Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

החל מאתמול בערב שמתי לב כי בשעה שאני מרים את הרגל מדוושת הברקס (לאחר עצירה ברמזור או משהו דומה) ישנו רעש כמו של ציר חורק שמפר את השלווה :?

 

רציתי לדעת האם יש משהו שאני יכול לעשות עם זה בכוחות עצמי או שמדובר במשהו שיצריך הליכה למוסך וטיפול כללי בבלמים?

 

תודה!

פורסם
מרים את הרגל לגמרי או מרפה קמעה?

הרכב אוטו-מת או ידני?

הרעש מתחיל כשאני כבר מתחיל להרים את הרגל אבל מתבטא יותר כאשר אני כבר לקראת סיום ההרמה.

 

רכב ידני, פולו 96 אם זה משנה משהו...

פורסם

מאיפה מגיע הרעש ? מהדוושה או מבחוץ ?

היה לי פעם מין צפצוף-חריקה בחלק ממהלך הדוושה באיביזה (שזה רכב דיי דומה), הגיע מתוף אחורי.

פשוט פתחו את התוף, ניקו קצת וגירזו והבעיה נפתרה.

פורסם
מאיפה מגיע הרעש ? מהדוושה או מבחוץ ?
הרעש מגיע מבחוץ, נשמע כאילו מהחלק התחתון של הרכב.

הניקוי/ גירוז שלך, עשית במוסך רגיל או לבד? (וכמה עלה אם זה היה במוסך?)

פורסם

תנסה לבחון את העניין בזמן עמידה כשהדלת פתוחה והראש כמה שיותר בחוץ ולנסות לשמוע מאיזה כיוון.

אם באמת הרעש מאזור אחד הגלגלים, אני מאמין שפירוק וגירוז של החלקים הנעים יפתור את הבעיה.

אני עשיתי את זה במוסך ולשמחתי לא עלה כלום.

השארתי את האוטו במוסך לטיפול שגרתי בלי להודיע על הבעיה. משום מה, הבלמים כנראה לא נבדקו ובאתי להתלונן על הבעיה מיד עם סיום הטיפול (לא טענתי שזה באשמת המוסך. הודעתי שזה היה קודם). הם כנראה היו לחוצים וקצת נבוכים שהם לא מצאו "תקלה" כזו ועשו את הכל ללא חיוב נוסף.

בכל מקרה, לפי מה שראתי שעשו שם, כל אחד עם קצת ידיים טובות יכול לפרק את הגלגל ולפתוח את התוף (לא חושב שיש אפילו ברגים). עשה ניקוי קליל עם מברשת וקצת גריז על החלקים הנעים.

בהצלחה:)

×
×
  • תוכן חדש...