Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הכרתי את ניר עד שהעלה את האתר.

לאחר קריאה באתר - האדם נהיה מוכר. אחד מהמשפחה.

לאחר מכן נפגשתי אותו מספר מועט של פעמים, אבל כבר היתה היכרות. עכשיו איננה עוד.

משתתף בצער המשפחה והחברים.

יהי זכרו ברוך.

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אני בהלם.

אומנם לא הכרתי את ניר, אבל התכתבתי איתו לפני זמן לא רב כלל בדואר האלקטרוני והוא גילה אכפתיות אמיתית ובאמת הורגש כאדם טוב-לב.

זכורים לי סיפוריו על תכנוני השיפוץ שלו... :|

איום ונורא.

יהי זיכרו ברוך.

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

כמו רבים,גם אני ראיתי את שמו של ההרוג ב YNET,וקיוויתי בכל ליבי שזה לא הוא.

נהנתי מאד לקרוא את הכתבה הנהדרת שלו באמטומוביל האחרון על קטנועי ה ICM.

יהי זיכרו ברוך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מעט לפני השעה 2 בצהריים קיבלתי טלפון מנחום קדמיאל שבישר לי את הבשורה המרה .

הכרותי עם ניר היא רבת שנים ואנו די ותיקים במועדון וזכור לי בהרבה ארועים וטיולים של המועדון שהשתתף ונפגשנו .

תמיד שוחחנו אודות האוספים שלנו והתחביב .

ניר היה חובב נלהב ולא רק משתתף בארועים אלא זכור לי אפילו כי ארגן מסע באיזור הדרום .

לאחרונה , ממש לפני כמה שבועות התקשר אלי וסיפר לי כי מצא אופל רקורד כמו שלי והתייעץ איתי לגבי רכישה של הרכב . ניר אמר , שיהיה לי גם רכב טוב שאוכל לנסוע רחוק , רכב אמין ! לא רק אופנועים - דו גלגליים . במקביל סיפר את סיפור שיפוץ ה ICM וכל התלאות וההרפתקאות .

המלצתי החמה אליו התקבלה והוא אף נסע לראות את הרכב

כך סיפר לי מאוחר יותר אולם טרם רכש אותו - לא היגיע לסיכום עם המוכר .

אני מרגיש כי זהו אבדן גדול לכולנו , וכן זכורים לי דבריו מהאספה הכללית לא מזמן שאמר

"חברה תסתכלו מה כל אחד מאיתנו יכול לתת למועדון ולא מה הוא מקבל כשנרשם למועדון"

ניר ,

זהו הלם גדול , תחסר לנו מאוד , ולמשפחה האשה והילדים

תהיו חזקים !

משתתף איתכם בצערכם העמוק .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

הכרתי את ניר באופן אישי

אני לא מעכל עדיין את הידיעה המרה.

ניר היה חובב מכוניות ואופנועים,אספן ומשפץ ,צבר ידע רב ונסיון.

אדם יסודי וקפדן.

איש אשכולות.

תנחומים לדליה והמשפחה

שלא תדעו עוד צער

מוטי

פורסם

אבל כבד ירד עליי היום עם היוודע לי שמו של הרוג תאונת האופנוע בדרום. ניר עוזדור הוא מוסד בפני עצמו לחובבי אופנועי אספנות בכלל, ולכל מי שמגיע לדרום בפרט. אין כמעט רוכב אספנות שהגיע לטיולינו לדרום ולא פגש אותו, ואפילו בטיולים הרחוקים לצפון השתתף לעתים קרובות.

קשה לי מאוד לכתוב עליו בלשון עבר - זה ממש בלתי נתפס.

הכרתי את ניר עוזדור מתחילת דרכו בפעילות מועדון האופנועים הראשון שלנו לפני יותר מ-20 שנה, עמותת "ארקו"ב - איגוד רוכבי הקטנועים והאופנועים בישראל". במשך שנים הוא היה ממומחי האספנות בארץ בתחום האופנועים הבריטיים מתוך אהבתו החמה והבלתי-מתפשרת לתחביב זה שלנו. הוא היה עולה על רכבו ונוסע מבאר שבע לכל אירוע של האופנועים, גדול כקטן, בשמש ובגשם, תמיד מגיע במצב-רוח מצויין וללא כל תלונה על קשיי הנסיעות הארוכות.

גם לאחר שהתחתן עם דליה, ובמיוחד אחרי שנולדו ילדיהם, היה "סוחב" אותם לכל אירוע (כמעט...) או על האופנוע או ברכב נלווה ולא מוותר על אף פעילות.

בעיתוני מועדון החמש, ב"אבטומוביל", כתב את מדורי המידע על אופנועים קלאסיים ואספנות, כתבות עומק ומידע קליל כאחד, לאחר מחקר מעמיק ובירורים בכל מקורות המידע אליהם יכול היה להגיע. אדם יסודי, בכתיבה כמו בשיפוץ אופנועיו, תמיד הקפיד על מקוריות, מקצוענות ויסודיות, תוך שמירה על רוח התחביב והאותנטיות - אפילו עד לחליפת החייל הבריטי שנהג ללבוש באירועים כשרכב על ה-BSA הצבאי האהוב שלו.

לכולנו הוא יחסר, למשפחתו במיוחד, ולכל מי שהכיר את החבר הזה שלנו. מי יתן ולא נדע עוד צער כזה.

יהי זכרו של ניר עוזדור מבורך.

אמנון אירמאי

אמנון אירמאי, לשעבר מזכיר מועדון החמש

(מהיווסדו ב-1985 עד שנת 2000)

פורסם

נעצבתי לשמוע ומשתתף בצער המשפחה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לא הכרתי את ניר אישית לצערי,רק דרך האינטרנט כשסייע לנו בשיפוץ טילון שמצאנו

משתתף בצער המשפחה, יום עצוב מאוד,

יהי זכרו ברוך