Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך נפרדים מ-STi - הצעות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאו דווקא, משומשת שנת 2005 410 אלף.

אבל אם אתה חושב שתוכל להביא Z4 3 ליטר, במחיר של 350 אלף, זו תהיה הבחירה הכי נבונה.

Maserati.

פורסם
לאו דווקא, משומשת שנת 2005 410 אלף.

אבל אם אתה חושב שתוכל להביא Z4 3 ליטר, במחיר של 350 אלף, זו תהיה הבחירה הכי נבונה.

כרגע (גם טרם נסעית המבחן) זו נראית לי הבחירה הכי טובה.

למרות שקצת מוקדם, מישהו יודע אם יש גג קשיח?

Down shift to drift

פורסם

אני מבינה שרובכם לא נמנים עם חסידי האמריקאיות, אבל אולי קורבט משנתוני ה-2000+?

האמריקאיות היחידות שבאמת מתנהגות על הכביש, מפנקות, הנעה אחורית - פספסתי משהו?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

STI משופרת מהתחת עדיין סובלת מבעיה אחת מהותית - EVO. הייתי מעדיף EVO סטנדרטית על פני STI משופרת בכל כביש (טוב, לא באוטובאן :wink: ). ועדיין, אני חש שאתה מחפש שינוי כיוון משמעותי ולכן נינג'ת הנעה כפולה אחרת אולי לא מתאימה כאן.

אני זורק מראש את כל ההנעות הקדמית כי אני קולט את הראש שלך.

אני זורק גם כל מיני ספורט-סדאן/האצ'בק כדוגמת A4, A3 כי הן באמת ירידה משמעותית מבחינת הנאה לעומת הסובארו.

אני משאיר M3 משומשת כי זו באמת מכונת נהיגה מדהימה עם מאפיינים רבים שעולים על ה-STI, אפילו שיכול להיות שהיא חלשה יותר בקו ישר. מצד שני, לך תמצא אחת טובה.

ועכשיו, אם קופה כמו Z350 (שהיא מצוינת ד"א, יצא לי לנהוג עליה בסדום-ערד) לא מתאימה, נשאר לעבור לרודסטרים. מומלץ שלא תפסול את ה-S2000 כל כך מהר, שכן באמת שמדובר במכונית שהיא חוויה שונה לחלוטין מהסובארו שלך. על מיאטה אין מה לדבר, אלא רק אם אתה מתכנן להגדיש אותה. Z4 אפשרות מצוינת בהחלט אבל הפייבוריטית שלי היא אכן בוקסטר משומשת, כפי שגיא כתב. נהגתי על הדור הראשון והשני ופשוט התאהבתי (בדור השני, הראשון מרגיש צפוף ופשוט מדי).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המשפחה שלך וכל הקרובים אומרים לך להתבגר ולהחליף את המכונה הזו,

אבל Z4-בוקסטר-ושאר ירקות הם יקבלו יפה?

נשמע קצת מצחיק. לפחות אותי...

לדעתי, M3 מושלמת. ולמען האמת ראיתי אחת למכירה בידיעות אחרונות, שנת 2004.

בהצלחה.

צרות של עשירים.

שיצאו לך העיניים.

Back to the original - NC again.

פורסם

התכוונתי משפחתית מבחינה של 4 דלתות עם תא מטען שאפשר לשים שם משהו מלבד חפיסת אורביט. אם אין לך משפחה ואתה עושה את זה רק בשביל שהמשפחה שלך תהיה רגועה מה הטעם למכור את ה STI ולעבור למכוניות חזקות אחרות?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
המשפחה שלך וכל הקרובים אומרים לך להתבגר ולהחליף את המכונה הזו,

אבל Z4-בוקסטר-ושאר ירקות הם יקבלו יפה?

נשמע קצת מצחיק. לפחות אותי...

לדעתי, M3 מושלמת. ולמען האמת ראיתי אחת למכירה בידיעות אחרונות, שנת 2004.

בהצלחה.

שיצאו לך העיניים.

