Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רמקולים אחוריים ואני לא יודע על מה ללכת זה קצת מבלבל כי ב6*9 אני לא כל כך מבין,יש לי היום את הפיוניר הצהובים אחרי שחיברתי אותם על הגברה טובה של 150 RMS ליציאה (כמובן שהם מקבלים פחות אבל יחסית ל50 שהם קיבלו...),הם נשמעים סבבה אבל הטוויטר לא מתאים לטוויטר מקדימה של מורל MT22 שעובד יחד עם מיד וקרוס של פוקאל K2P,השאלה היא אם להביא אחוריים מורל פולס או מה לשים?המלצות?

בעניין התקציב זה לא כל כך אמור להפריע.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

סגור, וחד משמעי - לך על סאב איכותי!

פוקאל זה סט מדהים אם יודעים לכוון אותו... ו6*9, לא משנה איזה, פשוט לא יעשו לו כבוד מספיק!

אבל אם אתה מתעקש על 6*9 - אז פולס יתאימו לך בהחלט! (עם חיתוך LP)...

לפי דעתי, הפוקאל זה סט מאוד עוצמתי, ויהיה קשה "לאזן" אותו רק עם 6*9.

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני אמרתי שאין לי סאב?

יש לי 2 P2 בתיבה אטומה.

אותי לא מעניין במה אני אוהב שהצליל איכותי ועוצמתי,ואת זה קומפוננט לבד לא יוכל לתת לי בחיים.

בכל אופן הרמקולים שאני רוצה להביא יהיו מחוברים על HP מ100HZ כמו הקדמיים אצלי (שוב,במה לא מעניינת אותי)

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אז אם כך, כמו שאמרתי לך - פולס יתאימו לך יופי!

אבל סתם בשביל ידע כללי, אם תסתכל ברוב המערכות המקצועיות (באמת), אין בשום מקום 6*9...

ואם אתה מתכוון לשים את ה6*9 בHP - אז כבר עדיף לך לקנות עוד קומפוננט לאחור... (ואז מן הסתם המבחר מתרחב מאוד).

ואם לא מעניין אותך במה ואתה סתם רוצה שגם החבר'ה מאחורה יהנו, אז 6*9, זה בטוח לא הפתרון, כי התפקיד של רמקולי 6*9, הוא לתת את הנפח שרוב הקומפוננטים לא ייתנו לך (פשוט לאור הגודל של הרמקול)...

בברכה!

יונתן.

פורסם

קח 6X9 של רוקפורד, יש להם דגם של 150 RMS משהו בנזזזזזזז.....

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אני גם בעד שעדיף קומפוננט ולא 9*6 משום שעומק אתה מקבל יפה מאוד מהסאבים שלך..

ככה שאם אתה רוצה לחבר רק בשביל HP עדיף שתקנה קומפוננט 5.25 שצוין פה לפני כמה ימים שהם מפיקים צלילים בינונים הרבה יותר טוב מאשר 6.5.

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

• 7 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...