Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה.

כיוונתי את הפולי התחתון ע"י סיבוב לפי השעון עד הסימון.

ולפי זה זה מראה את הראשון.

בקשר לכיוון של הפלטינה אני לא בטוח במאה אחוז כי אין לי פיילר אז כיוונתי לפי העין כמו שהפלטינה הקודמת הייתה (שהיא פתוחה מעט כאשר היא נמצאת על הנקודה הגבוהה)

המנוע לא משמיע בק פיירים ולא נעצר, הוא פשוט לא מניע...

הוא הניע לי פעם אחת ונעצר אחרי שנייה אם לזה אתה מתכוון.

ואני מבאר שבע.

האם סידרתי את חוטי הצתה כמו שצריך, לפי מה שרשמתי?

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום וברכה.

כיוונתי את הפולי התחתון ע"י סיבוב לפי השעון עד הסימון.

ולפי זה זה מראה את הראשון.

בקשר לכיוון של הפלטינה אני לא בטוח במאה אחוז כי אין לי פיילר אז כיוונתי לפי העין כמו שהפלטינה הקודמת הייתה (שהיא פתוחה מעט כאשר היא נמצאת על הנקודה הגבוהה)

המנוע לא משמיע בק פיירים ולא נעצר, הוא פשוט לא מניע...

הוא הניע לי פעם אחת ונעצר אחרי שנייה אם לזה אתה מתכוון.

ואני מבאר שבע.

האם סידרתי את חוטי הצתה כמו שצריך, לפי מה שרשמתי?

שלום זה רחוק :-) .

האם אתה יכול לשרטט סכמה של המנוע ואיך סידרתה את החוטים ומיספרים של החוטים כלומר איפה 1 2 וכו'

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

שלום.

בו נעשה שיעורי בית.

כאשר הפולי מכוונת לסימן של צילנדר מס' אחד אתה אולי לא יודע אם הוא עומד בסוף מהלך דחיסה או בסוף מהלך פליטה. אם אתה יודע יופי.

לפי הספרים שלי החוטים מסודרים נכון למעט אם המנוע הוחלף לה 1500 או .1600 .אז סדר ההצתה שונה.

תעשה נסיון ותצליב ביין החוטים על המפלג כלומר את החוט מצילנדר מס' 1 על מיכסה המפלג תכניס לה 4 את 4 לה 1 וכנ"ל ביין 2 וה4 ותנסה להניע.

כמו כן אתה בדקתה שיש ניצוץ בפלטינה ובחוט המרכזי שניכנס למרכז המפלג מהכוהל?

תעשה את הדברים האלה וניראה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

המנוע לא הוחלף.. הוא 1300

ואין לי מושג אם זה בסוף מהלך דחיסה או פליטה..:?

לא בדקתי אם יש ניצוץ..

אני אנסה להצליב את מה שאתה אומר.. אבל זה יהיה רק מחר.

שאלה קטנה.. מה זה הפיילר הזה איך הוא ניראה? יש תמונה?

פורסם

בדוק תחילה ניצוץ מקפץ בין מגעי הפלטינה כשמתג ההצתה פתוח, איו חובה שתשתמש בפילר{ פילר עוד מד עליפ, שכשמו כו הוא מכיל מספר עלי מתכת דקים , בעובי אלפת המילמטר, והוא משמש לבדיקת מרווח הפלטינה, ולכוון שסתומים, אודה על האמת מעולם לא השתמשתי בו לכוון פלטינות , וסמכתי על העין בלבד!) במידה וחוטי ההצתה לפי הוראות יצרן, ויש ניצוץ הרכב חייב להניע!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

א. בדוק באים יש ניצוץ כאשר אתה נותן סטרטר , באים אין ניצוץ והמתח אחרי סויץ מחובר ל + או 15 בכויל , בדוק בין נקודה 1 ו 15 בכויל עם טסטר הבהוב (הבהוב של הטסטר)בזמן מתן סטרטר , יש הבהוב כויל שרוף אין הבהוב פלטינה סגורה . באים מגיע מתח לנקודה 15 + ויש היבהוב בטסטר בזמן סטרטר והניצוץ חלש קבל שרוף.

