Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדי ליקדוח בורג צריך לדעת....

צריך ליקדוח אותו באמצע, לידאוג שלא לצאת מהאמצע, ובכך לפגוע בהברגה... צריך לדעת וצריך כלים. מקדחה ידנית לרוב לא תיתן פיתרון...

אפשר ליקדוח את הבורג ולחלץ אותו בעזרת כלי שניראה כמו מברז הפוך וניקרא חולץ. הכלי לא זול, צריך לדעת לעבוד איתו והכי חשוב, אם הוא נישבר, אכלת אותה בגדול, הכלי עשוי פלדה קשה וממש קשה לקדוח אותו החוצה...

איזה בורג זה? אלן? משושה? פיליפס?

האם ניתן ליתפוס אותו בעזרת מפתח (יש מפתחות שניראים כמו מפתח צינורות ומיועדים למטרה הזו), וליפני זה, יש טכניקה של דפיקה על הבורג תוך כדי הפעלת כוח בסיבוב...

לפני שעושים משהו דרסטי כמו לרתך, ליקדוח או להבריז יש טכניקות פחות "חריפות"....

בקיצור, תעלה תמונה, ככה יהיה הרבה יותר קל...

אני חילצתי הרבה ברגים שכולם אמרו לי "זה? בחיים לא יצא מכן, אולי עם איזה 10 ק"ג TNT..."

ותאמין לי במרצדס שלי, היו מספיק כאילו...:wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תלוי איפה ממקומם. (לא בקרבת מיכל דלק וכו'):

אפשר גם לרתך אליו שייבה ואז לסובב אותה ביד (כמו מפתח). רצוי לפני שמסובבים אותה ביד לחכות שהריתוך יתקרר (מנסיון אישי).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

השיטה הכי נכונה היא לקדוח בו חור ולחלוץ בעזרת חולץ אבל צריך להיות קצת בעל רגש בידיים (החולץ הוא קונוס עם הברגה שמאלית).

אח"כ באה שיטת ריתוך האום, פתיחה באמצעות קרנר ופטיש ובסוף קידוח והברזה חדשה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קודם כל צריך לעזור לו לרצות לצאת. חימום\קירור כמה פעמים, WD40 ומנוחה יעלו לו את המוטיבציה קצת.

אחר כך - אם אפשר לתפוס את האמא'שלו עם ג'אפקה - מה טוב. אם לא, שווה לנסות להשיג ממישהו מברג דפיקה. זה מברג שדופקים לו על הראש והוא מסתובב. עושה פלאים לברגים רשעים.

פורסם

תן יותר פרטים. למשל האם יש גישה להכניס אזמל קטן לשים על קצה ראש הבורג

לדפק על האזמל לכוון הפתיחה? האם אפשר לרתך על ראש הבורג שייבה ועל

השייבה אום?

פורסם

חברים, אני בניגוד לכולם הבנתי שלבורג נטחנה ההברגה והוא רץ על ריק, לא שהראש נטחן ואז יש את הפתרונות שאתם הצעתם...

אז רצוי שמישהו יספר לנו האם הבורג טחון בראש או בהברגה...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אלעד, ואם ננסה את המשמעות:

בורג שהוא דיי טחון

נכון שזה מקבל משמעות שונה ?

בקיצר, נתנו לבחור את כל הפתרונות איך מוציאים בורג עם ראש טחון

בורג שהברגתו טחונה, זה משהו שונה...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מספר שיטות שאני משתמש בהם :

פלאייר פטנט - במקרים מסויימים עוזר .

דפיקה על הבורג עם גורן או מברג או כל כלי אחד לכיוון הפתיחה . (פותח בעיקר הברגות קצרות).

פתיחת חריץ עם דיסק - ואח"כ לפתוח עם מברג שטוח .

ריתוך הבורג כמו שנאמר פה או קדיחה והברגה הפוכה .

JDM :twisted:

• תוכן חדש...