Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

היום שמתי לב שבמשענת גב של הנוסע, בחלק התחתון ש"עוטף" את הנוסע מימין יש קרעים קטנים בעור.

כמה שאלות:

1. האם אפשר בכלל לתקן דבר כזה?

2. בלאי רגיל נשמע לא סביר - בכסא הנהג אין קרעים כאלה והכסא בשימוש בערך פי 3 מכסא הנוסע... ממה זה יכול להגרם? (זה נראה כמו חריצי שפשוף ולא כמו חריצים שנעשו ממשהו חד)

3. האם לדעתכם מדובר בנזק לא סביר? - במיוחד בהתחשב בעובדה שהאחריות על הרכב עברה לפני 3 חודשים.... האם יש לי סיכוי לדרוש (ולקבל) השתתפות יצרן/יבואן?

תודה.

פורסם

רצוי תמיד לשמור ולהגן על העור בתכשירים מיוחדים לכך.

בנוסף,לא רק השמש עושה שמות בעור,אלא גם החום הרב שנוצר בחלל המכונית בשעה שהיא חונה בשמש,בקייץ.

בכל מיקרה,אני בספק גדול אם האחריות מכסה בעיות כגון אלה,אבל תמיד אתה יכול לנסות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

גש ליבואן, שלח מכתבים, כל מה שאפשר...

תהיה ישראלי מצוי, בגלל זה לא אוהבים אותנו, ובגלל זה אנחנו כאן, אז יאאלללההההה!:-P

מה יש לך להפסיד.

אל תוותר בקלות.

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אהלן,

ביקרתי היום במוסך המרכזי של צ'מפיון בבני ברק. נאמר לי שמכוון שמדובר בשנה השלישית - אין אחריות מלאה, אבל - היצרן כן ישתתף ב70% מהעלות.

הבעסה - מדובר בריפוד שלם של כל המשענת, גם ה30% שאני אשלם יגיעו בקלות לאלפיה...

פורסם

היי,

בדוק איתם 70 אחוז ממה ? מעלות החומרים וגם העבודה או רק חומרים כפי שדני כתב במילים עדינות תתנהג כמו ערס מצוי.

נדמה לך שהם יפסידו עלייך ?

איזה כייף לי :)

פורסם

נראה מחר כשאקבל הצעת מחיר סופית.

קצת מעצבן כי אני בטוח שזה בלאי לא סביר - שוב, אחרי הכל - איך יכול להיות שבכסא נהג אין כזה בלאי?

פורסם

ידידי היקר,

יש לי נסיון לא קטן עם השודדים של צ'מפיון.

לרכב יש אחריות של שנתיים ושנה שלישית שירות של רצון טוב, ככה שאין לך קייס במקרה הזה.

רבים לא יודעים את האפשרות הזו ולא מתעקשים ומשלמים מחיר מלא גם בשנה השלישית.

קצת תעוזה ועקשנות מצדך לא תזיק.

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה חייב ליקנות לך וואן להופעות... אחרת ימשיכו להרוס לך את האוטו...

אגב, היה ממש מגניב...

אם מדברים עם צ'מפיון, ניגע בנושא כאוב... לאבא שלי היתה איביזה (אני לא זוכר אם זה UMI או צ'מפיון), והלך לה המאוורר של הראדיאטור. בפעם הראשונה החליפו אותו בתקופת האחריות... בכל שאר הפעמים ביקשו ממנו סכומים ניכבדים. היות והתקלה חזרה על עצמה (היה כמובן רישום של התקלה עוד מתקופת האחריות), ולאחר צרחות עד לב השמיים, הם הסכימו לחלוק את הסכום ולקזז את העבודה... בכל שאר הפעמים..(רמז, יותר מפעמיים אחרי גמר האחריות!)

הבעיה ניגמרה סופית לאחר שאבא שלי החליף את החלק במאוורר תחליפי בעל מהירות קבועה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

פרטים סופיים:

מחיר מחירון לריפוד עור ואלקנטרה למשענת גב בלבד:

5790 ש"ח לפני מע"מ.

הרכב ללא אחריות בתחילת השנה השלישית שלו (אחריות נגמרה לפני 3 חודשים)

אודי סופגים 70%

צ'מפיון סופגים עוד 15%

בקיצור:

אני צריך לשלם 15% + עבודה (כנראה שאקבל הנחה קטנה על העבודה, לא משהו קריטי).

יוצא בסביבות ה1500 ש"ח כולל מע"מ וכולל עבודה.

מה אומרים אתם?

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גיל,

תוכל לתת תמונה שממחישה את הנזק לריפוד?

1500 שקל זה לא כסף קטן..

מצד שני, קרעים קטנים נוטים לגדול, אז..

מקווה שעזרתי..:roll:

• תוכן חדש...