שבוע טוב ובהצלח יצחק :|

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם
צביקה שלום.

אם אני לא מכוון טוב את מרווח הפלטינה, (במידה וחוטי ההצתה מחוברים כמו שצריך) הרכב לא יניע ?

בהחלט, מרווח גדול מדי או קטן מדי יקשה על ההנעה, יש לבדוק את המרווח , שהפזה מפיבר של הפלטינה, חונה על אחד מהקצוות המרובעות של ציר המפלג, המרווח אמור להיות כעובי סכין לערך!

בברכה

צביקה

פורסם

שלום שוב..

כיוונתי את המרווח בפלטינה כעובי סכין בערך ועדיין הרכב מסרב להניע.

איזה עוד סיבות יכולות לגרום לאי הנעה?

אולי דלק שיושב בטנק כבר למעלה מחצי שנה? (או שחסר דלק)

מה זה יכול להיות, אני על סף ייאוש :|

פורסם

אביתר שלום רב!

למזלך הגיע אלי היום חיפושית , ומכיוון שבעיתך סקרנה אותי, עברתי על מדר חוטי ההצתה שם וגיליתי שבסדק אצלך לא נכון!

שים לב אני מנסה מהראש , לשחזר את הסדר, קח כנקודת ציון את הסדר לפי השרטוט השני ששלחת מהיינס: צילנדר מספר 1 הוא הצילנדק השמאלי הקרוב אליך, צילנדר מספר 2 הוא השני הבן זוג שלו הרחוק יותר !

צילנדר מספר 3 הוא הימני הקרוב יותר, בצד ימין, צילנדר מספר 4 הוא הרחוק הפנימי יותר לכוון קיר האש!סדר את החוטים לפי אורכם ועם כוון סיבוב המנוע ובעייתך תפתר!

מומלץ שתיצור איתי קשר טלפוני כדי שאוכל להסביר לך בצורה ברורה יותר כשנינו מיו השרטוט הנמצא בתגובה קודמת שלך!

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה תודה רבה לך!

מחר אני ישנה את סדר ההצתה לפי איך שאתה אומר.

האם יש חשיבות לכיוון של המפלג (מהבחינה של הכיוון הצתה בו.)?

מחר אני אצור איתך קשר שתדריך אותי (אם אפשר)

האם אתה יכול לשרטט לי את זה על התמונה שהעליתי שאני יבין יותר טוב?

ושאלה אחרונה האם אתה בטוח שזה הסדר?

(סליחה על השאלות הרבות מראש, אני מקווה שאתה מבין אותי אני פשוט מת להניע את החיפו שלי)

פורסם

בדקת שמכסה המפלג תקין?

תתחיל בבדיקה שהחוט שמגיע מהקויל נותן ניצוץ עם הסטרטר. אם הוא נותן ניצוץ אז הבעיה היא לא בפלטינה והקבל (אולי הפלטינה לא מכוונת אבל עדיין משהו המנוע צריך לתת).

תמשיך בבדיקה אם יש ניצוץ באחד מחוטי הפלאגים. אם אין אז הבעיה היא ברוטור או במכסה המפלג.

אם גם שם יש ניצוץ חפש במקום אחר ולא רק במערכת ההצתה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי שלום..

יש ניצוץ, מכסה המפלג חדש, פלטינה וקבל גם חדשים.

רוטור- יכול להיות, עוד לא החלפתי אבל הוא נראה תקין

יש סטרטר אבל האוטו לא מניע

אז ככה שרוב הסיכויים שהסדר של חוטי ההצתה לא נכון...

צביקה העלתי תרשים לפי מה שאתה אומר.. האם זה ככה החיבור?

ללא שם.JPG

• תוכן חדש...