Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירון, זה בדיוק סדר הפעולות שלי רק שברוב המיקרים אני גם מוסיף היבהוב אחד..

עדיין לא קיבלתי מימך הסבר שיהיה הגיוני לטעמי למה לא לאותת (עבירה על החוק לא נחשב מבחינתי). דווקא יוצא לי לאותת יותר כשאני מוריד מישהו...

אין לי בעייה לשלם את המחיר כשאני עובר על החוק, לא תיראה אותי מיתבכיין "תפסו אותי מדבר בפלאפון בזמן נהיגה, מה לעשות?"

אם כל הכבוד אליך, אתה אומר לי שאתה לא עובר על שום חוק?

אם מישהו נוסע בשמאלי על 60 בכביש של 90 אתה לא תעבור אותו מהימני יותר מהר?

(בהנחה שאתה נוסע בימני כמובן) אתה פשוט תאט את מהירותך ל59 קמ"ש ותחכה שהוא יעבור לימני?

אופק.

פורסם

אופק ידידי

ראשית אני לא בא להיתנגח איתך על כלום .

בסה"כ הסברתי לך שאין צורך לאותת .

וההיגיון שעומד מאחורי זה , זה עיניין בילבול הנהגים האחרים המישתמשים בדרך.

שאלתי היא : כמה זמן אתה מאותת ? עד מתי?

כלומר זוהי פעולה מיותרת לחלוטין.

אם אתה רוצה להמשיך לעשות כך - המשך כרצונך , אבל לידיעתך אין צורך כלל.

אם כל הכבוד אליך, אתה אומר לי שאתה לא עובר על שום חוק? (שאלתך)

אתה שמעת או ראית שאני רשמתי את זה??

אני נהג כמו כל הנהגים (וגם מורה לנהיגה )מקפיד שלא לבצע עבירות ,

אבל בכל כלל יש יוצא מהכלל אני גם נוסע מידי פעם וחוטא .

לגבי הדוגמא של הנהג שנוסע 60 בנתיב השמאלי ...

אז אגלה לך סוד קטן

אני גם חבר אגד ומידי פעם יוצא לעבוד על הקו (קוי שירות),

כשאני ניתקל בנהג כזה , אני מווסת את המהירות שלי.תוך כדי ההיתקרבות אליו (אני נימצא בנתיב הימני צמוד לרכב שבנתיב השמאלי ) לא מקביל -עדיין נושק את תא המיטען שלו.

וכאשר מגיע רכב אחר -מאחורי הרכב האיטי,

אני עובר על פניו מימין - הכל חוקי .:-D :-D

העיקר שתיסע בזהירות

ירון מאיר

פורסם

לירון ידידי היקר, כמובן שאנני בה להיתנגח, הכל ברוח טובה, במידה ויש לי חשק לריב יש לי גם חברה וגם מפקד...

הכל ברוח טובה!!

אני לא אומר שאני עובר על כל חוק, ההיפך הוא הנכון, לפני כמה הודעות דווקא רשמתי שאני עובר הרבה על החוק.לפי דעתי פעולת האיתות דווקא יותר מועילה מאשר מזיקה, אני גם לא עושה את זה כל הזמן, רק כאשר אני מרגיש שיש צורך לכך...דווקא שגיליתי שאתה מורה לנהיגה יש לי כמה טענות אליכם אבל זה כבר לשירשור אחר :wink: .

אופק.

פורסם

הנה דוגמא למה זה עבירה.

יש תמרור -סע בכיוון החץ.(החץ מורה ימינה)

אבל אתה מעוניין לפנות לצד השני דווקא .(שמאלה)

ובצד השני אין תמרור של אין כניסה.

פנית שמאלה (כנגד התמרור שמורה לך לפנות רק ימינה)

אתהנוסע בכביש שע"פ חוק מותר לך לנסוע בו .

אבל לא היתיחסת לתמרור של פניה ימינה בלבד.

קאפיש???

ירון מאיר

פורסם

מכיוון שאתה מורה לנהיגה,והשרשור הזה הוא בנושא אז יש לי שאלה...

לפני שנים רבות, כשעשיתי את הטסט, המורה שלי אמר בדיוק מה שאתה אמרת -כשאתה יוצא מהרכב (במקרה של טסט כדי להתחלף עם הבא אחרייך), אתה חייב ללכת נגד התנועה ולעשות עיקוף של האוטו, אחרת הטסטר יכשיל אותך.

