Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

יש לי סט קומפוננט DOTECH שמורכב באופל אסטרה דור קודם ( מודל 00 )

מי שמכיר בצד הדלת יש פלסטיק שחור כזה מיוחד למיקום הטוויטרים שהכיוון שלהם הולך הצידה לאוזן

ולא כמו שראיתי בדרך כלל ברכבים שממקמים אותם ליד השמשה על הדש.

מצד אחד זה מאוד נוח לי שהם מוסתרים במקום המקורי שלהם כי אי אפשר לדעת על קיומם , מצד שני

לפי מה שנאמר לי במספר מקומות הבמה שלי נשמעת המומה מדי יחסית למה שאפשר לצפות מהסט הזה.

הרדיו דיסק מכוון על כמעט מקסימום טרבל ועדיין הצליל של המיד והבאס הרבה יותר מרכזי מהגבוהים ,

מעבר לזה כאשר מורידים את הראש קצת או נשכבים לאחור בכסא אז הסאונד משתנה לגמרי ונהיה הרבה

יותר חי ופתוח. מכיוון שאני לא יכול לנהוג בשכיבה :-) חשבתי לשנות בכל זאת את המיקום של הטוויטרים

לכיוון של השמשה או מקום אחר שאתם תציעו לי..

בגדול הבעייה היא שהבמה אצלי נמוכה מדי. הסאונד נשמע הכי טוב בערך בגובה הבטן.

אשמח לשמוע תגובות והצעות לשיפור מבלי לקרוע את הכיס.

הסט-אפ כולל -

1. CLARION 646 HU

2. MOREL DOTECH

3. ROCKFORD 4004

4. SUB KICKER CV-12

תודה על העזרה

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

במאמרים רבים שקראתי - רוב המומחים המליצו דווקא להתקין את הטוויטר ביחד עם המיד בקיק פאנל כאשר הטוויטר נמצא מתחת למיד ומוטה בזווית 45 מעלות ממנו לכוון השמשה הקדמית.

אני באופן אישי לא כל כך "קונה" את זה אבל הטענה היא שהצליל הגבוהה שהטוויטר מפיק בכל מקרה מצטייר בחלק העליון של הרכב כל עוד מפנים אותו לשם.

אני אוהב למקם את הטוויטרים באחד משלושת המקומות הבאים:

בקורות הקדמיות בגובה הסנטר (גרון) - A פולאר בשם המקצועי - יש כאלה שטוענים שאם הם מופנים למרכז השמשה אז זה יוצר תחושה שהבמה רחוקה ממך, או להפנות אותם לכוון מרכז הדש בורד.

בכיסויים הפנימיים של המראות (המשולשים שאתה מדבר עליהם) - כאשר הם מופנים כלפי מרכז הדש בורד - ככה זה אצלי כרגע - אני מאמין שבגלל זה הבמה אצלי מצטיירת קצת יותר קרוב מהשמשה הקדמית דרך אגב, האופציה הראשונה היא המועדפת עליי.

או על הדשבורד עצמו - בצדדים כאשר הטוויטרים מופנים למרכז השמשה הקדמית - הרבה טוענים שזה המיקום הכי טוב למרכוז במה וליצירת גובה במה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...