Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש ברגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם

יש לי שאלה, כל הברגים של ה127 הם ישנים חלק מי הם חלודים וחלק פשוט לא י]ים.

יש אפשרות לחדש אותם?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

גיא : או שמחליפים אותם בחדשים או שמפרקים אותם ושולחים אותם לניקוי חול ואח"כ לציפוי אבץ ( בתוף ) אצל כל אחד ממפעלי הציפויים בארץ , ניתן גם לבצע ציפוי ניקל ,אבל אין סיכוי שהניקל ישאר על ההברגה אחרי סגירת / פתיחת אומים .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

לא צריך לעשות ניקוי חול!!! מי עושה ניקוי חול לברגים??? שולחים אותם לציפוי אבץ. הנקיון בחומצה שעושים לברגים לפני הגילוון כבר מוריד את כל החלודה.

פורסם
לא צריך לעשות ניקוי חול!!! מי עושה ניקוי חול לברגים??? שולחים אותם לציפוי אבץ. הנקיון בחומצה שעושים לברגים לפני הגילוון כבר מוריד את כל החלודה.
איפה ניתן לצפות באבץ?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

"תרשיש" מפעל לציפוי אבץ, רחוב היוצר 6 חולון. איזור התעשייה מאחורי צומת טמפו. יש גם את הטלפון שלהם ב - 144 ע"פ הפרטים הללו.

פורסם

יש גם ביבנה מפעל לציפוי שנקרא - גימור מתכות ( ולאחראית קוראים סטלה - בחיי - סטלה המגמרת... )

בקריות יש 3 מפעלים כאלו אבל זה בטח רחוק לך .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

בוקר טוב ושבת שלום.

איך ניתן לנקות את כל השמן שהיצטבר על הברגים?

פורסם

טבול אותם בתוך קערה עם נפט שניתן לקנות בזול בכל תחנת דלק, למשך 10 דקות ואז שפשף אותם קלות עם מברשת שיניים ישנה.

כל השמן והגריז יינמסו מאליהם.

ובסוף שטוף במים.

פורסם
בכל מסגריה /מוסך יש אבן משחזת עגולה כאשר בצד אחד יש את האבן ,ובצד השני יש מיברשת פלדה אשר בעזרתה ניתן לנקות את הברגים.

ירון מאיר

מדוייק ונכון ,

כל הברגים של המוריס שלי עוברים את התהליך הזה ,

התוצאה , כמו חדש .

אח"כ ניתן לצפות באבץ או לצבוע בצבע שעומד בחום , גם יותר

עמיד ולא מתקלף .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

שים רבע שעה בחומצ מלח יצאו חדשים

בא לך להשקע שלך לגילוון לא נראה לי נחוץ אבל שיהיה

אם אתה שולח אל תתאמץ לנקות הם ינקו בשבילך

ניקוי משומן וכו

שים בנפט כמו שנאמר (וזה לא זול כמו פעם ליטר עולה 5+ שח)

ואז תבריש עם מברשת פלדה\ אבן השחזה\ מברשת שמתלבשת על מברגה וכו

ודרור למה צבע עמיד בחום ?

לא חבל על הכסף כאילו ?

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תוכן חדש...