האם יש אמת בדבר? אני מתכוון בקשר להכשלה, ניתקלת במקרים כאלה?

איגור, שסתם מתעניין.

פורסם

הבוחן לא יכשיל אותך על דבר כזה בלבד ,

הוא יוסיף עוד כמה דברים .

אני לא ניתקלתי בדבר כזה אף פעם .

על כיוון מושב תוך כדי נהיגה- זה כן , מכשילים .

ירון מאיר

פורסם
מאיר, אחרי הפירוט הזה - אתה יודע גם כמה ניקוד מקבלים על כל אחת מהפעולות האלה אם לא מפעילים את האיתות? :?

אני בטוח שאני לא היחיד שנתקל בנהגים כאלו בכביש, אבל זה לא יעזור לי אם אני אדע מזה גם ככה, אולי חלק מהשוטרים שכותבים פה (או תומכי משטרה, מתנדבי מתנ"א, מתנדבי משא"ז וכאלה) ישכילו, יפנימו ויגיבו... :idea:

אז לא, אופק...

לא התכוונתי אליך.

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם
הבעיה היא, שכאשר אתה מאותת לפי פתיחת דלת, הנהג שמאחורה לא ידוע שזה בשביל פתיחת דלת.

לכן, המצב שנוצר הוא שאתה מטעה נהגים שבאים מאחורייך.

אבל האפקט הוא אותו אפקט.. בשניהם הנהג שם יותר לב אלייך ומוכן לבלימה וסטייה קלה שמאלה... נו אז אולי זו עבירה על החוק.. זה לא גורע מהפוטנציאל של זה להציל חיים ו/או דלת.

התחלתי מנהג חדש, תודה.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
אבל האפקט הוא אותו אפקט.. בשניהם הנהג שם יותר לב אלייך ומוכן לבלימה וסטייה קלה שמאלה... נו אז אולי זו עבירה על החוק.. זה לא גורע מהפוטנציאל של זה להציל חיים ו/או דלת.

התחלתי מנהג חדש, תודה.

עמוס

קודם כל,טענתי שווינקר בפתיחת דלת מיועד לשעות החושך ובעיקר לנהגי משאית.

הנהגי משאיות פשוט קופצים מהמשאיות האלה כמו מלכים בלי שום התחשבות-פשוט בלי שום התחשבות בעצם/בדלת שלהם.

אולי זה ישמע מוזר,אבל אני לא מרגיש בטוח בלקפוץ מהרכב שלי פתאום.

נהגי מוניות שעומדים בנתיב שלידך בשמאל למשל ברמזור אדום ואתה בא להכנס לימין ופתאום נפתחת דלת -עבור מה? לרוקן מאפרה.

תרבות הנהיגה פה לרוב הנהגים היא גרועה,אני לא יכול להוסיף הרבה כי רק בקרוב מאוד יגמר לי המלווה,אבל אם אני רואה את זה כבר עכשיו אני לא מתאר לעצמי מה חושבים הנהגים הוותיקים.

פורסם

לגבי נהגי המשאיות אין הרבה מה לדאוג, גם ככה רוב המכוניות יותר נמוכות מהדלת שלהם, אז אם כבר נופל על האוטו שלך איזה נהג משאית - לא נראה לי שתצא "אשם" בדריסה שלו, איך אתה יכול לדרוס מישהו שנמצא מעליך?:confused:

אם כבר בתרבות נהיגה עסקינן (ויש לי הרגשה שהשרשור הזה בדרך להינעל לפי איך שהוא מתקדם...)

מה עם כל הנהגים האלה שבאים מולך כשאתה בסיבוב ימינה (והם בסיבוב שמאלה - באופן טבעי) ומחליטים "לקצר"לעצמם את הקילומטראז' ב 10 ס"מ... אז הם עולים על הנתיב שלך ואולי אפילו עוברים עם כל ה4 גלגלים את הנתיב - דבר שמשאיר אותך לבצע תימרון התחמקות או אפילו לעלות על איזו מדרכה... :bad-word:

לפעמים בא לי לעשות פרסה במקום, לעקוב אחרי האנשים האלה, לתפוס אותם אחד אחד ו :2gunfire: .

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם

זה באמת מעצבן.

במיוחד שכנים, פותחים את הדלתות שלהם כמו שבא להם ולפעמיים משאירים סימן.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

• תוכן חדש...