תתפלא אבל לסובארו יש תדמית שלילית מאוד דווקא אצל אלה שלא מבינים במכוניות, צמד המילים

אימפרזה טורבו שקול לאמסטף בעולם הכלבים. מאז התאונה של האחים קפלנסקי בכלל הרכב עלה

לכותרות.

בוקסטר או Z4 משדרות הרבה פחות אגרסיביות, הם משדרות הצלחה,פאר וחיים יפים.

אימפרזה טורבו זה HARDCORE בעייני הציבור.

STI 2004

פורסם

בתור אחד שעבר הרבה בחיים עצתי לך תשאר עם המכונית .

לפי הסברך לא תחזיק מעמד.גם לנשמה של הבן אדם מגיע!

יש לך עוד זמן כדי לרצות אחרים איזה כיף לצאת בלילה לנסיעה

ועל זה תוותר?

פורסם
STI משופרת מהתחת עדיין סובלת מבעיה אחת מהותית - EVO. הייתי מעדיף EVO סטנדרטית על פני STI משופרת בכל כביש (טוב, לא באוטובאן :wink: ). ועדיין, אני חש שאתה מחפש שינוי כיוון משמעותי ולכן נינג'ת הנעה כפולה אחרת אולי לא מתאימה כאן.

אני זורק מראש את כל ההנעות הקדמית כי אני קולט את הראש שלך.

אני זורק גם כל מיני ספורט-סדאן/האצ'בק כדוגמת A4, A3 כי הן באמת ירידה משמעותית מבחינת הנאה לעומת הסובארו.

אני משאיר M3 משומשת כי זו באמת מכונת נהיגה מדהימה עם מאפיינים רבים שעולים על ה-STI, אפילו שיכול להיות שהיא חלשה יותר בקו ישר. מצד שני, לך תמצא אחת טובה.

ועכשיו, אם קופה כמו Z350 (שהיא מצוינת ד"א, יצא לי לנהוג עליה בסדום-ערד) לא מתאימה, נשאר לעבור לרודסטרים. מומלץ שלא תפסול את ה-S2000 כל כך מהר, שכן באמת שמדובר במכונית שהיא חוויה שונה לחלוטין מהסובארו שלך. על מיאטה אין מה לדבר, אלא רק אם אתה מתכנן להגדיש אותה. Z4 אפשרות מצוינת בהחלט אבל הפייבוריטית שלי היא אכן בוקסטר משומשת, כפי שגיא כתב. נהגתי על הדור הראשון והשני ופשוט התאהבתי (בדור השני, הראשון מרגיש צפוף ופשוט מדי).

רוני

M3 לפחות כרגע לא באה בחשבון מסיבות רבות ומגוונות.

S2000 - אני מודע לחוויה השונה אך הרכב עצמו לא מתאים לי.

מיאטה לא מאחר ואני אנטי מאזדה.

בוקסטר S בהחלט תשקל מול ה-Z4 ויש לה יתרון בגלל הסיכוי למצוא אחת עם גיר ידני.

בעניין ה-EVO המקורית (ואני מכבד את דעתך המלומדת) מול האסתי שלי יש לך טעות מרה. מרה מדי.

לבחור שהציע ליאון טורבו (?!) - אין תגובה :) והשתיקה יפה כאן.

ובדיוק כמו ש-MH53 כתב...

Down shift to drift

פורסם
M3 לפחות כרגע לא באה בחשבון מסיבות רבות ומגוונות.

S2000 - אני מודע לחוויה השונה אך הרכב עצמו לא מתאים לי.

מיאטה לא מאחר ואני אנטי מאזדה.

בוקסטר S בהחלט תשקל מול ה-Z4.

בעניין ה-EVO המקורית מול האסתי שלי יש לך טעות מרה. מרה מדי.

לבחור שהציע ליאון טורבו (?!) - פשוט לא.

ובדיוק כמו ש-MH53 כתב...

מסקרנות,

אני אשמח לשמוע את הסיבות לשלילת ה M3...

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...