Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניר ידידי,

קשה לי לדבר עליך בלשון עבר. רק אתמול באסיפה הכללית עמדנו ודיברנו יחד על כך שאתה מרגיש שאין לך מספיק זמן פנוי להקדיש למועדון, ואתה כועס על כל אותם שמדברים ולא עושים ואת זה הבעת גם בפומבי. תמונתך על אופנוע ה-BSA עם מעיל השינל, ועם הפאוץ' התמידי על מתניך, לא ישכחו ממני לאורך שנים. עזרתך לפעילויות המועדון, במיוחד באגף הדרומי, העניקו לך מקום של כבוד בקרב החברים.

ליבי ליבי למשפחה,

נחום.

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

לא הכרתי את ניר אישית.

אבל כל אבידה היא קשה למשפחה.

אני משתתף בצער המשפחה ומקווה שלא ידעו עוד צער.

ומי יתן והקטל בדרכים לא יקטוף עוד קורבנות.

יהי זכרו ברוך

--------------

ניר רביב

under construction..

פורסם

את ההודעה המרה קיבלתי ביום שישי בצהריים ומאז אני בהלם.

את ניר הכרתי לפני כ- 11 שנה כאשר מכרתי לו את ה - Rudge Ulster

שמהווה לדעתי את גולת הכתרת של ניר בשיפוץ אופנועים.

מאז נפגשנו פה ושם וגם במסגרת מועדון ה-5 ולאחרונה ביום שישי, לפני שבועיים, כשבא למפגש "שועלי המדבר" בצומת שוקת, וגם רכש את המוטו גוצי G5 1984 שמופיע כעת גם באתר של ניר. מזה 11 שנה אני מחכה בסבלנות לראות את ה- Rudge נוסע וגם לקבל סיבוב כפי שהבטיח לי בזמנו, כעת אני לא בטוח שאמנם אזכה לכך.

אין ספק שניר היה חובב אופנועים מקצוען ואהוד ואובדנו בטרם עת מהווה מכה קשה למשפחתו, לחבריו ולקהילת האופנוענים והאספנים בישראל.

הוא יחסר לכולנו.

משתתף בצער המשפחה

ושלא תדעו עוד צער

בדמעות

חיים גולן

חבר מועדון ה-5 10106

מועדון "שועלי המדבר"

נורטון 1956 ES2

אלפא ג'ולייטה ברלינה 1963

סוזוקי GSX750ES 1984

Giulietta TI 1966

שלא ימוש החיוך מאיתנו לעד :-)

פורסם

אבידה גדולה לכולנו!

הייטיב לתאר את ניר אמנון אירמאי.

ניר היה מלח הארץ מעבר לזה שהיה לי קרוב משפחה וחבר

טוב ניר היה עבורי כמו אח גדול,אהבנו מאוד לרכב ביחד,

היו תוכניות שונות בתחום האופנועים הקלאסים,היו לנו חלומות דומים ,שיתפנו פעולה בנושאים שונים בתחום

והכי חשוב עזרה הדדית ללא תנאים כמו חברים אמיתיים.

ללא ספק אחד ההשגים שניר התגאה בהם מאד היה בניית האתר המרשים עם בנו אודי שאוטוטו חוגג בר -מצוה.

הלב כואב ומיתקשה להאמין

לדליה והילדים ,ניהיה אתכם תמיד.

חן קלמנוביץ'

• תוכן חדש...