עם תשובה .

קח בחשבון שגיר כזה זה לא פחות מ-6 אלף שקל .

פורסם

תופעה מוכרת בסיריון, הייתי מבקש הצעת מחיר ממוסך מורשה דהייטסו.

לא בטוח שנדרש לשפץ את תיבה שיפוץ מלא, כך שהמחיר יכול להיות יותר ראלי מלחפש תיבה מיבוא או פירוק.

פורסם

העצה הכי טובה שתקבל פה: היא לגשת איתה למוסך מורשה של דייהטסו ושם יבדקו לך את הבעיה.

יכול להיות שאולי לא צריך לשפץ או להחליף בכלל.

פורסם

לצערך, הבעייה היא מכנית פנימית בתיבה. לא בטוח שיהיה צורך בשיפוץ מלא כוון שהק"מ נמוך.

אך לפתוח את התיבה יהיה צורך.

פורסם

יש בוכנה בתיבה שנועלת את הקלאצ'ים low-reverse. זה בדרך-כלל החלק שקורס ראשון בסיריון. אם כבר מפרקים את הגיר מהרכב ופותחים אותי לחלוטין (החלק נמצא בתחתית הגיר), לא כדאי לחסוך על חלקים אלא לשפץ את הגיר כולו.

ולגבי המחיר - שפוץ עם פירוק והרכבה לא אמור להגיע לששת אלפים ש"ח.

תבדוק לפני שאתה מחליט.

פורסם

ואז יש הצמדה חלקית, הקלאצים של הרוורס מתפוררים וגורמים לתפיסת שסתומים במוח, ירידת לחץ בגיר והחלקות חלקיות בשאר ההילוכים.

נכון שלפעמים אפשר לתקן רק את הרוורס (בגיר ויטארה 3 היל' או מרצדס) שם הרוורס נמצא בחזית הגיר. ברוב הגירים האלמנט של הרוורס נמצא בתחתית הגיר ומצריך פירוק של כל הגיר, שטיפה והרכבה, וכן שיפוץ של המח, החלפת פילטר (בפילטר רשת ברזל פתוח שטיפה תספיק בד"כ), החלפת האטמים ומחזירי השמן. ובקיצור - שיפוץ מלא. חבל לחסוך כמה מאות שקלים ולהישאר עם הרבה פחות מחצי עבודה.

• תוכן חדש...