Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד המחשבים שלי בבית הוא פנטיום 3 ויש עליו XP כבר יותר מ3 שנים

הוא זז יותר מהר מה98 שהיה לו קודם..

ובואו אני יספר לכם מה תפקידו בבית, הוא HTPC

כן! שמעתם נכון!! הוא סוג של רסיבר של קולנוע ביתי

יש לו כרטיס קול 5.1 ערוצים

יש לו כרטיס טלויזיה USB 2.0 של לידטק

יש לו H.D של 100 GB

יש לו צורב DVD

יש לו XP Media Center Edition

נכון שהוא לא איכותי ברמות של קולנוע ביתי אבל בסופו של דבר הוא מחובר לטלויזיה 29 אינץ' שיש לי בחדר שינה, והוא עושה תפקיד מעולה. מי שמטיל ספק וחושב שמדובר בעוד פרוייקט משופצר בסטייל של חובבן מוזמן לבוא לראות סרט.

הוא רק 733 מגה"ץ ויש לו 512 זיכרון פנימי

והוא רץ חלק.

בלי לקפוא או להיתקע או כלום.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בנוסף רצוי לפחות 512 זיכרון ראם (לא עולה הרבה בימנו) ...

מה אתה אומר... תנסה לבדוק בחנות מה המחיר של 256 SDRAM, אתה תיפול מהכיסא.(רמז-פי 2 מהמחיר של 265 DDRAM)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
מה אתה אומר... תנסה לבדוק בחנות מה המחיר של 256 SDRAM, אתה תיפול מהכיסא.(רמז-פי 2 מהמחיר של 265 DDRAM)
ואחרי זה תבדוק כמה עולה RDRAM, שזה מה שיש לי, ותיפול מהכסא ישר לשכנים למטה...

החל מ1200 שקלים ל512MB

ולא, לא נדחף לי איזה 0 בטעות...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קיים אצלי בבית פנטיום 3 1000 mhz וגם אני לא מזמן נפתרתי מ ווינדוס 98 ועברתי ל xp חשוב ואף מומלץ שיהיה זיכרון 512mb יותר מזה כלום אצלי במחשב מותקן הארד דיסק של 10 ג'יגה והמחשב עובד מצויין(מומלץ שיהיה הארד דיסק בעל נפח של 40 ויותר כדי שהמחשב לא יקרוס לאחר זמן קצר) כמובן ללא משחקים כבדים ותוכנות למיניהם

Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen,for example,there would be no way to make water,a vital ingredient in beer.

פורסם

בקשר לאפליקציות DOS ב XP.

אם משוה לא עובד.

אז לרוב הוא כן עובדש עם תוכנה קליה חימנית וניתנת להשגה בגוגל , DOSBOX.

ושוב אם ניתקלים במשהו שלא עובשד גם בה אז סביר להניח שאם אמולוטר אחר של DOS זה כן יעבוד.

ובמיקרה הכי גרוע אפשר להתקין וירטואל PC עם WIN98 או פשוט DOS5 ואז הכל יעבוד.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
קיים אצלי בבית פנטיום 3 1000 mhz וגם אני לא מזמן נפתרתי מ ווינדוס 98 ועברתי ל xp חשוב ואף מומלץ שיהיה זיכרון 512mb יותר מזה כלום אצלי במחשב מותקן הארד דיסק של 10 ג'יגה והמחשב עובד מצויין(מומלץ שיהיה הארד דיסק בעל נפח של 40 ויותר כדי שהמחשב לא יקרוס לאחר זמן קצר) כמובן ללא משחקים כבדים ותוכנות למיניהם

אם אתה לא רוצה קריסות תעבור לNTFS

פורסם

אולי אוכל כצת לעזור...

יש לי 2 מחשבים:

1. DESKTOP חזק

2. LAPTOP - ללימודים

נתמקד בנייד:

מעבד : PIII-500MHZ

זכרון : 512MB

כרטיס גרפי: 2MB (לא שיטופי)

ד.קשיח: 12GB

ושאר ירקות שלא רלוונטיים לביצועים.

מה מותקן:

1. Windows Xp Pro + Sp2

2. Office 2003 + Visio

3. VS.NET + MSDN.NET

4. אנטי-ווירוס McAffee

5. ועוד כ-20 תוכנות עריכת טקסט וכ"ו (כמו PHOTOSHOP, GSVIEW...)

