Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כמה ימים חבר שלי הראה לי בליטה שמצוייה בדופן הצמיג שלו, ושאל אותי אם היא מסוכנת. אמרתי לו שאני לא יודע, ועד כמה שזכור לי בצבא מחליפים מיידית צמיג שיש לו בליטה (שקע מותר, בליטה אסור).לא הייתי בטוח ולכן אמרתי לו שייגש לצמיגן וישאל אותו.

היום הוא נסע בכביש מהיר, ובמהירות 140 התפוצץ לו אותו הצמיג!

למזלו זה היה אחד הצמיגים האחוריים, ולכן הוא הצליח להשתלט על הרכב.

מסקנה- יש לבדוק אחת לכמה ימים את מצב הצמיגים ברכב.

עד כמה שידוע לי, בליטות כאלו נוצרות מחנייה שהצמיג צמוד למדרכה - המנעו מזה.

אנשים, תזהרו.

פורסם

לחבר שלך אכן יש מזל רב.

סתם לידע כללי - דווקא פיצוץ בצמיג אחורי בנסיעה מסוכן בהרבה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

גם אני החלפתי צמיג שקיבל בטן.

רק שאצלי זה לא קרה מחנייה צמודה למדרכה אלא לאחר בלימה ממהירות גבוהה (מאוד) ולאחר ניפוח, ייתכן ניפוח יתר.

רק טוב יצא מזה כי את הצמיגים הקודמים לא אהבתי.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

הצליח להשתלט על האוטו? לי התפוצץ הצמיג הקדמי באיזה 130 נראה לי ולא קרה כלום לשליטה.. היה איזה בורג תקוע בצמיג... אגב זה היה בפורד פוקוס..

פורסם
הצליח להשתלט על האוטו? לי התפוצץ הצמיג הקדמי באיזה 130 נראה לי ולא קרה כלום לשליטה.. היה איזה בורג תקוע בצמיג... אגב זה היה בפורד פוקוס..

טוב אז תגיד פורד פוקוס ... בפורד אפשר לסוע על 3 גלגלים עד 150 קילומטר :lol:

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
שלום לכולם.

לפני כמה ימים חבר שלי הראה לי בליטה שמצוייה בדופן הצמיג שלו, ושאל אותי אם היא מסוכנת. אמרתי לו שאני לא יודע, ועד כמה שזכור לי בצבא מחליפים מיידית צמיג שיש לו בליטה (שקע מותר, בליטה אסור).לא הייתי בטוח ולכן אמרתי לו שייגש לצמיגן וישאל אותו.

היום הוא נסע בכביש מהיר, ובמהירות 140 התפוצץ לו אותו הצמיג!

למזלו זה היה אחד הצמיגים האחוריים, ולכן הוא הצליח להשתלט על הרכב.

מסקנה- יש לבדוק אחת לכמה ימים את מצב הצמיגים ברכב.

עד כמה שידוע לי, בליטות כאלו נוצרות מחנייה שהצמיג צמוד למדרכה - המנעו מזה.

אנשים, תזהרו.

אם המהירות שלו היתה גבוהה כלכך ופיצוץ ארע בצמיג האחורי באמת, אבל באמת שהיה לחבר שלך מזל.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

בטויוטה של אמא שלי גם הייתה בליטה קטנה בצמיג(מישלין) הקידמי...

יום לפני שנסענו להחליף אותו (בגלל הבליטה בדופן) לרוע המזל הוא התפוצץ...

באמצע סיבוב פתאום נשמע רעש פיצוץ מהצמיג והאוטו נכנס במידרכה ובמעקה.

לירן

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אם תקוע לכם בורג - תשאירו אותו שם וסעו לפנצ'רמאעכר בהקדם.

אם יש לכם בליטה מהסוג הזה - דחוף אבל דחוף להחליף צמיג ובנהיגה במהירות איטית אם אתם אוהבים את החיים.

הבליטה הזאת נוצרת בגלל שדופן הצמיג עשוי מחוטי ברזל דקים שמסודרים בשתי וערב. כאשר הדופן מקבל מכה - קבוצת החוטים במקום המכה מתעקמת או נשברת והמגמה היא יציאה החוצה. בנסיעה הצמיג מתחמם + הכח הצנטריפוגלי עוזר לחוט (שהופך להיות כמו מסמר) לצאת החוצה ומכאן ועד להתפוצצות הצמיג הדרך מאוד קצרה!

לכן, אם וכאשר פגעתם במדרכה - לבדוק שחברתנו לא צצה לה פתאום ולהישאר עם היד על הדופק.

לא להתעצל, בטח ובטח שזה חשוב כאשר יש בינינו נהגים קרביים.

La Bellezza Non Basta

• תוכן חדש...