Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ...

יש לי לנטיס שנת 97 1800 אטומטית עם 165K בזמן האחרון ישנה תופעה מוזרה של העלמות איטית של מי קרור ממיכל עיבוי , קצב ההעלמות הוא בערך 400-500 ק"מ מהקו של FULL עד למינימום ,

כמו כן ברדיאטור המים תמיד על מקסימום ואין שום נזילות מתחת לרכב .

יכול להיות קשר לזה שהאוטו היתחמם לפני 3 חודשים , אבל הוא לא היתחמם עד הקו האדום אלא עד שלושת רבעי סקאלה (נקרא הצינור... ) . אחרי ההיתחממות המכונאי בדק את האוטו ואמר שהאטם ראש לא נישרף ולא ניגרם נזק .

מה יכולה ליהיות הבעיה ?

מאחל לכולם המון בריאות וטוב.

פורסם

מתי הוחלפה משאבת המים שלך? אם בכלל...

יכול להיות שזאת הבעיה!

גש למוסך....יבדקו לך את המערכת בלחץ....ותראה אם יש דליפה מאיפשהו או לא...

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

תבדוק את המיכל עיבוי,את הצינורות המחברים,ואת הפקקים של הרדיאטור ומיכל עיבוי,חור קטן באחד הצינורות,אצלי ברכב זה נגרם מחור בצינור עליון שרק לחיצה עליו שהאוטו פועל הראה לי שפריץ מים,שממנו הייתה לי בריחת מים,הוחלף בעלות של 40 ש"ח ונפתרה הבעייה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

זה קרה אחרי חודש אחרי התקרית של ההיתחממות , יכול להיות שיש קשר ?

לגבי הפקק , אזי הפקק הזה הוא כבר הרבה זמן , לא חושב שהישועה תבוא ממנו ...

מה זאת הבדיקה של הלחצים , איך היא נעשית , ומה מכירה ?

תודה לעונים .

פורסם

בגלל שהפקק הרבה זמן,יכול להיות כשהאוטו התחמם האיטום של הפקק נפגם,תתחיל בזה,ובמידה ולא תתקדם הלאה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

רן , הפקק אינו מקורי של האוטו , אלה פקק תחליפי שפשוט אוטם , בדקתי אותו האטימות שלו, די טובה , מלבד זאת , הייתכנו איבודי מים בצורה כזאת מהפקק ? שסך הכל האטימה שלו טובה ...

איך ניתן לבדוק באופן עצמאי את תקינותו של פקונג ראש והאם נגרם נזק בעקבות ההיתחממות ?

(לא רוצה לסמוך על המוסכניק שלי ... )

פורסם

tkl

הבדיקה של הלחץ נעשת במוסך....כאשר הוא מחבר במקום הפקק שיש לך על מיכל הרדיאטור, הוא מחבר משאבה ומעלה את הלחץ....זה לוחץ על המערכת...מחכים 10 דק' ...ורואים אם דולף מים ומאיפה דולף...

עם מהרדיאטור עצמו או מהצינורות או מהטיימינג (משאבת מים). הבדיקה במוסך שלי לא עלתה גרוש..

להיפך, ככה הוא מאבחן את הבעיה..והוא חייב לאבחן אותה לפני שהוא נותן לך דיאגנוזה.

דימה

פורסם

האם הבדיקה יכולה בין השאר להעיד על ראש מנוע פגום ?

פורסם

במערכת מים יכולות להיות הרבה סיבות להעלמות

דוגמאות, שבחיים לא תראה בעין:

משאבת מים עם נזילה מינורית, במאזדה המשאבה יושבת על הבלוק מנוע, מאחורי הטיימינג, כלומר, הכל מכוסה, אם היא נוזלת קצת, זה נוזל לתוך המכסה טיימינג, ונעלם שם מהחום או משהו...

מקרה שהיה לי אישית:

היה לי העלמות של מים בג'אסטי בתקופה שעבדתי במוסך, לא התייחסתי לזה, פשוט דאגתי למלא כל כמה ימים, כי הסנדלר הולך יחף...

יום אחד, שנסעתי עם הרכב לעבודה, בסוף היום לקחתי את המשאבת לחץ, חיברתי, בסופו של דבר, אחרי כמה דקות של לחץ במערכת, ראיתי נזילה ממש ממש קטנה, טיפטופים בודדים מהצינור העליון בחיבור עם הרדיאטור, מברג פיליפס וחצי סיבוב של הבנד שהיה פתוח, פתרו לי את הבעיה...

או בקיצר, אחרי החפירה שלי, תיגש למוסך תעשה בדיקה תראה מה קורה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תעשה בדיקה בלחץ!! כמו שאמרתי לך, ותחסוך את כל המחשבות...זה יכול באמת להיות 50 דברים..

הבדיקה לא אמורה לעלות לך כסף...אולי כמה שקלים..

פורסם

כששאלתי אותך אם החלפת רדיאטור,לא התכוונתי שהוא נוזל או לא נוזל,פשוט רציתי לדעת אם הוא מקורי של הרכב או לא.

בכל אופן, יכול להיות שהרדיאטור שלך סתום חלקית ולכן המים מתחממים לך מעל מה שהם אמורים להיות,המים פשוט מתאדים מעצמם.,כשהרדיאטור מתחמם הוא מעביר מים מהרדיאטור למיכל עיבוי,וההיפך כשהוא קר, לכן אם הוא מתחמם לך(למרות שלא תראה שינוי בשעון),המים עוברים למיכל עיבוי ושם או שהם עוברים את ה MAX וגולשים החוצה,או שפשוט הם מתאדים לך.

תבדוק את האפשרות הזאת שהרדיאטור שלך סתום.

פורסם

שלום רב

א. יש לבדוק את הרכב לנזילה ( פנימית או חיצונית ) דבר שלא לוקח הרבה זמן

ב. יכול להיות כי משאבת המים מטפטפת ואז קשה לך לראות זאת כי המנוע חם והוא שורף את הטיפות

אתה יכול למלא נוזל קירור אדום ואז אחרי מספר ימים תוכל לראות בברור את הנזילה היות שהמים האדומים מותירים שובל אדום

בברכה זיסו יוסי

• תוכן חדש...