צריך לעשות לWINDOWS קצת דיאטה והכל ירוץ פחות או יותר זריז.

כמובן שאי אפשר להשוות למחשבים חזקים, אבל אפליקציות משרדיות/אינטרנט - מריץ כמו גדול.

על מנת לצמצם את זמן העלת מע' - יש אפשרות ל-Hibernation מוד. ואז בעליית מחשב מקבלים אותו בדיוק באותו מצב כמו לפני הכיבוי (Hibernation).

אם יש לך קונפיגורציה של מחשב דומה, לא לחשוש - תתקין XP , היא הרבה יותר יציבה מ98

אם יהיו שאילות ספציפיות - אנסה לעזור...

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

פורסם

שאלת תם(בל), אם כבר לשדרג למערכת "חדשה" אז למה לא להתקין את אחת ההתקנות של לינוקס? גם יציב, גם חינמי, וגם יש את כל האופציות שבעולם....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

חבר'ה, למי רוצה לינוקס בחינם(או הורדה או שלחית דיסק הבייתה בחינם! כן כן בחינם) כנסו לפה

http://www.ubuntu.com/

שם יש אפשרות להזמין דיסקים חינם. רק תעשו טובה, אל תכתבו 100 דיסקים, הם לא מבינים בדיחות, הם באמת ישלחו 100 דיסקים.

פורסם

תודה רבה לכולם!!!!:-P

לא ציפיתי שתיהיה יותר מתגובה או שתיים...

אז ככה:

יש לי מחשב פנוי שהוא פנטיום 3 ואני לא מכיר את שאר הנתונים, אבל הבנתי את חשיבותם ואני אבדוק זאת.

אני צריך אותו לדבר אחד בלבד (ואני חושב שהוא פשוט):

הזמנתי את מכשיר ה 4 גזים של מכוני הרישוי לבדיקת זיהום האוויר שפולטות מכוניות

(הזמנתי דווקא את הסוג הזה כי הוא בודק גם חום מנוע וסיבובי מנוע וזה רק בחיבור על המצבר וקרן אינפרא ובלי ציוד פולש אחר, ויותר בטוח לעבוד על אותו ציוד ממש, אפילו שהנתונים בכל סוגי המכשירים אמורים לצאת אותו דבר בדיוק ממש)

החלטתי ללכת עד הסוף.... ורכשתי גם את התוכנה של מכוני הרישוי לעניין ה 4 גזים, כלומר ייצא לי תדפיס מדוייק על אותו נייר ממש של משרד הרישוי, רק הוא לא יהיה קביל לצורך הטסט כי אני לא מכון טסטים, וזה לא מעניין אותי, אני פשוט רוצה בסוף התיקון תדפיס זהה למכוני הרישוי שהאוטו תקין ולא מזהם, ולשלוח אותו בראש שקט לטסט חוזר, ובמיוחד לאור שהמכשיר אותו מכשיר בדיוק והתדפיס אותו תדפיס בדיוק.

התוכנה הזו (הצגת הנתונים כפי שמראה המכשיר עצמו בצגים שלו על גבי מסך המחשב, והדפסת התדפיס) יודעת לעבוד רק עם XP . זה כל מה שאני צריך ואני מקצה לצורך כך מחשב , ולא מעניין אותי במחשב הזה לא אינטרנט ,בטח לא משחקים, ואפילו לא אופיס, פשוט לא צריך כלום מעבר לתוכנה הספציפית הזו.

שאר המחשבים שלי לא קשורים אליו ולא קשורים לעניין, אני עובד עם תוכנת מוסכים ב DOS .

האם בשביל תוכנה זו בלבד (שלא נראית לי אישית כ"כבדה") מספיק אפילו זכרון קטן?

במיוחד לאור שלא אכפת לי שיקח למחשב בבוקר גם 10 דקות לעלות..

ושוב, תודה לכולם, חיממתם לי את הלב בעזרה הזו, ותודה מיוחדת לאלה שהציעו עזרה אישית

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

גם על 128MB יעבוד.

במיוחד אם התוכנה כל הזמן "למעלה" ורק עושה עבודה במדידת גזים וגם זה לא עיבוד גרפי...

אני מהמר שיעבוד בסדר.

מקסימום תמיד ניתן להוסיף RAM

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

• תוכן חדש...