Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

שמי אביגדור אני לא חבר במועדון החמש,

סתם חבר כואב של המשפחה של ---> nir2.jpg

ברצוני להודיע כי הלוויה תתקיים ביום ראשון בשעה 17:00 בלהבים,

נרצה לראות כל מי שיוכל להגיע לפרידה.

אביגדור

(לצערי אני משתמש ב- USER של ניר ז"ל)

בברכה,

ניר עוזדור

דוא"ל: [email protected]

אתם מוזמנים לבקר ב"אתר האופנועים הקלאסיים של ניר עוזדור" -

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כואב לשמוע.

כואב לשמוע על כל אופנוען שנהרג, בייחוד אדם שכזה שנקטף שלא באשמתו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אינני מכיר את ניר ולמעשה נכנסתי לאתר לראשונה רק בשבוע שעבר בעקבות מספר הודעות שלו שקראתי.

מאוד מצער אותי לשמוע זאת, באמת שזה עושה לי רע מאוד.

יהי זכרו ברוך.

haters will hate

פורסם

לא זכיתי להכיר את ניר וההפסד כולו שלי-שלנו. מהתאורים כאן ובאתר ניר נשמע כאדם יוצא מהכלל.

קבלו את תנחומי על אבדנכם הכבד .

ראוי לשקול ארגון מסע ראלי של המועדון לזכרו של ניר ולמען הזהירות בדרכים.

"המקום ינחמכם בין שאר אבלי ציון וירושלים ולא תדעו דאבה עוד ".

שלמה דן גדרון

פורסם

רק אתמול שוחחתי עמו בטלפון, וברכתי אותו לרגל רכישת המוטוגוצי שהיה שלי..

הוא ביקש שאשלח לו תמונות של האופנוע בעבר..

אוף

איזה חוסר צדק..

שמחתי להכיר אותך איש מיוחד, ולו רק לרגע..

יהי זכרך ברוך.

תנחומי למשפחה.

אמיר

פורסם

כמה עצוב.. קראתי את האתר שלו והבנתי שמדובר באיש מיוחד, אספן אמיתי שדואג שהכל יהיה כמו ב"מקור", פשוט כואב הלב.. ואני בטוח שעוד ידברו עליו בעתיד.

משתתף בצער המשפחה, וחבר'ה שמרו על עצמכם בכביש

שבת שלום לכולם.

Nothing beats a quality O-R-I-G-I-N-A-L

Morris 8 1936

פורסם

ההודעה הקצרה והכואבת שקיבלתי אתמול קטעה באכזריות חברות רבת שנים עם אדם מיוחד שהיה כיף להיות חבר שלו ושל דליה. היכרותי [קשה להתבטא כך] עם ניר מתחילה בסוף שנות ה80 או תחילת ה90 באירועי המועדון, עם הM 20 והתלבושת האוטנטית של מלחמת עולם 2, באסיפות הכלליות ובטיולי אופנועים שעשינו יחד. בעיני ניר היה רוכב מצוין, אחראי ובעל חוש טכני מפותח. לפני כמה שנים התקשרתי אליו לנייד לתזכורת על טיול אופנועים שהיה אמור להיות תוך מספר ימים ו"תפסתי" אותו [מפלאי האלקטרוניקה] על צוק שכוח-אל באיזור נורמנדי עם ציוצי שחפים ברקע. לרגע ויתרתי, אולם ניר הרגיע אותי שבתכנון הוא יגיע ואכן הגיע... ניר ישאיר אחריו חלל אדיר למשפחתו ולחבריו לתוכניות המוטוריות [בתחום האספנות] שנגדעו באחת. יהי זכרו ברוך.

פורסם

את ההודעה המרה קיבלתי היום , ואני לא מצליח להרגע

זה פשוט לא נתפס , ניר איש יקר רוכב מקצועי וזהיר מבלי לבדוק נתונים אני בטוח שזה לא בגללו .

את ניר הכרתי באוניברסיטת בן גוריון במחלקה להנדסת מכונות ואף זכיתי שניר יתרגל אותי בטרמודינמיקה

ניר היה מקצוען ובעל ענווה רבה , הסטודנטים מאוד אהבו את ניר כי סוף סוף מישהוא במחלקת הנדסת מכונות שאוהב אופנועים ומכוניות ולא כשאר המרצים שעניינם נוסחאות ואינטגרלים.

אופנוע ה M20 היה מוצב במעבדה למנועי שריפה באוניברסיטה בזמן בניתו והיה כחלק מנקודות סקרנות

של סטודנטים במחלקה.

את ניר פגשתי לאחרונה בשוק עתיק ואף הצעתי לו סירה ישנה לווספה במתנה , ניר סרב מאחר והחליט לא לצבור שלא לצורך , מתוך רחמים על הבית(ומי כמוכם יודע כמה זה קשה לסרב בסך הכל מי יודע מתי נצטרך.....) כמובן השיחה היתה על הטילון לילדתו ונושאים נוספים , משיחות עם ניר תמיד היה ניתן ללמוד ,ניר היה מאגר מידע מהלך בנושא אופנועי אספנות , ואפנועיו המשופצים הינם נחת רבה

למביט בהם.

ניר אדם אהוב,תמיד עם חיוך יחסר למשפחתו חבריו ולמועדון.

משתתף בצער המשפחה , היו חזקים

ושלא תדעו עוד צער

ושהגאווה שחייתם במחיצתו של ניר תמיד תרומם אותם .

בדמעות

גלעד פרסי

• תוכן חדש...